Urheilusanomat: MM-kultavahti palaa Suomeen – ”Uran jatko on kysymysmerkki”

Jarno Ihme pohtii uransa lopettamista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Jarno Ihme on tuttu näky SPV:n punaisista, mutta nyt hän pohtii myös uransa lopettamista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuluneen kauden Ruotsin Superliigan Siriuksessa pelannut Jarno Ihme palaa Suomeen ja Seinäjoelle, kertoo Ihme tämän viikon Urheilusanomissa. Uran jatko on kuitenkin vielä auki.

SPV:stä kaudeksi Ruotsiin lähtenyt maalivahti palaa avopuolisonsa kanssa Suomeen ja Seinäjoelle.

– Elämässä menee erittäin hyvin. Olemme palaamassa takaisin Seinäjoelle, Ihme vahvistaa lehdelle.

Ihme palaa liikunnanopettajan virkaan vuoden virkavapaalta. Peliveljet haluaisi tähtimaalivahdin takaisin riveihinsä.

– Koko peliuran jatko on kysymysmerkki. Minulla on vahva tunne, että olisin pelini pelannut, mutta voihan sitä mieli muuttua. En ole halunnut Tommyn (Koponen) tai muiden kanssa pelihommia miettiä.

Jarno Ihme MM-pokaalin kanssa Ylen studiossa. Kuvakaappaus: Ylen lähetyksestä.

Joulukuun MM-kisoissa maailmanmestaruuden ratkaisseen rangaistuslaukauksen torjunut Ihme kertoo lehdelle toteuttaneensa vuoden aikana kaksi unelmaa, Superliigassa ja arvokisoissa pelaamisen. Hän oli lähellä lopettaa uransa jo viime keväänä.

– Vähän erilailla olisin muuten uraani miettinyt. Kaikki meni lopulta niin kuin pitääkin.

Urheilusanomien jokaviikkoisessa salibandyn sarjaraportissa Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen kertoo myös että jyväskyläläisjoukkueeseen on tulossa yksi maajoukkuepelaaja.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan kyseessä on Helsingborgissa pelannut maajoukkuehyökkääjä Jami Manninen.

7 comments

  1. Mistäköhän tuo johtuu, että nykyisin lähes kaikkien Superliigaan lähtevien suomalaisten visiitti jää vain yhteen kauteen?

    Poikkeuksena ehkä Kivilehto, joka on Helsingborgissa viihtynyt pidempään. Hän tosin taitaa alunperin olla Vantaalta, jonka jälkeen toki viihtyy missä tahansa.

  2. Liekö Ihmeen kohdalla vaikuttanut se,että virkavapaa loppuu? Tuskin pelaamalla kovin leveesti elelee…

  3. Ruotsalaiset on niin tylsää kansaa että eihän siellä kukaan viihdy. Seinäjokisetkin on hauskempia vaikka eivät viinaa vedäkkään.

  4. Ilmeisesti et vietä aikaa Seinäjoen anniskeluravintoloissa, jos tuollainen kuva SPVn pelaajista on. 😀 Terkuin, Paikallinen

  5. No, on noita hiukan pidempäänkin siellä viihtyneitä, ei tosin määrällisesti hirveästi. Mihu nyt tietty ihan omassa luokassaan, samoin Öhmanin Hannes. Kukkolakin vietti useamman kauden. Kosonen ollut jo pari kautta ja ihan ok näyttää kulkevan. Se on tietysti jännä, että Helsingborg vetää suomalaisjoukkueena, kun ainakin itse ajattelisi, että tuossa tikanteessa hakisi myös valmennuksellisesti ja kulttuurin kannalta vaihtelua ja uusia tuulia.