Liigat

SPV julkaissut jatkosopimuksia videomuodossa – tähtihyökkääjä haastattelee joukkuetovereitaan

21.05.
2017
4 Kommenttia
3
Liigat

Julius Kivimäki jatkaa SPV:ssä. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet on julkaissut useampia Facebook-videoita, joissa on esitelty jatkosopimuksen tehneitä pelaajia.

Ensi kaudellakin SPV:tä edustavat Harri Karjala, Janne Autio, Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Henri Urmas, sekä maalivahti Julius Kivimäki. Videoilla pelaajia jututtaa niin ikään SPV:ssä jatkava tähtihyökkääjä Jari Hankkio.

Aiemmin SPV on julkistanut yhden uuden pelaajan, kun seura tiedotti Joni-Arttu Siepin siirtyvän Peliveljiin Oulun Luistinseurasta. Vastaavasti pitkäaikainen seinäjokelaisten luottomies Teppo Mäkelä lopetti uransa menneseen kauteen.

Harri Karjalan haastattelu

Janne Aution haastattelu

Jukka-Pekka Pelto-Arvon ja Henri Urmaksen haastattelu

Julius Kivimäen haastattelu

Mikko Kohosen haastattelu

Tuukka Kivirannan haastattelu

Jos videot eivät jostain syystä näy, katso ne täältä.

Päivitetty 21.5. klo 23.07: Lisätty Mikko Kohosen ja Tuukka Kivirannan videot.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
On nämä kyllä hauskoja nämä speven videot...
22/05/2017
...eiku ei olekkaan! Myötähäpeä on suuri vaikken speven fani olekkaan.
Vanhassa on vara parempi mutta kyllä aikamoinen ikämiesjoukkue on ensi vuonna spevellä, toki eipä taida muut joukkueen Classicin ja Ervin lisäksi saada mitään isoja kaloja verkkoihin joten taitaa Speven paikka neljän parhaan joukossa olla varma ilman suurta mahalaskua tai loukkaantumissumaa.
Paitsi
22/05/2017
Salba sai yhen ison kalan
james
23/05/2017
Isot kalat ovat osoittautuneet useimmiten sinteiksi. Odotan mielenkiinnolla, miten kesä sujuu, kuinka paljon nimettömmämmät pelaajat kehittyy ja miten kovaksi joukkueen motivaatio kehittyy. 5-6 kuukauden kuluttua näkee, miten peli sujuu, enkä kyllä yhtään epäile, etteikö sujuisi, koska runko on hyvä.
Faktat faktoina
25/05/2017
No, kylläpä nuo Ervin ja Clasunkin isot kalat taitaa uida poispäin noiden joukkueiden verkoista. Edes Nieminen ei jatka :D itse asiassa tämän kauden neljän kärki on vielä tätäkin kautta enemmän muita karussa. Muut ovat heikentyneet suhteessa enemmän. Nyt voi jo sanoa, että tämän kauden nelikko on kärjessä myös ensi vuonna. Sitten on pienistä marginaalista kiinni ketkä pudotuspeleissä onnistuvat kairaamaan itsensä finaaleihin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.