Liigat

Hämeessä tapahtuu – Steelers nappasi neljä pelaajaa Lahdesta

24.05.
2017
3 Kommenttia
5
Liigat

Jarno Mäkinen (vas.) palaa Steelersiin. Kuva: Anssi Koskinen

Hämeenlinnan Steelers julkaisi keskiviikkona neljän uuden sopimuspelaajan nimet. Jarno Mäkinen sekä Julius Aaltonen palaavat seuraan yhden LASB-kauden jälkeen ja Pasi Järvinen sekä Elmeri Saukkonen liityvät uusina niminä joukkoon samaisesta seurasta.

Päävalmentaja Sihvonen kommentoi tuoreita hankintoja seuraavanlaisesti Steelersin kotisivuilla:

– Haluttiin joukkueeseen urheilullisia ja Steelersin näköisiä vahvistuksia jotka ovat valmiita tekemään nöyrästi töitä joukkueen eteen. Tärkeää on myös aito halu edustaa juuri tätä seuraa. Persoonat sopivat hyvin joukkueeseen ja tuovat kivan mausteen koppiin.

Veräjää vartioiva Järvinen, 26, on pelannut urallaan 173 Salibandyliigan ottelua Nokian KrP:n, SPV:n, SalBan ja viimeiseksi LASBin riveissä. Lisäksi hän on edustanut SB Vaasaa ja LaSB:ia 48 ottelun verran Divarissa. Erikoiseksi maalivahdin urakehityksen tekee se, että hän edusti ensimmäiset viisi liigakauttaan KrP:ta, mutta ei ole kauden 2012-2013 jälkeen pelannut samassa seurassa kahta perättäistä kautta.

– Tasainen ja ehjä kausi on kiikarissa. Silloin kun ei joukkueella kulje parhaalla mahdollisella tavalla, on tavoitteena nostaa itse tasoa ja paikata tilannetta. Aaltosen Tomi kehittyi ja pelasi hyvin menneellä kaudella Steelersissä ja samanlaisia kehitysaskeleita haluan itsekin ottaa, Järvinen kommentoi Steelersin sivuilla henkilökohtaisia tavoitteitaan.

Toissakaudella Steelersiä kipparoinut Mäkinen, 27, palaa nyt niin sanotusti kotiin. Puolustaja on pelannut urallaan 33 liigaottelua Trackersissa sekä LASBissa tehoin 7+8. Divarissa otteluita on kertynyt kaikkiaan 144 Laakan ja Teräsmiesten nutuissa.

– Hieno palata, kyllä on ollutkin vähän ikävä näitä jätkiä. Vuosi tuttujen kuvioiden ulkopuolella teki hyvää ja mies on nyt täynnä virtaa. Homma on lähtenyt kesätreenien osalta erinomaisesti liikkeelle koko joukkueen osalta, mutta kyllä tässä tietysti jo pikku hiljaa odottaa, että kausi saadaan käyntiin, Mäkinen suitsutti.

20-vuotias Aaltonen on työteliäs ja monipuolinen pelaaja, joka on nähty urallaan pakkina sekä hyökkääjänä. Aaltonen pelasi ”Teräsmiehissä” miesten Divaria kolmella kaudella ennen viime sesongin LASB-visiittiä. Liigassa Aaltonen iski debyyttikaudellaan pisteet 3+4 23 ottelussa. Divarin pelejä pääosin sentterinä viihtyvä hämeenlinnalainen on tahkonut kaikkiaan 69 tehoin 22+32=54.

– Julle on nuori, monikäyttöinen ja taitava allround-pelaaja joka tuo myös annoksen pelikovuutta. Häntä pystyy peluuttamaan millä paikalla hyvänsä sekä erikoistilanteissa. Taistelutahdolla näyttää esimerkkiä muille ja huikea persoona koppiin. Mahdollisuus kehittyä pelaajana ja urheilijana johtavaksi pelaajaksi joukkueessa ja liigassa. Pilke silmäkulmassa operoiva yllätyksellinen pelaaja joka tuo variaatioita meille, suitsutti Sihvonen.

Saukkonen, 19, on joukon nuorin. Liigassa hän on pelannut nyt kaikkiaan 12 ottelua pistein 2+2. Divarissa pelejä kertyi kaudella 2015-16 yhteensä 34 ja niissä pisteitä 4+4.

– Elmeri on nuori, nopea, taitava ja urallaan eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden pelaaja, joka tekee määrätietoisesti töitä kokonaisvaltaisesti urheilijana. Edustaa tulevaisuutta ja tulee varmasti nostamaan omalta osaltaan kilpailua peliajasta hyökkäyksessä. Yllätyksellinen ja pallovarma pelaaja joka tuo samalla oikeanlaista taistelutahtoa joukkueeseen, Sihvonen kertoi.

Steelersin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Miko
24/05/2017
Hämeen ykköset
Junnu#8
24/05/2017
Saa nähdä. Pasi Järvisen siirtoa en tiennyt. Muista olin kyllä hajulla:D
Kiertolainen->Järvinen
25/05/2017
Maisemat vain vaihtuu,tällä kertaa yllättävän lähelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.