Liigat

Klaus Koskela nukkui pois viikonloppuna

23.05.
2017
2 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Salibandyliiga

Suomalaisen salibandyn erotuomaritoiminnan suuri vaikuttaja Klaus Koskela on poissa. Koskela kuoli varhain lauantaiaamuna raskaan sairauden murtamana. Hän oli 59-vuotias.

Klaus Koskelan pitkä työ suomalaisen salibandyn kehittäjänä alkoi jo 1996 erotuomarikouluttajana ja Pohjanmaan erotuomariasioiden aluevastaavana. Vuodesta 1998 hän teki työtään Salibandyliiton erotuomarivaliokunnassa, jossa hän toimi myös puheenjohtaja vuosina 2005 – 2014. Liiton sääntövaliokunnassa Klaus Koskela työskenteli vuosina 2009 – 2012.

Klaus Koskelan panosta tarvittiin myös Kansainvälisessä Salibandyliitossa IFF:ssä, jonka työryhmän jäsenenä hän toimi 2009 – 2012 ja sitten IFF:n sääntövaliokunnan aluksi puheenjohtajana ja sitten jäsenenä vuodesta 2015 alkaen. Hän teki pitkän päivätyön myös kansainvälisten otteluiden otteluvalvojana.

Klaus Koskela palkittiin 2015 Salibandyliiton kultaisella ansiomerkillä.

Pääkallo.fi esittää osanottonsa Klaus Koskelan läheisille.

Lue Klaus Koskelan urasta myös Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n sivuilta

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
pohjalainen
23/05/2017
Hieno mies on poissa. Teki kyllä jatkuvasti työtä salibandymaailmassa pyyteettömästi ja erittäin tuttu näky Seinäjoella Urheilutalolla. Kyllä surku tuli uutisen kuullessani, osanotot läheisille ja kiitos Klasulle!
Testinimi
31/05/2017
Testikommentti

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.