Ulkomaat

Video: Växjö lähellä historiallista temppua Ruotsissa – suomalaisvahti liekeissä

11.04.
2017
1 Kommentti
4
Ulkomaat

Eero Kosonen on kovassa iskussa. Kuva: perwiklund.se

Växjö Vipers ja Mullsjö kohtasivat maanantaina Ruotsin Superliigan neljännessä välieräväännössä. Växjö voitti pelin maalein 6-4 ja johtaa välieräsarjaa voitoin 3-1.

Eero Kosonen on pelannut erinomaisen kevään Växjön maalilla. Innebandymagzinet arvosti Kososen ottelun parhaaksi pelaajaksi antaen arvosanaksi 5. Kososen koko kausi on ollut vahva ja hänet valittiin vuonna 2016 maailman toiseksi parhaaksi miespelaajaksi. Samalla hänet arvostettiin maailman parhaaksi maalivahdiksi tuona kyseisenä vuonna.

Växjön Niklas Ramirez iski ottelussa hattutempun. Videon alussa nähtävä Mullsjön Isaac Rosenin maali oli vahva yksilösuoritus. Pidemmän videon näet ohesta.

Växjö ei ole koskaan aiemmin pelannut Ruotsin Supeliigan miesten Superfinaalissa. Sarja on katkolla keskiviikkona joukkueen kotiluolassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kauppiksen Kingit
11/04/2017
Vähän paremmat olosuhteet ku esim meidän kauppiksella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.