Liigat

SPV julkaisi lisää sopimuksia – kaksi tärkeää jatkoa puolustuspäähän

31.05.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat

Huhuista huolimatta Jyrki Holopainen jatkaa Seinäjoella vielä ainakin vuoden. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet on julkistanut lisää jatkosopimuksia kaudelle 2017-18. Mukana on kaksi tärkeää puolustuspään nimeä, sekä kolme hyökkääjää.

Peliveljien takalinjoilta ulkomaille siirtymään huhuttu Jyrki Holopainen on kirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen SPV:n kanssa, samoin kuin taitavista rankkareistaan tunnettu Tuomas Mustonen. Oikea käsi alhaalla pelaavan hyökkääjän Tommi Hakalan, sekä Oulusta viime kaudeksi tulleen laituri Petro Raution sopimukset ovat niin ikään yksivuotisia. Myös kapteeni Ville Kuusela nähdään SPV:n paidassa ensi kaudella.

Tällä hetkellä SPV:llä on sopimukset siis Julius Kivimäen, Jyrki Holopaisen, Tuomas Mustosen, Matias Veikkolan, Henri Urmaksen, Harri Karjalan, Jukka-Pekka Pelto-Arvon, Tommi Hakalan, Petro Raution, Mikko Kohosen, Joni-Arttu Siepin, Jari Hankkion, Tuukka Kivirannan, Ville Kuuselan ja Janne Aution kanssa.

Kuuselan, Holopaisen, Hakalan ja Mustosen haastattelut videomuodossa alla.

Ville Kuuselan haastattelu

Jyrki Holopaisen haastattelu:

Tommi Hakalan haastattelu:

Tuomas Mustosen haastattelu:

Petro Raution haastattelu:

Mikäli et jostain syystä näe videoita, voit katsoa ne täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.