Ulkomaat

Suomalaishyökkääjä vaihtaa seuraa Sveitsissä

14.05.
2017
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Classic-kasvatti vaihtaa maisemaa Sveitsissä. Kuva: Salibandyliiga.

Niko Juhola siirtyy GC Zürichistä UHC Usteriin. Juhola on edustanut Usteria aiemminkin.

Kaudella 2012-13 Uster nautti Juholan palveluksista vuoden verran, minkä jälkeen hän palasi koti-Suomeen ja Classiciin. Vuosi sitten Suomen mestaruutta juhlinut hyökkääjä palasi Sveitsin liigaan menneeksi kaudeksi Zürichin riveihin ja tehtaili varsin mukavat tehot 28+15=43. Nyt edessä on siis siirto jälleen Usterin riveihin.

Juhola on pelannut Suomen Salibandyliigassa Classicia yhdeksän kauden ajan ja tehnyt 162 Salibandyliigan ottelussa tehot 99+45=144. Kaikkiaan 53 pudotuspeliottelussa on syntynyt 16 maalia ja yksi maalisyöttö. Hänellä on SM-kullan lisäksi palkintokaapissaan kolme SM-hopeamitalia.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.