Liigat

Petri Tornista Steelersin urheilutoimenjohtaja

24.05.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat

Petri Torni (toinen oik.) valittiin Hämeenlinnan Steelersin urheilutoimenjohtajaksi. Kuva: Esa Takalo

Hämeenlinnan Steelers on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Petri Tornin. Torni toimi menneellä kaudella Steelersin miesten liigajoukkueen valmennustiimissä sekä oli pääkäskijänä seuran M2- ja A-juniorijoukkueissa.

Aiemmin Torni on toiminut päävalmentajana Joensuun Josbassa, joka pelasi tuolloin Salibandyliigassa. Torni ei aio luopua valmentamisesta uudesta pestistä huolimatta.

-Hyvät on fiilikset, olen otettu että olen tullut valituksi juuri Steelersin urheilutoimenjohtajaksi, kommentoi Torni seuran kotisivuilla.

Tähän mennessä Torni on ehtinyt miettiä myös selkeitä kehityskohteita seuran ja valmennuksen suhteen.

-Ensimmäisenä tulee mieleen maalivahtivalmennuksen ja fysiikkavalmennuksen kehittäminen koko seurassa, seuran omat lajivalmennuskoulutukset ja avoimen keskustelukulttuurin kehittäminen seuran eri toimijoiden välillä. Tulen käymään keskusteluja kaikkien seuran valmentajien kanssa ja sitä kautta kartoittamaan mitä ajatuksia ja haluja valmentajilla on seuran toiminnan suhteen. Seura pystyy kehittymään kun asioita tehdään yhdessä. Yhdessä olemme Steelers.

Steelers nimitti samassa rytäkässä Jonna Janssonin seuratyöntekijäksi.

Steelersin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.