Liigat

Kooveelle tärkeät jatkosopimukset ja paluumuuttaja – ”Olemme mukana ensi kevään mitalikamppailussa”

28.05.
2017
3 Kommenttia
9
Liigat

Oona Kauppi pelaa ensi kaudellakin Kooveen paidassa. Kuva: Esa Takalo.

Naisten Salibandyliigassa pelaava Koovee on julkaissut kolme kovan luokan sopimusta. Kyseessä on kaksi tärkeää jatkosopimusta ja yksi paluumuuttaja Ruotsin maaperältä.

Kaudesta 2011-12 Kooveen naisissa pelanneet kaksoset Veera ja Oona Kauppi jatkavat tulevalla sesongillakin tamperelaisten riveissä. Veera on iskenyt urallaan 78 liigapelissä 198 tehopistettä ja Oona puolestaan 72 liigaottelussa 153 tehopistettä. Siskokset ovat olleet jo pitkään Kooveen kantavia voimia.

– Tutussa ympäristössä pääsee harjoittelemaan ja kehittymään. Nyt kun pian Kooveen oma halli on valmis se tuo itsellekin lisää intoa, koska siellä puitteet ovat huippukunnossa, Oona Kauppi toteaa Kooveen nettisivuilla.

– Olen erittäin hyvillä mielin. Meillä on pian käytössä ihan uskomattoman hieno halli ja sen lisäksi koossa on mahtava joukkue, niin mikäpä sen hienompaa, komppaa puolestaan sisko Veera Kooveen uutisessa.

Kauppien lisäksi Koovee-paitaa kantaa ensi kaudella myös Malmö FBC:ssä Ruotsissa pelannut Emma Rantanen. Rantanen on kokenut pelaaja, jolta löytyy tililtä jo 119 liigaottelua ja muun muassa neljä SM-kultaa Classicista keväiltä 2008-11. Kaudesta 2011-12 Rantanen edusti Kooveeta aina Ruotsiin lähtöönsä saakka.

– Odotan innolla tulevaa kautta, sillä näen, että olemme mukana ensi kevään mitalikamppailussa. Kymmenen joukkueen sarjassa kaikki pelit ovat erittäin tärkeitä ja siksi joukkueen henkinen vahvuus päivästä toiseen ilman ailahduksia on avain asemassa. Meillä on hyvä jengi koossa, joten uskon joukkueen menestykseen täysin, Rantanen hehkuttaa seuran uutisessa.

Linkki:
Kooveen naisten uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
katsoja
28/05/2017
Hyvältä näyttää Kooveen rosteri ja varmaan lisäpuustia tulee uudesta hallista. Hienoa että salibandy menee näin eteenpäin myös olosuhteiden osalta.
Hmm
28/05/2017
Kyllä! Vihdoinkin Nurmijärvelle valmistumassa kotihalli ja Campon "vaihda vaatteet katsomossa" pimeä luola voi jäädä historiaan!
Juu
28/05/2017
Mitali on ihan realistinen tavoite Kooveelle, jos Kaupit pelaa koko kauden. Pystyvät nostamaan keskikastin porukan mitaleille myös aikuisissa kuten tekivät vuosia peräkkäin junioreissa. Junnuissa jopa häntäpään joukkue joinakin vuosina mestaruuteen. Kultaan saakka ei varmaan aikuisissa pysty, mutta himmeämpi mitali varmasti saavutettavissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.