Liigat

Video: SPV:n kapteeni tälläsi pronssiottelun ratkaisun jatkoajalla – Pulkkiselta tunteikkaat kommentit pelin jälkeen

21.04.
2017
2 Kommenttia
0
Liigat

Kuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljet ja Jyväskylän Happee mittelivät Salibandyliigan pronssimitalien kohtalosta keskiviikkona Seinäjoen Urheilutalolla. Happee kiri kotijoukkueen johdon kiinni kolmannen erän lopussa, mutta pelin ratkaisu syntyi jatkoajalla SPV-kapteeni Ville Kuuselan lavasta.

Peter Kotilainen osui Happeesta kahdesti ja Toni Kuosmanen kertaalleen, kun hirviryhmä nousi kolmannessa erässä kolmen maalin takaa tasoihin.

Jatkoaika ehti vanheta vähän vajaat viisi minuuttia, kun Happee tuli omassa päässä pallonmenetys. Ville Kuusela syötti Matias Veikkolalle, joka puolestaan syötti takaisin kapteenille. Kuusela tälläsi pallon ylänurkkaan ja käynnisti SPV:n pronssijuhlat.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Happeen päävalmentajan paikalta väistyvä Seppo Pulkkinen piti pitkän ja tunteikkaan puheen, jossa kertoi päälimmäisiä tuntemuksiaan ajasta Happeessa.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen kuvat ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jukka
21/04/2017
Seppo sä oot paras!
Minäpahoitinmieleni
22/04/2017
Olipas hienosti puolustettu vika maali :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.