Video: Hieno tunnelma – TPS juhli Suomen mestaruutta yhteislaululla faniensa kanssa

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

TPS:n A-nuoret varmisti tänään historiansa ensimmäisen SM-kullan kaatamalla Classicin Raisiossa maalein 11-4. Ottelusarja meni turkulaisille voitoin 3-0.

TPS julkaisi pelin jälkeen useita tunnelmavideoita Twitter-tilillään. Yhdessä näistä Tatu Kanervisto, TPS:n joukkue ja fanijoukko aloittivat villit yhteisjuhlat. Kyseinen tunnelmapala löytyy ohesta ja se kannattaa jokaisen katsoa.

Joukkueen ja fanijoukon yhteisjuhla:

Olli Laineen puhe:

Pokaalin nostaminen:

Ottelun loppuhetket:

9 comments

  1. Onneksi olkoon TPS, ja varsinkin ko. seuran vahva junioriosaaminen. Ansaitta mestaruus, vihdoinkin! Keep up the good work!

  2. Oho. En olisi kyllä arvannut, että on ensimmäinen. No, varmasti sitäkin makeampi!

  3. Loistava joukkue, hieno palkinto kovasta työstä. Monta kovaa peluria, jotka vaativat niin itseltään kun toisilta paljon. Kova työnteko ja moraali palkittiin.

    Pitää antaa kiitosta myös hienolle faniporukalle. Vaikka välillä tulee alatyylistä huutelua, niin luo hienoa tunnelmaa peliin. Katsoja Tampereelta, pipoa vähän löysemmälle, vaikka tappio harmittaakin. Finaalisarjassa yksi häiriökäyttäytyjä, ja tämä Classic-”fani” poistettiin tiistaina Tampereella hallista.

    Hienoa TPS!

  4. Sivusta seurasin tätä ”Fania”. Ei ole kyseistä tyyppiä näkynyt ikinä peleissä, tuskin tietää edes sääntöjä. Mikä lie hörhö hallille eksynyt. Classicilla varaa pitää pipaa miten tykkää, mitaleja on vaikka muille jakaa ja lisää tulossa. Ei ole kaukana tuleeko kolmas kausi putkeen, menestynein seura katekoriassa. Kiitos, hei.

  5. Oletko ”Seuraaja” syönyt jotain sieniä mitä et tunnistanut? Vai söitkö ne juuri sen takia?

  6. Tepsin fanit olisivat voineet keksiä jonkun oman ”voittorituaalin” sen sijaan, että kopioivat sen korisliigaseuralta, vaikka toki näyttävä onkin. Yhtä kaikki, ehdottoman ansaittu mestaruus Turkuun!

  7. Rosenborgilta kopioitiin niinkun varmaan se korisjengiki mitä ikinä tarkoitatki