Liigat

Virtanen: ”Olisi tänään vaatinut meiltä äärimmäisen onnistumisen”

22.04.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat

SB-Pron Harry Virtanen ei selitellyt hävityn finaalin jälkeen. Kuva: Anssi Koskinen

Hetki sitten päättynyt naisten Superfinaali päättyi Classicin 5-2 voittoon. SB-Pron pääkäskyttäjä Harry Virtanen totesi ennakkosuosikkina otteluun lähteneen tamperelaisjoukkueen olleen tänään parempi.

Virtanen kertoo tunnelmistaan Superfinaalista sekä ajatuksiaan ottelun jälkeen:

– Tietysti harmittaa, meillä oli omat mahdollisuudet. Odotettavissa oli, että olemme haastajia, mutta pelin ollessa käynnissä on aina saumoja. Toki se olisi tänään vaatinut meiltä äärimmäisen onnistumisen ja vastustajalta epäonnistumisen.

Virtanen toteaa, että finaali ei kulkenut pelisuunnitelman mukaisesti:

– Ottelu ei sujunut ottelusuunnitelman mukaisesti. Toinen erä oli jostain syystä kovin passiivista, kun piti olla aktiivisempi. Saattoi olla, että pelin jännitys iski vasta toisessa erässä ja alettiin pelata varovaisesti. Ensimmäinen ja kolmas erä olivat meiltä sellaisia, joita oli suunniteltu.

Kulunut kausi on ollut Virtasen mielestä haasteellinen.

– Kausi on ollut kaikille joukkueille melko rikkonainen. Kaikenlaisia tauteja on liikkunut syksyn talven aikana. Ollaan kuitenkin pystytty pelaamaan joukkueena hyvin ja voittamaan vaikeudet. Tänään vastustaja oli vain liian kova.

Jatkosuunnitelmat Virtasella ovat jo selvät Matti Kaipion siirtyessä SB-Pron peräsimeen ensi kaudeksi.

– Siirryn tässä vaiheessa valmentamaan FBA-järjestelmään pelaajapolulle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.