Divarit

OLS hankki kaksi hyökkääjää Divarista – lisäksi viisi pelaajaa try outilla

04.05.
2017
6 Kommenttia
0
Divarit

Anton Kallvik jatkaa uraansa Salibandyliigassa. Kuva: Mika Hilska.

Joukkueharjoituksensa tulevaa kautta kohti aloittanut OLS:n miesten edustusjoukkue vahvistuu kahdella uudella hyökkääjällä, kun Anton Kallvik ja Juho Laurila ovat allekirjoittaneet seuran kanssa kautta 2017-18 koskevat sopimukset.

Blue Foxissa yhteensä kahdeksan kautta Divaria pelannut Kallvik, 24, debytoi ensi kaudella liigatasolla. Viime kaudella rightin puolen laitahyökkääjä oli joukkueensa paras maalintekijä ja toiseksi paras pistemies tehden 26 ottelussa tehot 28+8=36. Urallaan hän on tehnyt 195 Divari-ottelussa 157 tehopistettä.

– Todella hyvä fiilis, että sain nyt mahdollisuuden pelata Salibandyliigaa. Nyt oli hyvä hetki ottaa seuraava askel urallani. Ryhmä vaikuttaa nuorelta ja innokkaalta ja odotan kovasti päästä vääntämään yhdessä joukkueen kanssa. Tavoitteeni on ottaa seuraava askel salibandypelaajana ja vakiinnuttaa paikka pelaavasta kokoonpanosta. Pyrin auttamaan ensi kaudella joukkuetta omilla vahvuuksillani, jotka koen olevan nopeus ja laukaus, Kallvik kertoi OLS:n nettisivuilla.

21-vuotias Laurila puolestaan palaa OLS-paitaan Limingan Niittomiehistä. Kempeleen Kirin kasvatti siirtyi B-juniori-ikäisenä OLS:aan, jossa hän voitti B-junioreiden SM-hopean ja pronssin. Myöhemmin Laurila oli voittamassa OLS:n kanssa A-junioreiden Suomen mestaruutta. Kolmen edellisen kauden aikana Laurila kävi LNM:ssä kehittymässä pelaajana kohti liigavauhtia. Tehoja on Divarissa syntynyt 73 ottelussa 73 kappaletta.

– Limingan vuodet ovat antaneet minulle valtavasti. Toki pelillisesti ja fyysisesti on täytynyt tapahtua edistysaskelia pelkästään junioripelien vaihtuessa miesten pääsarjaan, mutta suurin muutos on kuitenkin tapahtunut pään sisällä. Limingan huikea yhteisöllisyys sekä persoonat ovat antaneet lujan ponnahduslaudan aikuistumiselle ja henkiselle kasvulle, Laurila toteaa OLS:n uutisessa.

Päävalmentaja Eetu Vehanen on tyytyväinen uusiin vahvistuksiinsa.

– Anton on rightin luontainen maalintekijä. Täsmähaku vahvistamaan meidän hyökkäystä. Nopea, urheilullinen ja halukas ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Tulosvastuun lisäksi tekee myös hommat omissa viimeisen päälle hyvin. Juho on luontainen johtaja. Karismaattinen ja älykäs nuori herra, joka puskee itseään ja joukkuetta arjessa eteenpäin. Omaa hyvän pelikäsityksen ja laajan syöttövalikoiman. Poikkeuksellinen luonne, Vehanen kommentoi OLS:n sivuilla.

Kahden uuden sopimuspelaajan lisäksi OLS:n rinki on täydentynyt viidellä näyttöjä antavalla try-out -pelaajalla. Nämä pelaajat ovat Tuukka Kivioja (LNM), Vesa Heikkinen (Merikoski SBT, 2-div), Mika Hirsikorpi (OLS A), Eemeli Koskelo (SBT Suola, 2-div) ja Otso Tornberg (LNM).

Linkki:
OLS:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sheppo
04/05/2017
Hei, huikea tuo OLS:n uutisesta linkitetty tilastosaitti. Miksei Pääkallo ole sitä puffannut? Uskoisin kiinnostavan montaa lukijaa.
Oulu
04/05/2017
Mielenkiintoisia sopimuksia ja samoin try-out-pelaajissa mielenkiintoisia nimiä.

Laurila on kyllä kevyesti liigatasoa, mutta ilmeisesti ei sopinut entisen päävalmentajan kanssa samaan jengiin.
Krisu
05/05/2017
He, "vahvistuksia" kun jätkät tulee divarista liigapelaajien keskelle.
Junnu#8
05/05/2017
Kallvik on todella hyvä pellaaja. Try Out miehistä. Ihmettelen jos ei Tornberg saa sopimusta. OLS juniorikoulun käynyt aikanaan. Joten tuttu seura ennestään.
Pele
05/05/2017
Try-out pelaajissa on väärä nimi. Otso Tornberg ei ole OLS:ssa koeajalla vaan Isak Tornberg. Tarkkuutta uutisointiin!
juurinäin
09/05/2017
Nimimerkki Pelle on aivan oikeassa. Kyseessä siis Isak eikä Otso Tornberg. Herrat sukulaisia keskenään. #klikinsäästäjä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.