Ulkomaat

Video: Huipputasainen puolivälieräsarja – viime kevään finalisti putosi pois Superliigan välieristä

02.04.
2017
3 Kommenttia
3
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan Mullsjön ja Linköpingin välisen välieräsarjan seitsemäs ottelu miteltiin perjantaina. Ratkaiseva kamppailu oli hurja jännitysnäytelmä, jonka Mullsjö voitti lopulta maalein 8-7 ja eteni välieriin.

Mullsjö johti kahdeksan minuuttia ennen loppua maalein 8-4, mutta Linköping aloitti kovan kirin viimeisellä vitosella. Christian Mattsson maalasi vielä kuusi sekuntia ennen loppua, mutta Mullsjö piti pintansa loppuun saakka. Mullsjön Sebastian Palmqvist maalasi kolmesti ja Mattsson oli vieraiden tehopelaaja pistein 3+1.

Ottelusarja oli äärimmäisen tasainen, sillä muut pelit päättyivät luvuin 5-3, 6-5 ja, 5-4 jatkoajalla, 5-4, 4-3 ja 4-3. Linköping pelasi kahtena edellisenä keväänä Ruotsin Superfinaalissa.

Välieräparit ovat Växjö-Mullsjö sekä kihelmöivä Falun-Storvreta. Suomalaisväriä edustaa Växjön maalia vartioiva Eero Kosonen. Kososen Växjön välieräsarja käynnistyy ensi maanantaina ja Falun-Storvreta-spektaakkeli ensi tiistaina.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#51
02/04/2017
Mistä voin katsoa Ruotsin Superliigan otteluita suorana?
Joel Siltanen
02/04/2017
Esim. täältä: https://sslplay.azurewebsites.net/
Myös TV4 Playn kautta näkee pelejä ajoittain: https://www.tv4play.se/program/innebandy
Molemmat palvelut ovat maksullisia.
#51
02/04/2017
Kiitos Joel!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.