SPV hankki hyökkääjän Oulusta – ”Tuo meille hyvän lisän hyökkäyspäähän”

Tommy Koponen ja Joni-Arttu Sieppi pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Kuva: SPV.

Tommy Koponen ja Joni-Arttu Sieppi pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Kuva: SPV.

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 -vuotisella sopimuksella. Sieppi oli kuluneella kaudella OLS:n toiseksi tehokkain pelaajaa tehoin 17+14=31.

Sieppi on rovaniemeläislähtöinen pelaaja, jonka kasvattajaseura on Napapiirin Salibandy. OLS:iin Sieppi siirtyi kaudeksi 2014-15. Hänet tunnetaan ennen muuta taistelutahtoa ja asennetta uhkuvana pelaajana, joka viihtyy erinomaisesti hyökkäyspään 1vs1-kamppailutilanteissa.

Mies itse kommentoi siirtoaan hyvillä mielin ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta.

– Hyvät fiilikset on tästä tottakai, odotan kautta innostuneesti ja mielenkiinnolla. Tämä on minulle hyvä haaste ja uskon, että myös tärkeä steppi urallani eteenpäin. Olen kuullut SPV:n hyvästä meiningistä ja organisaatiosta ja kun itsellä on myös kova halu menestyä, tämä tuntui nyt itselle parhaalta vaihtoehdolta, Sieppi kuvailee tuntojaan.

– Siviipuolen kuvioiden järjestyttyä tähän oli helppo lähteä ja kaikkeni teen, jotta ansaitsen paikkani kokoonpanossa ja pystyn auttamaan joukkuetta eteenpäin yhteisissä tavoitteissa. Myös heti syksyllä pelattava Champions Cup Seinäjoella on upea juttu, päästään heti pelaamaan panoksilla ja turnauksesta on eittämättä tulossa mahtava juttu osana ensi kautta, Sieppi lisää.

Myös SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on hyvillään uudesta tulokkaasta.

– Joni-Arttu tuo meille hyvän lisän hyökkäyspäähän ja erityisesti se on meille tervetullutta, että hänen myötään tulee pallolla haastavien pelaajien osastoon leveyttä. Asenne- ja tahtopuolella hän näyttää hyvinkin meidän näköiseltä pelaajalta ja varmasti meillä on annettavaa myös hänen yksilökehitykseensä jo heti kesäkauden harjoituskulttuurimme kautta, Koponen kuvailee.

Teksti: SPV:n tiedote.

7 comments

  1. Hyvä lisä Speven Oulun mafiaan. Holopainen,Veikkola. Jalkoja hyökkäykseen. Ja saa vääntää levveesti:D

  2. On vain Tampereella ja etelässä, vai miten se nyt menikään…

  3. Valitettava menetys olssille. Mutta töiden perässä on mentävä sinne missä niitä on…

  4. Mietin vaan, että miksi Speven junioreista ei tunnu löytyvän pelureita edustukseen? Onko tyhmä kysymys? Eikä ole tarkoitus millään muotoa mollata ko pelaajaa, on varmasti hyvä. Mietin vain mihin Seinäjoen seudun juniorit katoaa? Alue on lajille hyvinkin aktiivinen, mutta harvoin näkee junnuista Speveen tullutta pelaajaa. Tai onhan niitä, penkillä.

  5. Kun ei sitä yliopistoa ole seinäjoella. Junnut lähtee pitkälti niiden perässä maailmalle. Mutta onhan tuola tämänhetkisessä kokoonpanossa aika nippu aikanaan juniorina speveä edustaneita. Tuola farmissa pelaa nyt muutama vanhoja tuoreita A-junnuja (Jymy)

  6. Kun ei sitä yliopistoa ole seinäjoella. Junnut lähtee pitkälti niiden perässä maailmalle. Mutta onhan tuola tämänhetkisessä kokoonpanossa aika nippu aikanaan juniorina speveä edustaneita. Tuola farmissa pelaa nyt muutama vanhoja tuoreita A-junnuja (Jymy)

  7. Aika hauska tuo Jargon, mitä jaksetaan SPV:n kohdalla jauhaa vuodesta toiseen. Valtaosa SPV:n rosterista on nimenomaan seuran junnuissa jo aikoinaan pelanneita. Toki ostomiehiäkin on mukana, mutta millä jengillä niitä ei ole?