TPS-hyökkääjä siirtyy Ruotsiin – ”Unelmapelaaja useimmille valmentajille”

Ville Hirvisuon ura jatkuu Ruotsin toiseksi korkeimmalla tasolla. Kuva: Anssi Koskinen.

Ville Hirvisuon ura jatkuu Ruotsin toiseksi korkeimmalla tasolla. Kuva: Anssi Koskinen.

Turun Palloseuran Ville Hirvisuon ensi kauden osoite on länsinaapurin puolella. Hirvisuo liittyy Visby IBK:n Allsvenskan-joukkueen vahvuuteen.

Ruotsin toiseksi korkeimmalla tasolla pelaavaa Visbyn joukkuetta valmentava Niklas Hovivuori on mielissään uudesta kiinnityksestään.

– Hän on johtava pelaaja, joka on fyysisesti huippukunnossa. Sen lisäksi erinomainen joukkuepelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Hän on juuri sellainen pelaaja, jota Visby tarvitsee. Hän on myös unelmapelaaja useimmille valmentajille, koska hän voi pelata useilla eri pelipaikoilla, Hovivuori kommentoi seuran Facebook-päivityksessä.

Hirvisuo itse vakuuttui Visbystä nopeasti.

– Olen pitkään halunnut pelata Ruotsissa ja Visbyn visiitin jälkeen ratkaisu tuntui täysin oikealta. Seuralla on selkeä suunnitelma ja tavoite ja Visby on fantastinen kaupunki. Minusta pidettiin hyvää huolta käyntini aikana, joten tämä oli helppo valinta minulle, Hirvisuo kommentoi siirtoaan.

Monipuolinen TPS-peluri on iskenyt seitsemän pelaamansa kauden aikana 142 ottelussa turkulaisille 88 (41+47) tehopistettä.

8 comments

  1. jahas. tästäkö se alkaa, tps:n alamäki. vilander lähti, nyt hirvisuo. joukkueen ehkä top3-tärkein pelaaja, näin ulkopuolelta katsottuna. toki tässä vaiheessa lähinna vanhat pahat muistot tulevat mieleen, kun tepsin joukkue tyhjentyi kauden jälkeen. et ei välttämättä käy samalla tavalla tänä vuonna; toivossa on hyvää elää.

  2. Fed up of typing ”who can write my essay” in the search bar? Would you like to have a reliable helper always by your side? Essayerudite.com will come as an excellent solution to this problem.
    We do our best to keep you satisfied with the service we provide.

  3. We value excellent academic writing and strive to provide outstanding essay writing services each and every time you place an order. We write essays, research papers, term papers, course works, reviews, theses and more, so our primary mission is to help you succeed academically.
    EssayErudite.com – don’t waste your time and order our essay writing service today!

  4. Walter Mahlberg voisi tulla tämän siirron myötä takaisin Turkuun ja TPS’ään.

  5. Iso menetys TPS:lle! Siis toi Hirvisuo. Onneksi Ruotsalainen osaa valmentaa myös pelaajia, joten ei vielä hätää.

  6. Ruotsalainen on päävalmentajana ihan noviisi ja täytyy sanoa, että joukkueen urheilullisuus tulee laskemaan hänen myötä katastrofaalisesti. Valitettavasti hänen ymmärrys kokonaisvaltaisesta urheilusta ei riitä. Ennen salibandyssa riitti pelkkä puuhastelu. Tänäpäivänä ei riitä enää. Kyllä tulee joukkueella Vilanderia ikävä. Goodbuy TPS…