Videot

Video: Jyväskylän hyväntekeväisyysottelu tarjoili tunteikkaita hetkiä

31.05.
2017
0 Kommenttia
0
Videot

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Lauantaina 20.5. järjestetty #MVkaikkipeliin-hyväntekeväisyysottelutapahtuma oli ottelua paikan päällä todistaneiden mukaan hieno tapahtuma. Näihin tunnelmiin pääset myös tämän aiemman artikkelimme myötä.

Ottelussa kohtasivat syöpään sairastuneen Marko Viinikaisen keräämä #MVkaikkipeliin sekä Happee All Stars. Rahaa kerättiin Suomen Syöpäsäätiölle. Videolta voit vielä katsastaa tunteikkaan päivän tunnelmia kentällä ja pukukopissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.