Liigat

Uusimaa: Sveitsiläisseuralle kolme vahvistusta Suomesta – ”Tarvitsimme pallollista taitoa”

30.04.
2017
2 Kommenttia
2
Liigat

Linda Törnqvist (kesk.) ja Fanny Holmberg (oik.) juhlivat tällä kaudella SM-pronssia. Kuva: Jari Turunen.

Porvoon Salibandyseuran naisten liigajoukkueessa SM-pronssia voittaneet Linda Törnqvist ja Fanny Holmberg siirtyvät Sveitsin liigaan Unihockey Berner Oberlandin riveihin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Uusimaa.

Joukkuetta valmentaa suomalaisluotsi Mika Strömberg, joka on edelliset kaudet luotsannut Zug Unitedia. Strömberg hankki Suomen liigasta myös SSRA-hyökkääjä Emmi Niemelän.

– Haimme viime kaudella pelanneiden ruotsalaisten tilalle uudet vahvistukset. Tarvitsimme pallollista taitoa ja liigatason kokemusta. Nämä kolme vahvistusta ovat meille juuri sopivat, Mika Strömberg sanoo Uusimaan jutussa.

– Unihockey Berner Oberland haki viime kaudella vauhtia sarjaporrasta alempaa. Nyt haluamme saada tuon hissiliikkeen loppumaan. Olen tyytyväinen tähän joukkueeseen, jonka saimme kasaan. Jos teemme töitä kunnolla, niin meillä on edellytyksiä taistella muustakin kuin sarjapaikasta.

Urallaan 18 nuorten maaottelua pelannut Fanny Holmberg voitti keväällä 2016 nuorten MM-hopeaa. Pari viikkoa sitten PSS:n riveissä tullut SM-pronssi oli nuoren porvoolaisen ensimmäinen liigamitali. Holmberg on pelannut PSS:n liigajoukkueessa viiden kauden ajan. Päättyneellä kaudella Holmberg iski 22 runkosarjan pelissä 14 tehopistettä (7+7).

Linda Törnqvist puolestaan on ollut viime kausilla PSS:n kärkipuolustajia. Törnqvist on pelannut urallaan yli sata liigaottelua.

Linkki:
Uusimaa-lehden artikkeli aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Fanny ja Linda
30/04/2017
Kuvatekstiä vois hiukan korjata; Linda (15) on keskellä ja Fanny (33) on oikealla ;)
Ilkka Kittilä
30/04/2017
Kiitos tarkkanäköisyydestä, allekirjoittaneella näemmä mennyt kirjoittaessa nimet ja suunnat sekaisin. Nyt korjattu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.