Liigat

Huhumaa: Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2017-2018

13.05.
2017
51 Kommenttia
22
Liigat

Keväällä Suomen mestaruutta juhlinutta Laura Loisaa (oik.) viedään vahvasti kohti pääkaupunkiseutua. Kuva: Salibandyliiga

Naisten Salibandyliigan Huhumaa tulee tässä. Tämän kyseisen Huhumaan alaisuuteen kerätään ainoastaan naisten Salibandyliigaa koskevia huhuja.

Tähän väliin on hyvä huomauttaa, että naisten Salibandyliigan osalta tilanne on vielä hiukan auki esimerkiksi joukkuemäärän suhteen. M-Team ja Happee luopuivat jo sarjapaikoistaan, joten sarja pelataan todennäköisesti kymmenen joukkueen voimin. Tuo kyseinen seikka vaikuttaa myös pelaajavirtoihin.

Huhumaan listaukset elävät jatkuvasti ja oman asiallisen mielipiteensä siirroista tai kyseisen sarjan huhuista voi laittaa kommenttiosastolle – tai perusteluiden kera vaikka sähköpostitse osoitteeseen vihjeet(a)paakallo.fi. Twitterissä keskustelua aiheesta aloitellaan tagilla: #huhumaa.

Päivitetty 14.8. klo 13.37.

Classic

Julkaistut
Uudet:
Lähtijät: Laura Loisa (EräViikingit), Alisa Pöllänen (Pixbo)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Hillevi Arkkila (lopettaa), Gitta Suominen (lopettaa)

SB-Pro

Julkaistut
Uudet: Matti Kaipio (päävalmentaja, TPS), Hanna-Mari Uimonen (SSRA), Marianne Kinnunen (PSS), Marjut Kinnunen (PSS), Terhi Talvitie (M-Team), Heini Haapalahti (M-Team), Minna Tuovinen (M-Team), Heidi Lirkki (SB-Pro)

Lähtijät: Timo Suonpää (valmentaja, EräViikingit), Harry Virtanen (päävalmentaja, valmennuspäälliköksi), Daniela Westerlund (EräViikingit), Mirva Laitinen (EräViikingit), Matilda Lindström (EräViikingit), Daniela Markelin (EräViikingit), Kia Lehmusvuori (ÅIF), Taru Martikainen (ÅIF)

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

PSS

Julkaistut
Uudet: Tiia Ukkonen (valmennus), Marianne Väliaho (Happee), Inka Lampinen (NST), Ella-Mari Kettunen (NST), Kristiina Järvinen (Sveitsi), Arla Salo (M-Team)
Lähtijät: Linda Törnqvist (Unihockey Berner Oberland), Fanny Holmberg (Unihockey Berner Oberland), Marianne Kinnunen (SB-Pro), Marjut Kinnunen (SB-Pro), Viivi Laitinen (lopettaa), Iina Latvala (EräViikingit), Alisa Levälampi (opiskelu)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Ella Holmberg (?), Petra Mussalo (?)

SSRA

Julkaistut
Uudet: Elina Halonen (Happee)
Lähtijät: Emmi Niemelä (Unihockey Berner Oberland), Sara Aaltonen (Koovee), Henriikka Keinänen (Koovee), Hanna-Mari Uimonen (SB-Pro)

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Jannica Hagström (lopettaa/alasarjat)

TPS

Julkaistut
Uudet: Aki Vilander (päävalmentaja, TPS miehet), Milla Ranne (Tyresö Trollbäcken IBK), Reetta Käpylä
Lähtijät: Matti Kaipio (SB-Pro), Juulia Peura (?), Peppi Poikkeus (?)

Huhut
Uudet: Tiina Hoikkala (Sheriffs),
Lähtijät:

NST

Julkaistut
Uudet: Tiia Monola (JoKa), Saana Karilahti (JoKa), Vilma Halkola (JoKa), Jenna Backman (Happee), Ida Suikka (Happee), Milja Kiviharju (Happee)
Lähtijät: Ella-Mari Kettunen (PSS), Inka Lampinen (PSS), Heidi Lirkki (SB-Pro), Tuuli Korhonen (Pirkat, 1 div.)

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

Koovee

Julkaistut
Uudet: Henriikka Keinänen (SSRA), Sara Aaltonen (SSRA), Emma Taponen (Steelers), Elvira Tyrmi (Steelers), Senni Hietanen (Steelers), Milla Vähälä (Steelers), Emma Rantanen (Ruotsi)
Lähtijät:

Huhut
Uudet:
Lähtijät: Marianna Poranen (?), Annika Kulmala (?), Kristiina Tarkiainen (?)

EräViikingit

Julkaistut
Uudet: Markus Huhtimo (päävalmentaja, EräViikingit M), Timo Suonpää (valmentaja, SB-Pro), Laura Loisa (Classic), Taru Nordman (M-Team), Trine Sällström (M-Team), Daniela Westerlund (SB-Pro), Daniela Markelin (SB-Pro), Maura Paajanen (M-Team), Pinja Jaakkola (M-Team), Elina Vanhanen (M-Team), Iina Latvala (PSS), Mirva Laitinen (SB-Pro), Matilda Lindström (SB-Pro), Sara Piispa (Zug, Sveitsi)
Lähtijät: Jenni Morottaja (lopettaa), Janne Nissinen (päävalmentaja, ?), Oona Lampola (Jokerit), Jade Ritala (Jokerit), Nea Suominen (Jokerit), Veera Sinikallio (Jokerit),

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

O2-jyväskylä

Julkaistut
Uudet: Rina Rautala (Happee), Johanna Väliaho (MultiAnts), Janita Spännäri (Happee), Nelli Alanko (Happee)
Lähtijät: Roosa Pelto-Arvo (lopettaa), Piia Niemi, Ina Airola, Jenna Vierijärvi

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

ÅIF (nousija)

Julkaistut
Uudet: Kia Lehmusvuori (ÅIF), Taru Martikainen (ÅIF), Saara Järvelä (M-Team), Judith Hyvärinen (SB Vantaa), Johanna Räsänen (M-Team)
Lähtijät:

Huhut
Uudet:
Lähtijät:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
fakta
13/05/2017
Hieno nähdä näistä siirroista(huhuista) että nuoret pelaajat lähtevät koittamaan ulkomaille näiden maiden tasoa. Suomen sarja on niin nähty kuinka tasapaksua se on. On sääli kun muutamat suomen huippu pelaajat eivät uskalla lähteä kokeileen esim. Ruotsin sarjaa missä tulisi ammattimaisuuden tunne treenaamiseen ja pelaamiseen .
Hmm
13/05/2017
Huhuilleet, että Lehmusvuori ja Lindströmkin olisivat siirtymässä Åifiin.
Timpsukka
13/05/2017
Ilmeisesti jyväskyläläinen valmentajalegenda ja pelitapavelho Timo Välimaa tuo ensi kaudella rauhallisen olemuksensa O2:n penkin päähän.
Tieto
13/05/2017
Loisa ei mene pro. Sopimus ervin kanssa tehty jo marraskuussa.
Junnu#8
13/05/2017
Miesten huhut olisi riittänyt!!!
Aikuinen#8
13/05/2017
Junnu#8 - Lue vain ne miesten huhut, jos naiset ei kiinnosta.
Jake
13/05/2017
Pro menettämässä monta parasta pelaajaansa! Huh huh!
Kalle
13/05/2017
ErVistä tulossa kova.
Hmm
13/05/2017
Pron "parasta" pelaajaa - mitähän kokoonpanoa olet katsonut. Eiköhän Prohon jää vanha kunnon runko, jonka ympärille on helppo rakentaa uusi joukkue - niin kuin monena vuonna ennenkin!
Erkki
13/05/2017
Just! Erville tosi kova ja iso porukka kun vahat taitaa käyttää optionsa :DDD
BGBJ
13/05/2017
Pro kuitenkin näyttää keräävän kovan luokan pelureita, Lirkki, Uimonen ja sitten...Tuokohan Kaipio Turust ketään mukanaan?
Hmm
13/05/2017
Ervistä näyttää tulevan junnujoukkue ja sitten sitä onnistumista odotellessa. Prosta lähtijät tarvitsevat vielä paljon tukea pelaamiseensa, Laitinen ainoa aikuinen. M-teaminkin tytöt vielä kovin nuoria ratkaisemaan pelejä! Mutta onhan siellä Erän pelaajissa valmis ykköskentällinen!
Kallion vihreät
13/05/2017
Ervillä tulossa mielenkiintoinen kausi. Koutsit jotka eivät paljon neuvottele pelaajien kanssa vs. tiimin prinsessat jotka itkevät heti kun koutsi edes katsoo viheisesti.
Oikeesti
13/05/2017
Kannattaa jo asennoitua siten, että paskaa tulee niskaan ja oikein kunnolla - aiheesta tai ilman aihetta. Miksi yksi Pron pelaaja jätti kauden kesken välierissä? Ei vaan jaksa kuunnella!
Jos
13/05/2017
huhu pitää paikkansa ja Sara Piispa tulee Erviin, niin on kova vahvistus! Ei ehkä kuitenkaan ole sellainen pelaaja, joka uhrautuu jonkun junnun pelissä pysymisen edessä :D
Hörökorva
13/05/2017
Piispa Sveitsistä Erviin ja Väliaho Happeesta PSS:n.
Miksi????
14/05/2017
Miksi Gitta lopettaa? Juuri päässyt vauhtiin, jossa maajoukkueenkin ovet olisivat mahdollisesti avautuneet..
Jupe
14/05/2017
Edellisen kanssa samaa ihmettelen. #25:n menoa oli ilo seurata kentällä. näyttävä pelaaja kaikinpuolin!
manse
14/05/2017
Kristiina Tarkiainen koovee -> Classic!
Hmm
14/05/2017
Missähän kohtaan Classic alkaa varautua sukupolvenvaihdokseen - osa pelaajista +30?
Varmaa tietoa
14/05/2017
Huhut kertoo:
Gitta lopettaa valmistumisen sekä mahdollisen perheenlisäyksen myötä, Väliaho Porvooseen, Tarkiainen lopettaa kokonaan pelaamisen ja Rautalalla sopimus 02 kanssa. Prossa Kaipion tulo aiheuttaa osalle pelaajista päänvaivaa. Ervi vahvistuu selkeästi.
Jep
15/05/2017
O2:lla alkaa olla divariin hyvä ryhmä, toivottavasti tekevät parin vuoden pahvit pelaajien kanssa. 2018-2019 pelataan naisten liigaa 8 joukkueella, ei riitä mammat joka liigajoukkueeseen.
Varma
18/05/2017
Oulussa vaihtuu ainakin päävalmentaja.
Tilanteen tasalle
21/05/2017
Voisiko tätäkin listausta päivittää?
#faktoi
27/05/2017
Päivitystä kiitos. :) Nuo jotka eräviikingeistä huhuissa ovat lähdössä niin julkaistiin jokerit Sb sivuilla. Toivottavasti eivät kyseisessä seurassa kauaa viihdy..
Jeij!
27/05/2017
Emma Rantanen tehnyt Kooveen kanssa sopimuksen! ???
Hmm
27/05/2017
Tätä odotellessa : Seuran puheenjohtaja ja Liiganaisten joukkueenjohtaja Janne Raatikainen vahvistaa Liiganaisten joukkueen pelaajasopimusten julkistamisen ajankohdaksi ensi viikon tiistain.
Pekka
29/05/2017
Ketäköhän "Kokeneita ja nälkäisiä pelaajia" Pro on saanut haaviin? Uimonen ja Lirkki käsittääkseni löytyvät tältä listalta.
Oulu
04/06/2017
Tietääkö joku mitään SSRA:n pelaajista tai joukkueesta? Iso lista lähtijöitä näyttää olevan, mutta onko ketään tulossa tilalle? Näyttävät omassa facebookissa myös etsivän apuvalmentajia, huoltajia, rahankerääjiä yms. Alkaa vähän huolestuttamaan näin Oululaisena että saavatko koko joukkuetta edes aikaiseksi?
Mikko
04/06/2017
Joo vähän naurettavaltahan tuo touhu näyttää. Taitavat mennä kokokauden ilman valmentajia ja taustajoukkoja, Selvää säästöä. Taitaa kuivua kokonaan kasaan viimeistään ensikauden jäljeen.
Oulunen
05/06/2017
Jonkin verran lähtijöitä ("nimekkäitä" lähtijöitä), ja tulopuolella kuulemma lahjakkaita junioreita. Omasta mielestäni järkevä ratkaisu, ja ennen kaikkea pitkäjänteinen. Etenkin kun putoamisvaaraa ei käytännössä ole. Miksi siis roudata edelliskauden tapaan pelaajia pitkin Suomea ja ulkomaita yhdeksi kaudeksi, jos alueen juniorimylly tuottaa lahjakkuuksia, jotka tuovat jatkuvuutta useammaksi vuodeksi? Toki jos tavoitteena on voittaa mestaruus nyt ja heti, niin tällöin toimintamallin tulisi olla toinen.
Spede
05/06/2017
Kohta tulee oikeesti iso pommi..
OULU
05/06/2017
Taitaa seuraava "pommi" tarkoittaa, että SSRA ei saa edes joukkuetta kasaan? Kuka on muuten joukkueen valmentaja? Onko se jo selvillä?
oulunen
05/06/2017
Seura ei ole tainnut vielä virallisesti asiasta tiedottaa, joten odotellaanpa rauhassa julkistusta. Huhujen mukaan tulee Kuopiosta.
ihmettelijä
05/06/2017
Eipä ole seura tiedottanut mitään yhtään mistää. Kertoo aika paljon kuinka sekaisin koko paketti varmasti on. Tiedossa on vain valmentajien ja pelaajien poistuminen. Ei muuta kuin junnuja tilalle, jotka ei edes junnusarjoissa ole menestyneet?! Lahjakkaita tai ei niin aluksi pitäisi kyllä menestyä junnusarjoissa. Kohta junnujenkin virta on ihan muihin seuroihin. Helppo tapa tosin kasvattaa rosterin kokoa sekä budjettia. Samalla varmaan otetaan myös kaivatut apukoutsit junnupuolelta?? Varainhankintaa ei tartte tehdä kun nostaa vaan lippujenhintoja. Kyllä tuollainen paketti varmasti kiinnostaa kaikkia. Mielenkiintoista pian kuulla kuinka uskottavalla pohjalla koko joukkue on. Ainakin vielä näyttää kyllä tosi pahalta.
Tiina
09/06/2017
Hyvä pöhinä nyt naissalibandyn siirtomarkkinoilla! Harmi, että kaksi joukkuetta luopui liigapaikoistaan, mutta aiheutti liikettä pelaajistoon. Ervin agressiivinen pelaajahankinta myös saanut mielenkiinnon heräämään, että ihan mitallipeleihin. Kuinka seurat onnistuvat vielä kalastamaan isoja kaloja? Toivottavasti pelit kovenee odotusten mukaan! Kukaan ei halua pelata näitä "voitetaanko yli 10 maalilla vai jääkö alle!" Varmasti katsomossa kun pelit alkavat!!!
Spede
09/06/2017
Verkot on vedessä ja kohta puhisee...
Tiina
09/06/2017
Milläs vesillä kalastat?
Kalastuksen valvoja
09/06/2017
Nooooo! Kovimmat yritykset lienevät NST:n ja SSRA:n vesillä. Happeekin on kyllä holleilla, mutta taitaa Pelikansit Lahdesta virittäneet parhaat katiskat vesille, mutta TPS:kin on kalastusalueella! Ja nämä kansainväliset vedet onkin ihan oma juttunsa - viihtyykö Eskelinen edelleen Sveitsissä? Mites Mannisen tyttö jatkaa Ruotsissa?
Spede
10/06/2017
Kansainvälisillä vesillä.. Pöllänen otti suunnan ruotsiin.
Viimeisimmät huhut
05/07/2017
Kristiina Tarkiainen -> Classic
Juuli Hakkarainen -> Ervi
Tiia Ijäs -> Pro
Viivi Laitinen -> ÅIF

Ja happeen pelaajat todenneet yhteen ääneen O2 "ei kiinnosta hiekkalaatikkoleikit"
Kysymys
06/07/2017
Mistä huhu, että Tarkiainen olisi menossa Classiciin?
Pulivari
07/07/2017
Eskelinen viihtyy Sveitsissä ja Mannisen tyttökin jatkaa ruotsissa
sepe
07/07/2017
hakkarainen?
Noniiiiin
14/07/2017
Menkääpä nyt toimituksen herrat sinne Ankkojen facebookiin ja kertokaa meille!
JANINPÄ
19/07/2017
Neljä tyttöä Hämeenlinnasta innostunut ajaan KoVeen uuteen hienoon halliin.
Mainiota!
Pirkkalan Pirkat
20/07/2017
Pirkkalan Pirkkoihin divariin pelaajia liigasta:
Tuuli Korhonen NST -> Pirkat
Pinja Juvonen Happee -> Pirkat
Vilma Vähälä Steelers -> Pirkat
Tiia Leppänen Steelers -> Pirkat
Pidetään otsikosta kiinni
22/07/2017
Anteeks nyt vaan mutta tää oli naisten salibandyLIIGAN huhumaa, eli noi ykkösdivarin huhut nyt ei taida kuulua tänne.
Kysymys
31/07/2017
Onhan nuo viimeisimmät kommenteissa olevat huhut olennaisia, koska kyseessä on liigajoukkueista lähteviä pelaajia. ☺

Koskahan Classic julkaisee joukkueensa?
Poju
25/08/2017
Milka Korhonen NST --> PoNoVo 2 div. Uutinen ponovo.fi sivuilla!!
Jope
16/04/2018
Nyt voisi olla hyvä aika polkaista huhumaa, ensikauden siirtohuhuista käyntiin koska siirtoruletti pyörii koko ajan huimaa vauhtia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.