Liigat

Vahvasti uudistunut Suomen Cup on kerännyt ennätysmäärän ilmoittautumisia

26.05.
2017
1 Kommentti
1
Liigat

Kuva: Mika Hilska

Vahvasti uusiutuneeseen TEHO Sport Suomen Cupiin on ilmoittautunut ensimmäisten viikkojen aikana jo 70 miesten joukkuetta. Joukkueita on ilmoittautunut mukaan enemmän kuin koskaan aiemmin samana ajankohtana.

Ensimmäistä kertaa Suomen Cupiin osallistuvat kaikki miesten Salibandyliigan ja Divarin joukkueet. Entistä alueellisempana pelattavan Cupin uudistuksista voi lukea tarkemmin täältä.

Suomen Cupin ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä kolmisen viikkoa. Ilmoittautumisaika päättyy 14.6. TEHO Sport Suomen Cupiin ilmoittaudutaan Salibandyliiton palvelusivuston kautta tässä osoitteessa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tarkkailija
27/05/2017
Minusta tämä vaikuttaa erinomaiselta uutiselta. Mielenkiinnolla odottelen uutisia niistä "tuplakierroksista" liigassa, voisiko esim. Classicin ja Tepsun ottelu Singaporessa olla sellainen aikataulun puolesta?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.