Ulkomaat

Sveitsissä miesten finaali venyi rankkareille – Väänänen ja Lastikka juhlivat mestaruutta

25.04.
2017
2 Kommenttia
1
Ulkomaat

Wiler-Ersigen voitti Sveitsin mestaruuden. Kuva: Andre Burri / Unihockey.ch.

SV Wiler-Ersigen voitti lauantaina Sveitsin mestaruuden. Se kaatoi UHC Alligator Malansin lukemin 6-5 vasta rangaistuslaukausten jälkeen.

Ottelun kulku oli tuloksellisesti varsin erikoinen. Avauserässä peli oli tasaista ja kumpikin joukkue osui kahdesti. Suomalaislaituri Ville Lastikka tasoitti lukemiksi 2-2 vain 15 sekuntia ennen avauserän päätöstä.

Toinen erä puolestaan oli Malansin. Alligaattoreiden Jarkko Nurmela iski maalit 27. ja 29. peliminuuteilla. Malans osui vielä kerran ennen erän puoliväliä. Maalit syntyivät siis kaikki kolmen minuutin sisällä. Toiselle tauolle mentiin siis Malansin 5-2 -johdossa.

Kolmannessa erässä Wiler hivuttautui yhtä nopeasti tasoihin, mitä Malans oli edennyt johtoon. Vajaassa minuutissa Wiler osui kolmesti aikavälillä 50:58-51:43. Maaleista 5-4 -kavennuksen syötti Lastikka.

Kuva: Andre Burri / Unihockey.ch.

Jatkoajalla ei maaleja nähty muutamista hyvistäkään maalipaikoista huolimatta. Näin ollen ottelu ratkottiin rangaistuslaukauksilla. Rankkarit vei Wiler lukemin 2-0. Malansin Nurmela ja Wilerin Lastikka epäonnistuivat kilvassa. Wiler-kapteeni Tatu Väänänen puolestaan upotti joukkueensa ensimmäisen osuman.

Sveitsin miesten Superfinaalia seurasi 8 011 katsojaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tumppi
25/04/2017
Löytyykö mistään maalikoostetta ottelusta?
Kaaripallo
25/04/2017
Sama.. Saatte kallot jutusta vasta, kun löytyy kooste matsista ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.