Video: Hankkio palasi kaukaloon tehokkaana – röyhkeä nousu laidasta päättyi hienoon viimeistelyyn

Jari Hankkio vietti neljän tehopisteen iltaa lauantaina. Kuva: Juha Käenmäki

Jari Hankkio vietti neljän tehopisteen iltaa lauantaina. Kuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljet voitti neljännen välieräkamppailun lauantaina ja tasoitti otteluvoitot EräVIikinkejä vastaan 2–2:een. Loppulukemat kirjattiin seinäjokisille 7–5. SPV:n parhaimpiin lukeutui hyökkääjä Jari Hankkio.

Edellisestä välierästä huilannut Hankkio antoi vahvoja näyttöjä pelikunnostaa iskemällä tehopisteet 2+2. Lisäksi toinen maali oli komea yksilösuoritus: Hankkio lähti nostamaan laitaa pitkin ja ajoi röyhkeästi keskustaan, mistä viimeisteli lukemat 7–4:ään. Maali on nähtävissä koosteesta ajasta 4.50 eteenpäin.

SPV iski ratkaisevat viisi maalia kahden ensimmäisen erän aikana ja piti EräViikingit takanaan, vaikka vierailijat saivatkin nousun tynkää aikaan päätöserän alussa.

Ottelusarja jatkuu tasatilanteesta maanantaina Vantaalla.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen kuvat ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Paljon on tullut Korsmania arvosteltua mutta nyt pisteet tyylikkäästi hoidetusta pressistä.

  2. Näyttäis vähän siltä, että erviläisillä alkaa jalka jo painaa. Ei tuommoisia maaleja vaan sais päästää tässä vaiheessa kautta.

  3. Korsman summasi hyvin. Aika lailla säkällä kyllä pääsi SPV karkuun, josta saivat itseluottamusta. Hyvä niin. Mutta kolmannessa taso tippui ja toivoa sopii, että tänään ei jatku samalla tavalla. Loppusarja on kuitenkin tosi tiukka ja toivon mukaan SPV:n kunto kestää.