Video: Verkko heilui ennätykselliset 68 kertaa – tässä kaikki Galante Carlströmin maalit

Alexander Galante Carlström vei nimiinsä Superliigan maali- ja pistepörssin voiton. Kuva: perwiklund.se

Ruotsissa on palkittu vimme viikolla kauden parhaita pelaajia. Miesten Superliigan parhaan pelaajan tittelin nappasi jo toisena vuonna peräkkäin Falunin tähtihyökkääjä Alexander Galante Carlström. Maajoukkueestakin tuttu tehomies rikkoi kuluvalla kaudella runkosarjan maaliennätyksen.

Galante Carlström summasi koko runkosarjan osalta hurjat tehopisteet 68+25=93. Ne riittivät liigan maali- ja pistepörssin voittoon. Nyt kaikki 68 osumaa on katsottavissa alla olevasta videosta.

Hyökkääjä otti valinnan vastaan kiitollisena.

– Valinta merkitsee minulle suunnattoman paljon. Se tarkoittaa sitä, että olen pystynyt pelaamaan tasaisesti kaksi kautta putkeen. Uskon, että olen pystynyt säilyttämään tasaisuuden nyt viitenä tai kuuten vuonna pelatessani liigassa. Kaiken kaikkiaan valinta on suuri kunnia.

Ruotsin liigan mestaruus ratkotaan lauantaina Superfinaalissa, jossa Galante Carlströmin edustama Falun kohtaa Växjön, jonka maalia puolestaan vartioi Eero Kosonen.

Linkki:
Innebandymagazinet.se: Årets spelare: Alexander Galante Carlström

6 comments

  1. Aika perusmaalintekijän maaleja. Muutama kiertorannari, maalinedessä tappavan tehokas ja vasemmalta iso kasa suoraan syötöstä. Jännä miten helpolla kaveri sai kymmenisen maalia iskeä aivan maalivahdin nenän edestä neljän vastustajan keskeltä. Ei pahemmin puolustajilta löytynyt kiinnostusta, kuin näennäiseen puolustamiseen.
    Osasi Galle sijoittua selkeästi paremmin kuin kukaan muu, sillä hirveästi töitä ei näyttänyt kaveri joutuvan maaliensa eteen tekemään. Yhtäkään coast-to-coast maalia tai puolustajan ohi harhautuksella ja kammokynien jälkeen pallo häkkiin ei nähty.
    Ja ennen kuin joku vetää henkselit irti, niin todetaan vielä että eipä paljon paremmin voi pelata. On siellä mistä ne maalit tehdään ja viimeistelee jäätävällä prosentilla.

  2. Se vaan että ku faluni heittää ykkös yv kehiin jos merkkaat sen hiiren siitä keskeltä niin sitten soi laidasta tai rasmukselta keskeltä alhaalla. Valinta on teidän

  3. Eihän se sillon Messi ole jos on maailman paras 😉