Liigat

SPV hankki hyökkääjän Oulusta – ”Tuo meille hyvän lisän hyökkäyspäähän”

03.05.
2017
7 Kommenttia
7
Liigat

Tommy Koponen ja Joni-Arttu Sieppi pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Kuva: SPV.

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 -vuotisella sopimuksella. Sieppi oli kuluneella kaudella OLS:n toiseksi tehokkain pelaajaa tehoin 17+14=31.

Sieppi on rovaniemeläislähtöinen pelaaja, jonka kasvattajaseura on Napapiirin Salibandy. OLS:iin Sieppi siirtyi kaudeksi 2014-15. Hänet tunnetaan ennen muuta taistelutahtoa ja asennetta uhkuvana pelaajana, joka viihtyy erinomaisesti hyökkäyspään 1vs1-kamppailutilanteissa.

Mies itse kommentoi siirtoaan hyvillä mielin ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta.

– Hyvät fiilikset on tästä tottakai, odotan kautta innostuneesti ja mielenkiinnolla. Tämä on minulle hyvä haaste ja uskon, että myös tärkeä steppi urallani eteenpäin. Olen kuullut SPV:n hyvästä meiningistä ja organisaatiosta ja kun itsellä on myös kova halu menestyä, tämä tuntui nyt itselle parhaalta vaihtoehdolta, Sieppi kuvailee tuntojaan.

– Siviipuolen kuvioiden järjestyttyä tähän oli helppo lähteä ja kaikkeni teen, jotta ansaitsen paikkani kokoonpanossa ja pystyn auttamaan joukkuetta eteenpäin yhteisissä tavoitteissa. Myös heti syksyllä pelattava Champions Cup Seinäjoella on upea juttu, päästään heti pelaamaan panoksilla ja turnauksesta on eittämättä tulossa mahtava juttu osana ensi kautta, Sieppi lisää.

Myös SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on hyvillään uudesta tulokkaasta.

– Joni-Arttu tuo meille hyvän lisän hyökkäyspäähän ja erityisesti se on meille tervetullutta, että hänen myötään tulee pallolla haastavien pelaajien osastoon leveyttä. Asenne- ja tahtopuolella hän näyttää hyvinkin meidän näköiseltä pelaajalta ja varmasti meillä on annettavaa myös hänen yksilökehitykseensä jo heti kesäkauden harjoituskulttuurimme kautta, Koponen kuvailee.

Teksti: SPV:n tiedote.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
03/05/2017
Hyvä lisä Speven Oulun mafiaan. Holopainen,Veikkola. Jalkoja hyökkäykseen. Ja saa vääntää levveesti:D
Ostojoukkueita
04/05/2017
On vain Tampereella ja etelässä, vai miten se nyt menikään...
Pohjoisen pojat
04/05/2017
Valitettava menetys olssille. Mutta töiden perässä on mentävä sinne missä niitä on...
Noh
04/05/2017
Mietin vaan, että miksi Speven junioreista ei tunnu löytyvän pelureita edustukseen? Onko tyhmä kysymys? Eikä ole tarkoitus millään muotoa mollata ko pelaajaa, on varmasti hyvä. Mietin vain mihin Seinäjoen seudun juniorit katoaa? Alue on lajille hyvinkin aktiivinen, mutta harvoin näkee junnuista Speveen tullutta pelaajaa. Tai onhan niitä, penkillä.
Nohnoh
05/05/2017
Kun ei sitä yliopistoa ole seinäjoella. Junnut lähtee pitkälti niiden perässä maailmalle. Mutta onhan tuola tämänhetkisessä kokoonpanossa aika nippu aikanaan juniorina speveä edustaneita. Tuola farmissa pelaa nyt muutama vanhoja tuoreita A-junnuja (Jymy)
Onhan
05/05/2017
Kun ei sitä yliopistoa ole seinäjoella. Junnut lähtee pitkälti niiden perässä maailmalle. Mutta onhan tuola tämänhetkisessä kokoonpanossa aika nippu aikanaan juniorina speveä edustaneita. Tuola farmissa pelaa nyt muutama vanhoja tuoreita A-junnuja (Jymy)
Faktat faktoina
06/05/2017
Aika hauska tuo Jargon, mitä jaksetaan SPV:n kohdalla jauhaa vuodesta toiseen. Valtaosa SPV:n rosterista on nimenomaan seuran junnuissa jo aikoinaan pelanneita. Toki ostomiehiäkin on mukana, mutta millä jengillä niitä ei ole?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.