HIFK:n salibandy- ja yleisurheilujaostot yhdistyvät – tavoitteena 2000 henkilön jäsenmäärä

HIFK:n salibandyjaosto yhdistyy yleisurheilujaoston kanssa. Kuva: Salibandyliiga

HIFK:n salibandyjaosto yhdistyy yleisurheilujaoston kanssa. Kuva: Salibandyliiga

IFK Innebandy, Helsingfors rf. (salibandy) ja HIFK-friidrott rf. (yleisurheilu) yhdistävät toimintansa 1.1.2018 alkaen HIFK Innebandy & Friidrott rf. yhdistyksen alaisuuteen.

HIFK Innebandy & Friidrott rf:n toiminta-alue on pääkaupunkiseutu ja sen jäsenmäärä on noin 800 henkilöä. Tavoitteena on kasvattaa jäsenmäärä 2000:een vuoteen 2025 mennessä.

Yhdistyksen toimintamallin päämääränä on tarjota kaikille osallistujille toimintaympäristö, jossa liikuntaa voi harrastaa mahdollisimman monipuolisesti läpi vuoden. Pyrimme aktiivisesti lisäämään osallistujien säännöllisen liikkumisen määrää sekä ehkäisemään lasten ja nuorten aikuisten harrastusinnon lopahtamista ennen aikojaan monipuolisella ja innostavalla lajivalikoimalla.

Salibandyä ja yleisurheilua on mahdollista harrastaa läpi vuoden omina lajeinaan tai yhdistelmäryhmissä haaste-, harrastaja- ja kilpatasolla. Luonnollisesti ne, jotka haluavat jatkossakin keskittyä vain yhteen lajiin, voivat sen tehdä aivan kuten tähän asti.

Yhdistyminen vahvistaa molempia lajiyhdistyksiä urheilullisella puolella. Useampi laji samassa seurassa mahdollistaa tehokkaan resurssien käytön ja sitä kautta harrastajille paremman palvelun.

Yhdistämisellä haetaan myös parempia taloudellisia toimintaedellytyksiä. Yhdistymisen jälkeen seura pystyy tarjoamaan nykyisille ja tuleville yhteistyökumppaneille paremman ja kattavamman näkyvyyden. Yhdistyminen tuo myös tulevaisuudessa mukanaan etuja kustannuspuolella.

Uudistettu organisaatio aloittaa toimintansa 1.1.2018 alkaen.

Teksti: HIFK:n tiedote

3 comments

  1. Onneksi HIFK saa Timo Lehtimäen asiantuntemuksen molempiin lajeihin!!! #cmonrödä