Divarit

O2 julkaisi pelaajarunkonsa – ”Kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla näyttämään osaamisensa”

02.05.
2017
2 Kommenttia
3
Divarit

Kuva: Jari Turunen

Salibandyn Divariin nousseen O2-Jyväskylän ensi kauden joukkueen runko on kasassa. Viimeisimpinä nimensä ”Ampparien” tarjoamaan sopimuspaperiin raapustivat hyökkääjät Sampo Laukkala ja Miika Huusko. Kaikkiaan O2:lla on nyt sopimus 16 pelaajan kanssa.

Päävalmentaja Ilkka Peltonen on tilanteeseen tyytyväinen.

– Uransa lopettanutta seuralegenda Vesa Hytöstä lukuunottamatta kaikki viime kauden kolmen kärkiketjumme pelaajat jatkavat. Joukkueen runko alkaa itse asiassa olla jo melko kokenut, vaikka pelaajien iästä ei ehkä näin voi päätellä. Esimerkiksi Timo Hakanen, Sampo Laukkala ja Joni Lempinen kokeneempina näyttävät tekemisellään suuntaa ja johtavat porukkaa, Peltonen mietiskeli.

Ryhmässä on vielä muutama paikka auki, eikä Peltonen haluakaan vielä lyödä aivan lopullista kokoonpanoa lukkoon. Uusia pelaajia katsastetaan mm. vapun jälkeisen viikon tiistaina ja torstaina pidettävissä avoimissa try out -tilaisuuksissa. Ykkösenä Peltosen toivelistalla on pallollinen, peliä tekevä puolustaja.

– Olemme aina halunneet pitää ovet avoimina, eli kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla näyttämään osaamisensa. Jyväskylän alueella on paljon kakkosen joukkueita ja pelaajia, ja nämä tunnemme melko tarkasti. Mutta Jyväskylä on iso opiskelukaupunki, ja täältä opiskelupaikkaa hakevat pelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kokeilemaan, miltä touhu meillä näyttää.

– Esimerkiksi Vesa Sivula ja Joel Wenning ovat tulleet tätä kautta joukkueeseen. Lisäksi A-junioreista yli-ikäisiksi kasvaneissa pelaajissa voi olla potentiaalisia divaripelaajia. Ja kesärinkiin otamme joitakin seuran omia junioreja tunnustelemaan edarin meininkiä, Peltonen kertoo.

O2-Jyväskylän sopimustilanne 1.5.2017

Maalivahti

Henri Tikkanen

Puolustajat

Markus Manninen
Juho Aijasaho
Timo Hakanen
Ville Sepponen
Tuomas Laukkala
Vesa Sivula
Mikko Nenonen

Hyökkääjät

Joel Wenning
Joni Lempinen
Ilkka Tepponen
Iiro Kinnunen
Alvar Mahlberg
Juha-Pekka Manninen
Miika Huusko
Sampo Laukkala

Teksti: O2-Jyväskylän tiedotus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mauno
02/05/2017
Tuleeko tästä kaudesta pääsarjojen top-5 rankkauksia?
Joel Siltanen
02/05/2017
Tulee, jahka keretään tekemään. Mahdollisesti vasta ensi viikolla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.