NST:lle jatkosopimuksia ja tärkeä paluumuuttaja – ”Saamme yhden sarjan parhaista pelaajista”

Aleksi Ikonen (sin. #51) palaa kotiin. Kuva: Markku Taurama.

Aleksi Ikonen (sin. #51) palaa kotiin. Kuva: Markku Taurama.

NST on solminut jatkosopimuksen Konsta Koskimiehen ja Juho Simolinin kanssa. Takalinjoja palaa vahvistamaan Aleksi Ikonen, jonka mennyt kausi sujui Ruotsin Superliigan Karlstadissa.

Koskimies oli menneellä kaudella NST:n tehokkain puolustaja pistein 3+10 ja hänen tehotilastonsa näytti 14 maalia plussaa. Koskimiehen jatko oli päävalmentaja Perttu Kytöhongan mukaan tärkeimpiä palasia NST:n kauden 17-18 joukkueen rakentamisessa.

– Konsta Koskimies pelasi lähes koko kauden meidän nuorisokentässä toimien pienenä isähahmona juniori-ikäisille pelaajille. Hän oli yksi isoimpia positiivisia yllätyksiä minulle ja oli heti nähtävissä että pelin lähestyminen pallonhallinnan ja hyökkäyspelin kautta sopi hänelle, toteaa Kytöhonka NST:n nettisivuilla.

Simolin liittyi NST:n ryhmään vasta tammikuussa, mutta vakuutti lyhyessä ajassa.

– Meillä oli koko kauden ajan vajausta keskikaistalla, sillä kauteen lähdettäessä meillä ei käytännössä ollut kuin kaksi sentteriä. Juhon tulo ryhmään tammikuussa oli joukkueelle todella tärkeä juttu ja positiivisena persoonana hän lunasti paikkansa joukkueessa hyvin nopeasti. Nyt kun hän pystyy olemaan mukana alusta asti, odotettavissa on vahva kausi, Kytöhonka toteaa seuran uutisessa.

Ikonen puolestaan palaa NST-nuttuun yhden Ruotsin Superliigassa vietetyn kauden jälkeen. Kytöhonka odottaa Ikosen ottavan isoa vastuuta.

– Aleksin paluu on meille todella iso asia. Hän tuo todella paljon kokonaisvaltaista osaamista meidän takalinjoillemme. Olen lisäksi vahvasti siinä uskossa, että olemme nähneet hänen osaamisestaan vasta välähdyksen. Meidän pelitapamme tulee sopimaan Aleksille hyvin ja hänestä saamme yhden tämän sarjan parhaista pelaajista, Kytöhonka lataa.

Linkki:
NST:n uutinen aiheesta.

2 comments

  1. Siihen vielä Töllikkö niin aika kovalta näyttää…

  2. Takas mteamistä vielä perään, missä ei vaan osattu kaverin hyvyyttä tietyn tason ”tietäjät” nähdä.