Divarit

HIFK:n salibandy- ja yleisurheilujaostot yhdistyvät – tavoitteena 2000 henkilön jäsenmäärä

12.05.
2017
3 Kommenttia
2
Divarit

HIFK:n salibandyjaosto yhdistyy yleisurheilujaoston kanssa. Kuva: Salibandyliiga

IFK Innebandy, Helsingfors rf. (salibandy) ja HIFK-friidrott rf. (yleisurheilu) yhdistävät toimintansa 1.1.2018 alkaen HIFK Innebandy & Friidrott rf. yhdistyksen alaisuuteen.

HIFK Innebandy & Friidrott rf:n toiminta-alue on pääkaupunkiseutu ja sen jäsenmäärä on noin 800 henkilöä. Tavoitteena on kasvattaa jäsenmäärä 2000:een vuoteen 2025 mennessä.

Yhdistyksen toimintamallin päämääränä on tarjota kaikille osallistujille toimintaympäristö, jossa liikuntaa voi harrastaa mahdollisimman monipuolisesti läpi vuoden. Pyrimme aktiivisesti lisäämään osallistujien säännöllisen liikkumisen määrää sekä ehkäisemään lasten ja nuorten aikuisten harrastusinnon lopahtamista ennen aikojaan monipuolisella ja innostavalla lajivalikoimalla.

Salibandyä ja yleisurheilua on mahdollista harrastaa läpi vuoden omina lajeinaan tai yhdistelmäryhmissä haaste-, harrastaja- ja kilpatasolla. Luonnollisesti ne, jotka haluavat jatkossakin keskittyä vain yhteen lajiin, voivat sen tehdä aivan kuten tähän asti.

Yhdistyminen vahvistaa molempia lajiyhdistyksiä urheilullisella puolella. Useampi laji samassa seurassa mahdollistaa tehokkaan resurssien käytön ja sitä kautta harrastajille paremman palvelun.

Yhdistämisellä haetaan myös parempia taloudellisia toimintaedellytyksiä. Yhdistymisen jälkeen seura pystyy tarjoamaan nykyisille ja tuleville yhteistyökumppaneille paremman ja kattavamman näkyvyyden. Yhdistyminen tuo myös tulevaisuudessa mukanaan etuja kustannuspuolella.

Uudistettu organisaatio aloittaa toimintansa 1.1.2018 alkaen.

Teksti: HIFK:n tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
RAYMAN
13/05/2017
Onneksi HIFK saa Timo Lehtimäen asiantuntemuksen molempiin lajeihin!!! #cmonrödä
tietäjä
13/05/2017
oikea tie viedä urheilua eteenpäin!
raimanille
14/05/2017
Heh...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.