Liigat

Viime kaudella maajoukkueeseen noussut laituri siirtyy Ruotsin liigaan

22.05.
2017
5 Kommenttia
10
Liigat

Kevin Söderling siirtyy Ruotsin Superliigaan. Kuva: Juha Käenmäki

Menneellä kaudella EräViikinkejä edustanut Kevin Söderling, 21, siirtyy Superliigan Siriuksen riveihin. Ruotsalaislehti Innebandymagazinet uutisoi aiheesta maanantaina sivuillaan.

Söderling pelasi kaudella 25 runkosarjan ottelua ja iski niissä tehopisteet 15+14=29. Pudotuspeleissä tahti oli kovempi ja laituri nakutti 13 ottelussa tehot 9+8=17. Tämän lisäksi hän pelasi viime kaudella miesten Divaria Erä Akatemiassa (9 ott. 13+4) ja muutaman pelin A-junioreiden SM-sarjassa. Nousujohteinen kausi päättyi lopulta miesten maajoukkuedybyyttiin Turun EFT-turnauksessa.

Salibandyliigassa EräViikingit sijoittui tänä keväänä hopealle ja keväältä 2015 hyökkääjän kaapista löytyy SM-pronssia Viikinkien paidasta. Salibandyliigan otteluita (runkosarja+pudotuspelit) miehelle on kertynyt kaikkiaa 103 ja niissä pisteitä 52+37=89.

Sirius sijoittui viime kaudella yhdeksänneksi Ruotsin liigan runkosarjassa, eikä edennyt pudotuspeleihin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ajajaj
23/05/2017
Ei riitä Kevinillä ruotsi liigassa. Aika yliarvostettu pelaaja.
Tarvitseeko sen heti riittää?
23/05/2017
Mielestäni täysin turha kommentti. Itse näen tässä kavereissa paljon potentiaalia. Kaikki hyvän pelaajan ominaisuudet miehellä ja vielä iso, ulottuva kaveri. Jos kehitys jatkuu, niin miksei maajoukkueelle tulevaisuudessa myös iso pelaaja. Hyvä Kevin, eikun Ruotsiin kehittymään!
GreenHuse
23/05/2017
Huhuiltu myös SBS Bluesin A-junioreihin ensi kaudeksi, joten tilanne saattaa vielä elää.
Jules
23/05/2017
Suomessa joukkueen avain pelaajia niin varmaan riittää jo nyt ruotsin joukkueista kakkos tai kolmosen kenttään ja ei kun kehityksen kautta ykkös kenttään loppukaudesta... hyvä veto Keviniltä. Ilman muuta kannattaa kokeilla ruotsissa...
JiiK
24/05/2017
Takuuvarmasti riittää myös Ruotsissa, meni fysiikassa reilusti eteenpäin viime kaudella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.