Video: ”Justus Kanuulaan” – suomalaispelaajan finaalimaali ylsi ESPN:n TOP 10 -listalle

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Suomen U19-maajoukkueen tähtiin kuuluvan Justus Kainulaisen viime sunnuntainen finaalimaali Ruotsia vastaan on kerännyt suitsutusta ympäri salibandymaailmaaa.

Lisähehkua maali sai, kun se ylsi maanantaina amerikkalaisen urheilujätin ESPN:n Top 10 Plays of the Night -listalle. Suoritus arvostettiin listan toiseksi parhaaksi.

Juontajille tuotti erityistä hankaluutta lausua Kainulaisen sukunimi oikein ja videolla kuultiin sangen persoonallisisa versioita hyökkääjän nimestä. Suoritus sai suitsutusta, mutta hiuspannoista ei herunut arvostusta.

7 comments

  1. Ja Baseballia top 10 täynnä, ei vain voi ymmärtää. En menis mistään hinnasta kattoon noitten möhömahasten miljonäärien peliä. Sama koskee pesistä, tosin ne ei ole läskejä eikä miljonäärejä?

  2. Kova saavutus, kasvattaa salibandyn arvostusta varsinkin jenkkien urheilumarkkinoilla.
    Hieuspannat on naurettavia kuten selostajakin kertoi.

  3. Kiitos Ball, erittäin tärkeää infoa. Hienointa kuitenkin, että jokainen suomalainen käy katsomassa sählynpelaajien peliä.

  4. Hiuspannat on todellakin naurettavan näköisiä, katsojan kannalta jopa neitimäistä, vähentää osaltaan salibandyn uskottovuutta ulkopuolisten silmissä.
    Kainulainen on muuten yksi lupaavimpia pelaajia ja taitotasokin on jo korkealla.