Tiikerit venyi taas – 36 sekuntia ennen loppua syntynyt voittomaali varmisti sarjanousun

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Tikkurilan Tiikerit ja PHSB pelasivat Divarin karsintojen toisen osaottelunsa sunnuntaina. Tiikerit teki jälleen vahva nousun kolmannessa erässä ja voitti ottelun maalein 6-4. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tiikerit pelaa ensi kauden Divarissa vietyään ottelusarjan nimiinsä voitoin 2-0.

Lahtelainen PHSB johti 1-0 ensimmäisen erän jälkeen. Toisella kaksikymppisellä nähtiin enemmän osumia ja kolmanteen koitokseen lähdettiin lukemissa 3-2 PHSB:n hyväksi. Vierasjoukkue pääsi vielä kahden maalin johtoon, kun vajaa neljä minuuttia kolmatta erää oli takana. Tämä ei lannistanut Tiikereitä, vaan joukkue tasoitti pelin vain neljä minuuttia myöhemmin.

Christian Remes laukoi ajassa 59.24 ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Samu Kumpumäki naulasi viimeisen maalin vielä 10 sekuntia ennen peliajan loppua. Tiikerit teki vahvan nousun myös lauantain ensimmäisessä osaottelussa.

Remes oli kotijoukkueen tehokkain pistein 2+1. Lauri Lehtonen ja Juuso Salo iskivät pisteet 0+2 mieheen. Vieraiden Jesse Arola ja Jussi-Pekka Utriainen onnistuivat tehoin 1+1. Riku Ahtiainen torjui 37 kertaa.

Jyväskyläläinen O2 varmisti aiemmin tänään sarjanousun. Täten miesten Divarin kaikki kakkosdivarista nousevat joukkueet ovat nyt selvillä.

Juhani Järvenpään ottelukuvat
Ottelutilastot

Artikkelia päivitetty 9.4. klo 19.26.

31 comments

  1. ”Täten miesten Divarin kaikki ensi kauden joukkueet ovat nyt selvillä.”

    Salban ja Karhujen välinen sarja on vielä kesken.

  2. Nero Malinen tuli,näki ja voitti! Ensi kaudella ehdottomasti divarin pelätyin mörssäri. Ettei vaan jospa ja se räätärilä vie?

  3. Ai että on ihanaa. Tikkurilassa juhlitaan! Yksi viihdyttävimpiä sarjoja koskaan. Tiikereiden nousu ekassa pelissä aivan uskomaton ja tänään myös jäätävä nousu. Uskomaton joukkue.

  4. Mikä venyminen ja mikä nousu?Tiikerit vei peliä miten halusi.Phsb iski vain vastaan.katsokaa vaikka torjuntoja jos ette usko.Olin paikan päällä ja voin sanoa että ansaittu oli voitto.

  5. Jukkisb lue huolellisesti, ennen kuin kommentoit. Virheellisesti.

  6. Kevät tuli,
    lumi suli,
    niin myös PHSB,
    puli puli.

  7. TEEHOO, tekstiä oli korjattu oikeaan muotoon kommenttini jälkeen.

  8. Hienoa Tiikerit! Toivottavasti saatte pidettyä Vapahtaja Malisen myös ensi kaudella. Huhujen mukaan pikkuveli Justus myös kiikarissa..

  9. Onneks olkoon Tiikerit, oikea joukkue voitti, kuten torjunnat kertoo olennaisen.

  10. Lahti sitte ens kaudella uudella nimellä uus yritys. Monnennenko kerran? Kaleva, Sbandy, PHSB, Pelicans..

  11. Ei se aina pelkkä kunto. Kyllä nää kevään pelit ratkotaan pään sisällä! . Kesätreenejä takana nolla, nyt on hyvä olla. Lajin helppous viehättä

  12. Konsta Toivoniemen saa ehkä tällä sarjapaikalla pysymään korostan EHKÄ. Jos hänet saadaan Trio Sport Centeriin MEIDÄN SEURAN paita päällä lupaan ostaa myös fanipaidan.

  13. Miksi tässä uutisessa ei mainita jokerit salibandya? Onhan osa tästä divarinoususta varmasti heidän aikaansaamaansa, heidän vanha valmentajahan valmensi tiikereitä viime kaudella

  14. Tiikerit nousi ja fakta on se että ensi kauden jälkeen pelaa taas kakkosdivaria hyvä kun karsintapelit ratkotaan arvalla mitä jos olisi kakkosdivarin voittajien kesken lohko josta 2 parasta nousisi? #nibacos #o2 #tiikeritroadtokakkosdivari

  15. Ei voi ku eteläs on niin kovat lohkot et lohkokakkonenkin nousee divariin 🙂

  16. Ihan ekana win the right games. Jostain kokkolasta on ihan turha tulla huutelemaan kun ei taaskaan noustu mutta etelästä aina noustaan. Miten voi voittaa etelän lohko 2. Sijalta tuleva joukkue laittaa kaksi maalaisjoukkuetta lauluun ja silti tulee itku? Kertooko se enemmän etelän vai maalais sarjojen tasosta?

  17. Pää pystyyn phsb. Nyt O2 taisteli noususta ja kuudennella kerralla tärppäsi niin odotelkaa vielä 5 vuotta. Sillä välin voitte käydä katsomassa kaupungin ykkösseuran pelejä. Lasb tarjoaa taas kaikille lahtelaisille hyvää salibandyn liigaviihdettä. Lisäksi innokkaimmat voivat jo nyt keväällä tulla katsomaan Lasb B-poikien SM sarjan finaaleita. Kun siellä phsb ei noita SM sarjapaikkoja ole ollut niin tulkaa katsomaan meidän pelejä niin voitte oppia jotakin!

  18. Pidän Kokkolaa potentiaalisena joukkueena liigaankin, mutta onko olosuhteet kunnossa eli sarjanousu mahdollinen? Lentopallo mestaruuksia sinne jo tullut, joten potentiaalinen paikkakunta salibandyynkin varmasti olisi.

  19. Eikös phsb ole lahdesta ja lasb hämeenlinnasta?siten steelers olis kaupungin ykkösjengi? 🙂

  20. Huse tulee nostamaan bluesin a-juniorit asm sarjaan. Täältä kuulitte sen ensi. #freehuse

  21. LASB- on lahdesta ja LAMMIN SALIBANDY Lammilta 🙂 Steelers on Hämeenlinnasta.

  22. Taitaa Remes olla todellinen pelimies kun Huse ei ole sitä pystynyt pilaamaan. Taitaa olla niitä ainoita.