Liigat

Video: Showmies – näin Ruotsin pisterikkain pelaaja upottaa rankkarin sisään

18.05.
2017
3 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Markus Erikssonin kausi Ruotsin Herr4an-tasolla oli sangen pisterikas. Mies iski Ruotsin kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla tehot 77+78=155 ja oli maan tehokkain kaikista A-lisenssin omistavista 32 749 pelaajasta.

Bodaforsia edustavan Erikssonin vahvaa pistevirettä selittää muun muassa se, että hän on pelannut aiemmin urallaan huomattavasti korkeammalla tasolla ja parhaimmillaan Allsvenskanissa. Oheisella videolla on katsottavissa miehen rankkarinäyte, joka on kaikkinensa näyttävä suoritus.

Innebandymagazinetin artikkeli

Artikkelia päivitetty 19.5. klo 00.05

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keisarin uudet vaatteet
18/05/2017
"Kaikkine lisäosineen sangen mielenkiintoista katsottavaa." Niin että mitähän tuossa nyt piti olla? :D
JiiK
19/05/2017
Tää on vähän sama kuin majupelaajat jossain Esportin harrastesarjassa... menis kiusaamaan ittensä tasoisia.
Paitsi
19/05/2017
Että espoossa ei ole majupelaajia ;-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.