Liigat

Video: Yksi kevään hienoimmista maaleista – EräViikinkien kakkosketju syötteli SPV:n kahville

03.04.
2017
2 Kommenttia
4
Liigat

EräViikinkien kakkoskenttä tyylitteli oppikirjamaisen maalin Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

EräViikingit haki kotiedun takaisin itselleen Seinäjoelta sunnuntai-iltana 5–9-voitolla. Seinäjoen Peliveljet sai nöyrtyä kotihallissaan, kun helsinkiläisjoukkue tasoitti Salibandyliigan välieräsarjan 1–1:een.

Kaksi erää selkeästi vienyt EräViikingit oli päätöserän alussa hieman pulassa. SPV teki kovaa nousua viiden maalin takaa-ajoasemasta, kun joukkue nousi reilussa seitsemässä minuutissa 4–6:een.

Aikalisä ja Kevin Söderlingin iskemä maali kuitenkin auttoi EräViikinkejä hoitamaan ottelun kunnialla päätössummeriin asti.

Illan ja mahdollisesti yksi näiden pudotuspelien hienoimmista maaleista nähtiin ensimmäisessä erässä. Tero Tiitu riisti pallon keskialueella ja jakoi välittömästi laidassa odottaneelle Söderlingille. Nuori hyökkääjä jatkoi keskelle Janne Hyvöselle, joka puolestaan käänsi pallon taidokkaasti toisessa laidassa odottaneelle Mika Moilaselle. Kuvion huipensi Moilasen ykkösellä lähtenyt syöttö poikittain, jonka Söderling pääsi tälläämään SPV-maaliin ja siirtämään vieraat 1–3-johtoon.

Taidokas vastahyökkäysmaali on katsottavissa videolla kohdasta 1.23 alkaen. Välieräsarja jatkuu tiistaina EräViikinkien isännöimänä.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Viking1
04/04/2017
Hiljaista on poijat kun ErVi voittaa.
mielenkiintosta
04/04/2017
Eräviikingeillä kakkos kentän hyökkäys peli erittäin tasokasta ja puolustus tilanteissa tiitu kyllä pitää huolen että pojilta ei miehet huku. Mutta ervin ykköskenttä varjojen mailla jani kukkolan johdolla, kenties jotain loukkaantumista taustalla?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.