Liigat

Nuorten maailmanmestarihyökkääjä siirtyy Oilersiin – harjoittelee liigajoukkueen mukana

30.05.
2017
13 Kommenttia
5
Liigat

Christian Remes (vas.) iski toukokuussa nuorten MM-välierän ratkaisumaalin. Kuva: Mika Hilska

Espoolainen Oilers julkaisi yhden uuden pelaajasopimuksen tiistaina, kun Christian Remes, 18, siirtyy seuraan Tikkurilan Tiikereistä. Remes on tuore nuorten maailmanmestari, sillä hän oli Suomen maajoukkueen mukana toukokuussa pelatuissa alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa.

Remes vahvistaa ensisijaisesti Oilersin A-nuoria, mutta harjoittelee miesten edustusjoukkueen mukana kesän ajan.

– Seura tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana eteenpäin. Nyt tuntui hyvältä hetkeltä siirtyä isompiin haasteisiin. Toni Rintalan ja Yannick Lindroosin kanssa olen pelannut ennenkin samassa seurassa, joten tuttuja löytyy entuudestaan, Remes tuumi Oilersin sivuilla.

Remes pelasi viime kaudella Tiikereissä sekä A-nuorten SM-sarjaa että miesten kakkosdivisioonaa. Pisteahne hyökkääjä iski ASM:n 22 runkosarjaottelussa tehot 13+24=37.

Kausi päättyi toukokuussa Växjössä kultajuhliin Suomen paidassa. Remes iski Suomen finaalipaikan tuoneen jatkoaikamaalin Sveitsiä vastaan välieräottelussa.

Linkki: Uutinen Esport Oilersin sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
100/100
30/05/2017
Aasian ihme on täydellinen Oilerssin joukkueeseen!
Espoo
30/05/2017
Ja omat juniorit ;-)
;)
30/05/2017
Pörrää pörrää
JamppaJamppa
31/05/2017
Remes hyvä vahvistus hyökkäykseen. Alkaa olla entistä ssv:n junnuja mukava määrä joukkueessa (Hopsu, From, Lindroos, Rintala). Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi pelaamaan liigassa
Ja omat juniorit ;)
31/05/2017
...on vaan liian huonoja, jotta edustukseen kelpaisivat.

Toisaalta Linnunluu-Remes menee puhalluksesta nurin, joten aika kaukana liigapelurista toistaiseksi. Vähän lihaa luun ympärille, niin asia vallan toinen.
Espoo
31/05/2017
Kesän harjoitusrinki näyttää lupaavalta. Toivotaan että nuoret lupaukset pistävät itsenä likoon harjoituksissa ja näyttävät epäilijöille että kuuluvat öljymiehiin.
Arto Kilponen
31/05/2017
Minusta on ihan oikein, että annetaan mahdollisuus. Oilersin edustusjoukkueen ei tule olla mikään "kaikki pelaa"-paikka ja vielä vähemmän mikään "oli myyvä nimi, niin annettiin kausari kokoonpanoon ja selitellään kaikenmaailman loukkaantumiset, jos taso ei riitä". Jos Remes on niin hyvä, että syrjäyttää jonkun oman juniorin, niin sitten Remes pelaa. Jos ei ole, niin sitten ei pelaa.
onnäin
31/05/2017
Kyllä edustusjoukkueissa tosiaan pitäisi jo napanuorat katkaista ja pelurit laittaa paremmuusjärjestykseen. Monesti vaan joukkueen ulkopuolelta tulleen pitää olla omaa junioria kaksi kertaa parempi saadakseen peliaikaa. Paremmuusjärjestykseen ainoa hyväksyttävä poikkeus pitäisi olla kehittyvän juniorin ja jo taantuvan "Kohosen" välillä. Juniori kun vaatii niitä kovia pelejä ottaakseen sen viimeisen kehitysloikan.

Remekseen en vielä usko, koska kärsi hentoudestaan selvästi U19 peleissäkin.
Mato
31/05/2017
Pari vuotta a:ta ja samalla vähän voimaa niin saumat minne vaan.
Just
01/06/2017
Samaa mieltä kuin ONNNÄIN. Peliaika paremmuuden mukaan. Tosin paremmuuskin on katsojan silmissä.. Vaikka olisi maajoukkuepolun peluri,, kotiseurassa vanhemmat keskinkertaisuudet menee ohi. Eli kehittyvän juniorin on tosi vaikea raivata tietään seurassa ellei kuulu valmennuksen suosikkeihin. Ns. pelaajapolku ja pelaajan kehittäminen kotiseurassa on ihan lätinää.
Hahaha
01/06/2017
No höpöhöpö, nyt on joku erittäin katkeroitunut junnu / vanhempi lähtenyt kirjoittelemaan. Kyllä se vaan niin on, että valmentaja on se kaikista objektiivisin ja varmasti valitsee aivan oikeat kaverit pelaamaan. Valmentaja on kuitenkin se, joka näkee pelaajien toimintaa päivittäin ja peliaikaan vaikuttaa muutkin tekijät kuin pelkkä taito ( esim asenne, motivaatio, fysiikka, pelikäsitys). Joten kyllä se pelaaja saa juuri sen verran peliaikaa mitä toiminnallaan ansaitseekin. Varsinkin Oilersissa tämä korostuu, sillä A- ja B-junnuissa valmennuksesta vastaa ammattilaiset.
Hähää
01/06/2017
Jonkun kerran kuullut joidenkin eräältä paikalta huutelevan omista kasvateista. Kiva nauraa kun takit kääntyy
Ja omat juniorit tiedoksi
06/06/2017
Näillä junnuilla on todellakin mahikset lyödä läpi liigassa. Muistellaan vaan toissa kaudella bsm missä tää ryhmä oli voittamaton. Ja tassä on ollut pari vuotta aikaa kasvaa ja kehittyä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.