Ulkomaat

Video: Falun voiton päässä finaalista – konkaripakki hermoili itselleen vitosen lopussa

12.04.
2017
4 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Storvreta ja Falun mittasivat toisiaan tiistaina Ruotsin Superliigan neljännessä välieräpelissä. Falun oli kamppailussa parempi maalein 7-4 ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 3-1.

Falunin tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Simon Palmen. Joukkue onnistui tekemään ottelussa kauniita sommitelmia. Storvretan 34-vuotias konkaripakki Jesper Berggren hermostui päätösvihellyksen jälkeen ja nappasi itselleen vielä viiden minuutin jäähyn ja tilanteen voit katsastaa videon lopusta.

Ottelusarja on katkolla torstaina Falunin kotikentällä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ultras
12/04/2017
Ruotsissa kyllä varmasti arvostetaan salibandyä paljon enemmän kuin suomessa. Suomessa kiekoilijat joilla on valitettavasti nuossut päähän kun on päässy johonkin alueleiril niin kertoo hiki hatus jostai pask...
Manager
12/04/2017
Tehkäämme näin! Lopetetaan Ruotsin salibandyn kadehtiminen! Hankitaan liittotason markkinointiosaaja, joka koordinoi liigatason tapahtumia ja pelejä - mainostaminen , lehdistö ym. mediayhteydet, videointi jne. jne. Yhden seuran pienillä resursseilla kaikki mediasirkuksen edellyttämät hommat jää tekemättä! Kyllä Suomessakin osataan, jos tähän tahdotaan satsata!
tietoa
13/04/2017
Onko kenelläkään tietoa paljon tuossa pelissä tai ylipäätään ruotsin playoffseissa käy katsojia?
TIETOA Hei
13/04/2017
Tuossa ottelusa oli yleisöä: 2270

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.