Divarit

NST:lle jatkosopimuksia ja tärkeä paluumuuttaja – ”Saamme yhden sarjan parhaista pelaajista”

04.05.
2017
2 Kommenttia
0
Divarit

Aleksi Ikonen (sin. #51) palaa kotiin. Kuva: Markku Taurama.

NST on solminut jatkosopimuksen Konsta Koskimiehen ja Juho Simolinin kanssa. Takalinjoja palaa vahvistamaan Aleksi Ikonen, jonka mennyt kausi sujui Ruotsin Superliigan Karlstadissa.

Koskimies oli menneellä kaudella NST:n tehokkain puolustaja pistein 3+10 ja hänen tehotilastonsa näytti 14 maalia plussaa. Koskimiehen jatko oli päävalmentaja Perttu Kytöhongan mukaan tärkeimpiä palasia NST:n kauden 17-18 joukkueen rakentamisessa.

– Konsta Koskimies pelasi lähes koko kauden meidän nuorisokentässä toimien pienenä isähahmona juniori-ikäisille pelaajille. Hän oli yksi isoimpia positiivisia yllätyksiä minulle ja oli heti nähtävissä että pelin lähestyminen pallonhallinnan ja hyökkäyspelin kautta sopi hänelle, toteaa Kytöhonka NST:n nettisivuilla.

Simolin liittyi NST:n ryhmään vasta tammikuussa, mutta vakuutti lyhyessä ajassa.

– Meillä oli koko kauden ajan vajausta keskikaistalla, sillä kauteen lähdettäessä meillä ei käytännössä ollut kuin kaksi sentteriä. Juhon tulo ryhmään tammikuussa oli joukkueelle todella tärkeä juttu ja positiivisena persoonana hän lunasti paikkansa joukkueessa hyvin nopeasti. Nyt kun hän pystyy olemaan mukana alusta asti, odotettavissa on vahva kausi, Kytöhonka toteaa seuran uutisessa.

Ikonen puolestaan palaa NST-nuttuun yhden Ruotsin Superliigassa vietetyn kauden jälkeen. Kytöhonka odottaa Ikosen ottavan isoa vastuuta.

– Aleksin paluu on meille todella iso asia. Hän tuo todella paljon kokonaisvaltaista osaamista meidän takalinjoillemme. Olen lisäksi vahvasti siinä uskossa, että olemme nähneet hänen osaamisestaan vasta välähdyksen. Meidän pelitapamme tulee sopimaan Aleksille hyvin ja hänestä saamme yhden tämän sarjan parhaista pelaajista, Kytöhonka lataa.

Linkki:
NST:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Arto Kilponen
04/05/2017
Siihen vielä Töllikkö niin aika kovalta näyttää...
Tikkanen
04/05/2017
Takas mteamistä vielä perään, missä ei vaan osattu kaverin hyvyyttä tietyn tason "tietäjät" nähdä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.