Ulkomaat

Video: Verkko heilui ennätykselliset 68 kertaa – tässä kaikki Galante Carlströmin maalit

24.04.
2017
6 Kommenttia
2
Ulkomaat

Alexander Galante Carlström vei nimiinsä Superliigan maali- ja pistepörssin voiton. Kuva: perwiklund.se

Ruotsissa on palkittu vimme viikolla kauden parhaita pelaajia. Miesten Superliigan parhaan pelaajan tittelin nappasi jo toisena vuonna peräkkäin Falunin tähtihyökkääjä Alexander Galante Carlström. Maajoukkueestakin tuttu tehomies rikkoi kuluvalla kaudella runkosarjan maaliennätyksen.

Galante Carlström summasi koko runkosarjan osalta hurjat tehopisteet 68+25=93. Ne riittivät liigan maali- ja pistepörssin voittoon. Nyt kaikki 68 osumaa on katsottavissa alla olevasta videosta.

Hyökkääjä otti valinnan vastaan kiitollisena.

– Valinta merkitsee minulle suunnattoman paljon. Se tarkoittaa sitä, että olen pystynyt pelaamaan tasaisesti kaksi kautta putkeen. Uskon, että olen pystynyt säilyttämään tasaisuuden nyt viitenä tai kuuten vuonna pelatessani liigassa. Kaiken kaikkiaan valinta on suuri kunnia.

Ruotsin liigan mestaruus ratkotaan lauantaina Superfinaalissa, jossa Galante Carlströmin edustama Falun kohtaa Växjön, jonka maalia puolestaan vartioi Eero Kosonen.

Linkki:
Innebandymagazinet.se: Årets spelare: Alexander Galante Carlström

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
#51
24/04/2017
Galante on salibandyn Messi. Maailman paras!
Maalari
24/04/2017
Aika perusmaalintekijän maaleja. Muutama kiertorannari, maalinedessä tappavan tehokas ja vasemmalta iso kasa suoraan syötöstä. Jännä miten helpolla kaveri sai kymmenisen maalia iskeä aivan maalivahdin nenän edestä neljän vastustajan keskeltä. Ei pahemmin puolustajilta löytynyt kiinnostusta, kuin näennäiseen puolustamiseen.
Osasi Galle sijoittua selkeästi paremmin kuin kukaan muu, sillä hirveästi töitä ei näyttänyt kaveri joutuvan maaliensa eteen tekemään. Yhtäkään coast-to-coast maalia tai puolustajan ohi harhautuksella ja kammokynien jälkeen pallo häkkiin ei nähty.
Ja ennen kuin joku vetää henkselit irti, niin todetaan vielä että eipä paljon paremmin voi pelata. On siellä mistä ne maalit tehdään ja viimeistelee jäätävällä prosentilla.
Niin
24/04/2017
Se vaan että ku faluni heittää ykkös yv kehiin jos merkkaat sen hiiren siitä keskeltä niin sitten soi laidasta tai rasmukselta keskeltä alhaalla. Valinta on teidän
Minäpahoitinmieleni
24/04/2017
Eihän se sillon Messi ole jos on maailman paras ;)
Niin
24/04/2017
Sehän on ihan sama miten sä ne maalit teet kunhan teet.
jännä juttu
24/08/2017
Siel painaa mörkö ullakolla ennätykset uusiks

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.