Liigat

Oululaisvalmentajan seuraava etappi Tampereella – ”Syy oli haluni kehittyä valmentajana”

12.05.
2017
3 Kommenttia
0
Liigat

Jami Herrala on valmentanut viimeiset kaudet Salibandyliigassa OLS:n edustusjoukkuetta. Kuva: Juhani Järvenpää.

Kolmena edelliskautena OLS:n miesten liigajoukkueen päävalmentajana toiminut Jami Herrala siirtyy Classiciin.

Aiemmilla kausilla Herrala on valmentanut Oululaisia junioreita varsin menestyksekkäästi, mm. A-juniorit Suomen mestaruuteen sekä B-juniorit sm-pronssille.

Herralan vastuulle Classicissa kuuluu liikunnallisen iltapäiväkerho Liikkiksen organisointi, markkinointi sekä käytännön ohjaaminen. Tämän lisäksi hän vahvistaa Katriina Saarisen valmennusryhmää naisten liigajoukkueessa sekä Akatemiassa Miikka Palvalinin vetämää B-junioreiden valmennusryhmää.

Classicin valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoski on iloinen Herralan sopimuksesta.

– Hienoa nähdä että toimintamme on vetovoimaista ja kauempaakin tuleville pystymme mahdollistamaan ympäristön päästä toteuttamaan itseään.

Myös toiminnanjohtaja Pasi Peltola puhkuu intoa.

– Olemme hyvin iloisia Naisten liigan ja Akatemian ja B-junioreiden saadessa Jamin vahvan ammattiosaamisen tuekseen ja uskomme hänen tuovan uutta myös vahvaan yksilövalmennus kulttuuriimme.

Herralan osaaminen ja persoona vahvistavat koko seuran valmentajakuntaa, missä yhteisöllinen oppiminen ja halu kehittyä yhdistää tekijöitään.

– Todella huikeat fiilikset päästä muuttamaan täältä kaukaa pohjoisesta kirkkaisiin valoihin etelään ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kommentoi Herrala.

– Syy miksi halusin Classiciin, oli haluni kehittyä valmentajana ja päästä toimimaan menestyvässä organisaatiossa. Uskon tuovani vähän uutta näkökulmaa ja tietynlaista vaatimustasoa, jolla saahaan porukka tekemään hommia yhteiseen tavoitteeseen.

Teksti: Classicin tiedote.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
12/05/2017
Mielenkiintoinen ratkaisu Herralalta, mutta uskon, että todella hyvä sellainen.
Oi jami on
13/05/2017
Mahtava homma Jamille! Syrjäyttää parin vuoden päästä Nykyn miesten päävalmentajan tontilta familyssä, sanonpahan vaan.
kai
14/05/2017
Syrjäyttämiseen paljoa vaadita kun kuten kaikialla julkaistu niin nykky jää tulevan kauden päätyttyä pois classicin valmennuksesta ja toimivaan maajoukkueessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.