Liigat

Video: Naisten mestaruusjuhlissa tunteikkaita hetkiä – ”Lääkäriltä lupa tulla tänne”

22.04.
2017
3 Kommenttia
2
Liigat

Katriina Saarinen piti joukkueelleen lyhyen puheen ennen kuin nosti vuorollaan mestaruuspystin ilmaan. Kuva: Timo Mäkynen

Naisten Suomen mestaruutta juhlivan Tampereen Classicin pukukopissa nähtiin iloisia ja tunteikkaita hetkiä. Lyhyen puheensa jälkeen valmentaja Katriina Saarinen kertasi Pääkallo.fi:n videohaastattelussa mestarijoukkueen uskomatonta 29 liigavoiton matkaa.

Pakollisten mestaruuslaulujen jälkeen tunnelmat Suomen mestarien kopissa olivat riehakkaat. Mestaruuspokaalin kiertäessä Saarisen vuorolle kaikki kuitenkin hiljentyivät kuuntelemaan hiljattain syöpädiagnoosin saaneen valmentajansa puhetta.

– En pussaa pokaalia, kun minulla on tämä infektioriski. Suihkuun minua ei saa viedä, mutta tämän tukan saatte ajaa, Saarinen sanoi ja nosti lippalakkinsa pois päästä.

Classicille naisten salibandymestaruus oli yhdeksäs. Saarisella on mestaruuksia pelaajana kahdeksan, mutta valmentajana mestaruus oli ensimmäinen.

Lisää Classicin mestaruustunnelmia oheisella videolla.

Toimittaja: Timo Mäkynen
Videon leikkaus: Olli Taskinen

Lue myös:
Classic voitti kauden kaikki 29 liigaottelua ja juhlii Suomen mestaruutta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Timo Mäkynen
Timo Mäkynen
Twitter: @tirsamaa
Moro #5
22/04/2017
Hienoa Kassu. Tsemppiä tulevaan. Vaikeuksien kautta voittoon.
Jona
22/04/2017
Onnea Kassu ja Classic!
JANIINPÄ
23/04/2017
on Passo Mr. Classic, ei Kassu jää paljon Mrs. Classic maininnasta, Irinaa toki väheksymättä. Hyvä Kassu, ja voimaa jatkoon!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.