Liigat

NST hankki neljä uutta pelaajaa – sopimustilanne näyttää tältä

30.05.
2017
11 Kommenttia
0
Liigat

Joonas Haapala toivoo, että NST voisi julkaista lisää pelaajasopimuksia ennen juhannusta. Kuva: Markku Taurama

Lappeenrannan NST:n naisten liigajoukkue julkaisi tiistaina neljän uuden sopimuspelaajan nimet. Tiia Monola, Saana Karilahti sekä Vilma Halkola liittyvät joukkueen vahvuuteen Joutsenon Katajasta ja Jenna Backman Happeesta.

Monola on maalivahti ja loput kolme pelaajista hyökkääjiä. Eniten liigakokemusta löytyy Backmanilta, joka on pelannut kolmella kaudella kaikkiaan 55 Salibandyliigan runkosarjan ottelua tehoin 2+5.

– Monolan saapumisen myötä maalivahtiosasto on nyt valmis. Saadaan tervettä kilpailua peliajasta maalivahtiosastollekin. Uskon, että se on iso motivaattori entistä kovempaan työntekoon. Puolustukseen ja hyökkäykseen etsitään vielä oikeanlaisia vahvistuksia, ja keskusteluita on käyty useamman pelaajan kanssa. Toivottavasti voidaan julkaista sopimuksia vielä ennen juhannusta, kommentoi pääluotsi Joonas Haapala joukkueen tilannetta NST:n kotisivuilla.

Naisten sopimustilanne 26.5.2017

Maalivahdit:
Venla Vainikka
Minna Paasu
Tiia Monola

Puolustajat:
Anna-Sofia Lassila
Nita Heino
Lotta Vesterinen
Aino Partinen
Emma Kaila

Hyökkääjät:
Jenni Lehti
Hanna Kiljunen
Maria Utti
Liisa Laapio
Mona Backman
Sofia Sinkko
Saana Karilahti
Jenna Backman
Vilma Halkola

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pekka
30/05/2017
Missä on Juuli Hakkarainen?
BGBJ
30/05/2017
Juuli ja muutama muukin taitaa neuvotella sopimuksia :D
Kari Niemi
30/05/2017
Mitä neuvoteltavaa naisliigan sopimuksessa on? Minkä väriset verkkarit saa seuralta?
BGBJ
30/05/2017
Niiiiin tai mihin seuraan lähtee, järjestyykö töitä/opiskelupaikka/asunto/kulkeminen ja paljonko maksaa vai maksaako mitään... On se kuule naisillakin mietittävää miten ja missä pelaaminen ja harjoittelu järjestyy - neljät harkat viikossa ja pelit viikonloppuna! Ainakin omaa eläämäänsä täällä uhraa!
Muutoksen tuulet
30/05/2017
Mahtaako tämä olla se joukkue, josta huhuttiin jossain vaiheessa, että kolmaskin on lyömässä pillit pussiin liigan osalta? Kovin näyttää ohuelta pelaajisto nimilistan perusteella ainakin tällä hetkellä. Jos Hakkarainen ja kumppanit eivät listalle ilmesty, niin pitkä kausi on NST:lläkin edessä, siitäkin huolimatta että suoria putoajia ei tällä kaudella ole.
BGBJ
31/05/2017
Nakit on sitkeitä sissejä! Nyt toivoisi, että ottavat rohkeasti omia junnuja kokoonpanoon! Onhan joillakin joukkueilla monia 2000-luvulla syntyneitä pelaajia! Tsempit L-rantaan!
Tytti
31/05/2017
Joo, NST:n vahva tyttöjuniorityö näkyy hienosti esimerkiksi viime kaudella ja miten he menestyivät ATSM-, BTSM- ja CTSM-sarjoissa. Sieltä on hyvä nostaa pelaajia edariin.
BGBJ
31/05/2017
Sarkasmi on hieno laji! Mutta katsopa miten esim. Classic on aikojen saatossa pärjännyt tyttöjunnuissa - ei mitään millä voisi prassailla, mutta on sieltä noussut liigaan pelaajia! Eiks teillä ole edaria?
Tytti
31/05/2017
Joo, jotain on Classic tehnyt väärin, kun 2000-luvulla ollut kaksi kertaa pois mitaleilta naisten liigassa....
BGBJ
01/06/2017
Luulin keskustelevani tyttöjunjoreista! Vaikka NST sen enempää kuin Classickaan ei pärjää junnujen SM-sarjassa, niin silti sieltä nousee liigapelaajia ja itse asiassahan taitaa olla Nakkien ihan oma asia jos ottavat omia junnujaan liigaan, olivatpa minkä tasoisia hyvänsä - siellähän oppivat! Tätä sarkasmin pointtia en löydä... Jos teillä on liigatasoinen junnu, niin sinne vain urheilutalolle näyttöjä antamaan...
Tytti
01/06/2017
Pointtina lähinnä se, että mistä ammentaa niitä tyttöjunioreita edustukseen jos niitä (hyviä) tyttöjunioreita ei ole. Yhtenä mittarina hyvästä juniorityöstä on se, että seuralla on joukkueet SM-sarjassa - asia mitä NST:llä ei mm viime vuonna yhdessäkään tyttösarjassa.

Toki jokaisella seuralla on oikeus toimia vaikka "siellähän oppivat" periaatteella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.