Juniorit

Video: Uskomatonta – tähtipelaaja teki kaksi identtistä finaalisuoritetta viiden vuoden aikaerolla

14.04.
2017
2 Kommenttia
2
Juniorit

Veera Kauppi (kesk.) oli kovassa vireessä kolmannessa finaalissa. Kuva: Esa Takalo

Koovee voitti keskiviikkona A-tyttöjen SM-kultaa, kun Oona Kaupin jatkoaikaosuma varmisti 8-7-voiton Porvoossa. Ottelusarja meni tamperelaisille voitoin 3-0.

Veera Kauppi (3+3) ja Oona Kauppi (4+1) olivat vieraiden sankareita ottelussa. Ensiksi mainittu julkaisi finaalin jälkeisenä päivänä Twitteriin videon, jossa pyöti yhtäaikaisesti kaksi videota, jotka oli kuvattu vuosina 2012 ja 2017.

”Sama kenttä, sama finaalivaihe, sama vastustaja, sama harhautus, sama lopputulema, mutta eri vuodet. Veera 2017 ja 2012”, Kauppi itse kirjoitti.

Suoritukset ovat kieltämättä identtisiä ja lopputulemakin oli sama. Ohesta löytyy myös finaalin maalikooste kokonaisuudessaan.

Lue myös:
Kooveen jatkoaikasankari Oona Kauppi: ”En muista ratkaisumaalista paljoa”
Koovee voitti A-tyttöjen SM-kultaa – Kaupin siskokset hirmuvireessä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Joku voisi sanoa...
14/04/2017
"Ei varmaan ollut IHAN identtisiä."
fakta
14/04/2017
Olis kooveen naiset toivonu et olis ollu auttamassa puolivälierissä mut ei. Mut tässä tais olla muut tavoitteet pelaajalla ja taustoilla. ei siinä asiat tärkeys järjestykseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.