Ulkomaat

Yllätyssiirto – Johannes Jokinen nähdään ensi kaudella Linköpingin riveissä

06.04.
2017
4 Kommenttia
4
Ulkomaat

Johannes Jokinen (oik.) jatkaa peliuraansa Ruotsissa. Kuva: Esa Jokinen

Johannes Jokinen, 23, siirtyy Sveitsin NLA:n Klotenista Ruotsin Superliigan Linköpingin riveihin. Sopimus kattaa kauden 2017-2018.

Taitava sentteri kommentoi Innebandymagazinetille, että odottaa tulevaa kautta innolla.

– Tuntuu erittäin hienolta päästä pelaamaan maailman parhaaseen sarjaan ja sen yhteen parhaista joukkueista, Jokinen hekumoi.

Linköping on seurana yksi Ruotsin ja maailman suurimmista. Miesten edustusjoukkue pelasi Ruotsin finaalissa vuosina 2015 ja 2016 jääden toiseksi molemmilla kerroilla. Tällä kaudella joukkue putosi puolivälierissä Mullsjölle.

– Olen pelannut Suomessa ja Sveitsissä ja Linköping on ehdottomasti ammattimaisin seura, jonka olen nähnyt. Hyvä ja vahva organisaatio sekä hyvä miehistö teki valinnasta helppoa, Jokinen suitsutti.

Sveitsissä Jokinen pelasi yhden kauden ja iski pisteet 26+20 runkosarjassa. Salibandyliigassa Jokinen on pelannut kaikkiaan 87 runkosarjan ottelua pistein 50+77=127 edustaen Happeeta ja Nokian KrP:ta. Happeen kanssa Jokinen juhli SM-kultaa keväällä 2014 ja SM-pronssia vuosi sitten. Suomen maajoukkueessa Jokinen on esiintynyt kolmesti vuonna 2015.

Extra – landslagsspelare klar för Linköping

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
06/04/2017
Ihan mielenkiintoinen siirto. Jo Sveitsiin lähtiessä pohdiskelin miten kovuus riittää ulkomailla. Nyt siirto sitten siihen kaikista fyysisimpään sarjaan.
Voihan Näätä
06/04/2017
Voi harmi! Elättelin toiveita, että Jokinen olisi tullut ensi kaudeksi isoon rooliin Nokialle. Toivottavasti Jontulle löytyy sopiva paikka Ruåtsinmaalla.
Future
06/04/2017
En tiedä oliko niinkään yllätys... solmi jo vähän aikaa sitten sopimuksen jonkun (en millään muista nimeä) manageritoimiston kanssa - samassa tallissa mm. Galante-Carlström. Siitä sai jo osviittaa, että Jokinen tuskin Suomeen palaa.
Suihkuvuoro
06/04/2017
Yksi hienoimmista nuorista urheilijoista salibandykentillä. Pelisilmä timanttia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.