Divarit

NST-nuorille jatkosopimukset – ”Vaikea uskoa, että jokainen pelasi ensimmäistä divarikauttaan”

01.05.
2017
1 Kommentti
3
Divarit

Juuso Kekki (valk.) jatkaa NST-paidassa. Kuva: Markku Taurama.

NST on julkaissut jatkosopimukset kolmen nuoren pelaajansa kanssa. Ere Laitimo, Juuso Kekki sekä Samuli Huppunen nähdään NST-paidassa myös kaudella 2017-18.

Runkosarja ja playoutit yhteenlaskettuna piste per peli -tahtiin esiintyneeltä, vuonna 1999 syntyneeltä Juuso Kekiltä sekä joukkueen nuorimmalta pelaajalta, 2000 syntyneeltä Samuli Huppuselta NST odottaa ensi kaudella vieläkin enemmän.

Mennyt kausi oli nuorukaisten ensimmäinen pääsarjatasolla. Sitä se oli myös runkosarjan 23 ottelussa tehot 13+15=28 tehneelle ja NST:n plusmiinustilaston ykköseksi lukemalla +19 kiilanneelle Laitimolle.

– Kun näidenkin nuorten pelaamista kauden lopulla katsoi, oli vaikea uskoa, että heistä jokainen pelasi ensimmäistä divarikauttaan. Hyppy aikuisten Divariin paikallisesta kakkosesta, B-junnujen divarista tai C1-poikien alueellisista peleistä puhumattakaan on tosi iso, mutta nämä nuoret miehet selviytyivät siitä hienosti. Nämä kaverit toimivat useampana iltana pelitapaesimerkkeinä ja auttoivat joukkuetta myös tehoillaan, NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka kommentoi seuran nettisivuilla.

– Jatko oli lopulta helppo päätös. Meillä on nuori ja kehittyvä joukkue ja itse tykkäsin vastuullisesta roolista. Oman kehittymisen kannalta jatko NST:ssä oli itsestäänselvä valinta, Laitimo puolestaan toteaa.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka odottaa nuoriso-osastoltaan entistäkin vahvempaa panosta.

– Nyt on kausi divaria takana ja bonuksena kokemusta tuli myös todella kovasta paikasta Playouteista. Toiseen kauteen on helpompi lähteä, mutta luonnollisesti kehitys jatkuu samanlaisena vain kun se halu tulla päivä päivältä paremmaksi säilyy. Jäähdyttelyyn löytyy sitten muita osoitteita aikanaan, Kytöhonka paaluttaa NST:n nettisivuilla.

Linkki:
NST:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tärkeä
02/05/2017
Kesä eli harjoitukset syytä tehdä paremmin kuin aiemmin, jotta sijoitus paranee.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.