Juniorit

Video: Hieno tunnelma – TPS juhli Suomen mestaruutta yhteislaululla faniensa kanssa

13.04.
2017
9 Kommenttia
4
Juniorit

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

TPS:n A-nuoret varmisti tänään historiansa ensimmäisen SM-kullan kaatamalla Classicin Raisiossa maalein 11-4. Ottelusarja meni turkulaisille voitoin 3-0.

TPS julkaisi pelin jälkeen useita tunnelmavideoita Twitter-tilillään. Yhdessä näistä Tatu Kanervisto, TPS:n joukkue ja fanijoukko aloittivat villit yhteisjuhlat. Kyseinen tunnelmapala löytyy ohesta ja se kannattaa jokaisen katsoa.

Joukkueen ja fanijoukon yhteisjuhla:

Olli Laineen puhe:

Pokaalin nostaminen:

Ottelun loppuhetket:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tarkkailija
13/04/2017
Onneksi olkoon TPS, ja varsinkin ko. seuran vahva junioriosaaminen. Ansaitta mestaruus, vihdoinkin! Keep up the good work!
Sari Toivonen
13/04/2017
Viime kaudella harjoiteltiin, nyt korjattiin sato!
Arto Kilponen
14/04/2017
Oho. En olisi kyllä arvannut, että on ensimmäinen. No, varmasti sitäkin makeampi!
Katsoja
14/04/2017
Kännilauma katsomassa. Monta lastensuojelu sais tehtyä
JJ
14/04/2017
Loistava joukkue, hieno palkinto kovasta työstä. Monta kovaa peluria, jotka vaativat niin itseltään kun toisilta paljon. Kova työnteko ja moraali palkittiin.

Pitää antaa kiitosta myös hienolle faniporukalle. Vaikka välillä tulee alatyylistä huutelua, niin luo hienoa tunnelmaa peliin. Katsoja Tampereelta, pipoa vähän löysemmälle, vaikka tappio harmittaakin. Finaalisarjassa yksi häiriökäyttäytyjä, ja tämä Classic-"fani" poistettiin tiistaina Tampereella hallista.

Hienoa TPS!
Seuraaja
14/04/2017
Sivusta seurasin tätä "Fania". Ei ole kyseistä tyyppiä näkynyt ikinä peleissä, tuskin tietää edes sääntöjä. Mikä lie hörhö hallille eksynyt. Classicilla varaa pitää pipaa miten tykkää, mitaleja on vaikka muille jakaa ja lisää tulossa. Ei ole kaukana tuleeko kolmas kausi putkeen, menestynein seura katekoriassa. Kiitos, hei.
Sieniasiantuntija
14/04/2017
Oletko "Seuraaja" syönyt jotain sieniä mitä et tunnistanut? Vai söitkö ne juuri sen takia?
Väsynyttä
14/04/2017
Tepsin fanit olisivat voineet keksiä jonkun oman "voittorituaalin" sen sijaan, että kopioivat sen korisliigaseuralta, vaikka toki näyttävä onkin. Yhtä kaikki, ehdottoman ansaittu mestaruus Turkuun!
väsyneistä väsynein
14/04/2017
Rosenborgilta kopioitiin niinkun varmaan se korisjengiki mitä ikinä tarkoitatki

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.