Maajoukkueet

Video: Kolmen maalin tappioasemasta voittoon – näin Suomi eteni MM-finaaliin

07.05.
2017
3 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Christian Remes tuuletti voittomaaliaan raivokkaasti. Kuva: IFF.

Suomen alle 19-vuotiaiden salibandymaajoukkue selvitti eilen tiensä MM-finaaliin. Nuorten kisojen välierissä kaatui Sveitsi lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 7-6.

Ottelu oli värikäs, sillä avauserän jälkeen Suomi johti 3-1, mutta toisessa Sveitsi nousi rinnalle ja kolmannen erän ensimmäisten kahdeksan minuutin aikana alppimaan nuoret takoivat itselleen kolmen maalin etumatkan. Tästä eivät sinivalkoiset kuitenkaan hätkähtäneet ja ajassa 54:23 alkoi kiri, joka sai kruununsa 40 sekuntia ennen loppua tasoitusmaalin muodossa. Jatkoaikaa ei ehditty pelaamaan edes minuuttia, kun Christian Remes sivalsi Suomen finaaliin.

Suomalaisista tehokkaimmat olivat kauniin spinaround-osumankin tehnyt Justus Kainulainen (3+1), Heikki Iiskola (2+1) ja Joona Rantala (1+2).

Suomi kohtaa tänään finaalissa Ruotsin. Ottelu alkaa kello 16:30. Finaali lähetetään IFF:n Youtube-kanavalla suorana lähetyksenä. Lähetykseen pääset tästä linkistä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Minäpahoitinmieleni
07/05/2017
Vaikka muissa asioissa vieläkin on tämä nöyristelykulttuuri Suomessa niin kiva nähdä että se on urheilussa häipymässä ja ei olla aina se mitä ripotellaan kuin likaista lakanaa tai olla se kuka sulaa varmasta voitosta :) hyvin taisteltu!
Nollapolla
07/05/2017
Suomi häviää finaalin. On tuo tasoero sen verran iso.
Täh
07/05/2017
Tasoero muka iso?? Suomi voitti Ruotsin mennen tullen jo aiemminkin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.