Liigat

Video: Todellinen salamamaali – Classicin osumilla eroa ainoastaan kaksi sekuntia

10.04.
2017
4 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

PSS ja Classic kohtasivat sunnuntaina naisten liigan välierien merkeissä Porvoossa. Classic oli pelissä etevämpi maalein 6-3.

Tamperelaisjoukkueen tehopelaaja oli kolmesti maalannut Eliisa Alanko. Mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan nostaa se, että Classicin 1-0- ja 2-0-maalit syntyivät 6.34 ja 6.36, eli osumien välissä oli vain kaksi sekuntia. Kristiina Kauppila laukoikin 2-0-maalin käytännössä suoraan aloituksesta.

Classic johtaa nyt sarjaa voitoin 2-0. Superfinaaliin pääsy vaatii kolme voittoa. Ottelusarja on katkolla ensi keskiviikkona.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ihmettelijä
10/04/2017
pss tilanne näyttää huonolta. Pelin jlkeen mäkkärin pyödässä kokoontunut asiantuntijaraati oli ihmeissään. Classicin ylivoima vie mielenkiinnon, mutta ei ole pss omalla tasollaan. Missä on Karjalainen? Mitä hänelle on tapahtunut? Onko enää maajoukkuetasoa?
Onko kod€ nyt hereillä?
Minäpahoitinmieleni
10/04/2017
Oli ihan pakko kellottaa kun tuntu niin pitkältä kahdelta sekunnilta :D itse sain päälle kolme sekuntia aloitusvihellyksestä ja siitä ku pallo oli maalissa ja melkein neljä sekuntia siitä ku vihelletään aloitus siihen ku vihelletään maali :D pelin toimitsejat ei oo taas ollu hereillä sen kellon kanssa :D
Hmm
10/04/2017
Jos jätät Elisa Alangon yksikseen maalin kulmalle, niin verkko heiluu! Vähän antautumisen meininkiä! Nyt olisi kuitenkin mahdollisuus pelata kauden huippupelejä ja nauttia välierästä! Milloinkas se pronssipeli pelataan? Siltähän tämä realistista näyttää!
Arto Kilponen
12/04/2017
Kuka ääliö tuonne on laittanut jonkun musiikin taustalle? Vähän valoja päälle siellä videoita tehdessä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.