Liigat

Welhojen kesäharjoitteluryhmä julki – ”Pari isoa liigatason pelimiestä istuu neuvottelupöydässä”

25.05.
2017
21 Kommenttia
0
Liigat

Eetu Sorvali juhli toukokuun alussa U19-poikien MM-kultaa. Kuva: IFF

Welhojen miesten edustusjoukkueen valmistautuminen historialliseen Salibandyliigan kauteen on alkanut, kun joukkue aloitti kesäharjoittelun kaksi viikkoa sitten. Uusina niminä tässä vaiheessa mukaan ovat tulleet Eetu Sorvali, Petri Lesch, Jonne Antikainen, Henry Kuosmanen ja Tuomas Rautiainen. Lisäksi omia junioreita on nostettu edustusjoukkueeseen.

Parhaillaan Welhot neuvottelee vielä muutaman viime kaudella Welhoja edustaneen pelaajan kanssa ja osa pelaajista on mukana try out -sopimuksella. Lisäksi pari isoa liigatason pelimiestä istuu neuvottelupöydässä. Lopullinen liigaryhmä lyödään lukkoon elokuun puolella. Päävalmentaja Janne Kainulainen on tyytyväinen tämän hetkiseen ryhmään.

– Liiganousu on tuonut selkeän buustin meidän harjoitteluun ja jätkät ovat ostaneet arjen työnteon merkityksen tulevan tuloksen takana. Tulemme saamaan kaudella sen mitä ansaitsemme ja nyt pystymme kesäharjoittelulla vaikuttamaan tähän ansaintalogiikkaan suuresti. Ryhmästä löytyy nuoruuden nälkää ja kokeneita johtavia pelaajia juuri oikeassa suhteessa. Harjoituksissa pyörii jatkuvasti yli 20 kenttäpelaajaa ja tätä kautta saamme laadun pidettyä todella korkealla.

Uudet pelaajat ovat päävalmentajan mukaan selkeitä vahvistuksia ja joukosta löytyy Kainulaisen silmään useampi mielenkiintoinen nimi.

– Meillä on vahva runko viime kauden joukkueesta, ja Sorvali ja Lesch ovat jo tällä hetkellä selkeitä profiilipelaajia liigaan. Nuorissa on meillä loistava tulevaisuus ja lisäksi Antikaisen Jonne, Kuosmasen Henry ja Rautiaisen Tuomas ovat mielenkiintoisia nimiä, vaikkei iso yleisö heitä vielä tunnekaan. Muun muassa Rautiaisen Juhan velipoika Tuomas on nakuttanut Kajaanin Papasissa 2. divisioonassa kahdella edellisellä kaudella 29 peliin 119 paunaa ja hän on vielä A-juniori-ikäinen pelaaja.

Myös valmennustiimi vahvistuu tulevalle kaudelle.

– Viime kauden tiimissä isossa roolissa ollut Pasi Huhtinen hyppää B-junioreiden vastuuvalmentajaksi ja hänelle suuri kiitos viime kaudesta! Uusina niminä valmennustiimiin saamme myös A-junioreita tulevalla kaudella valmentavan Joonas Toikkasen ja huikean pelaajauran aina ulkomaita myöten tehneen Henri Tuhkasen, jonka vastuulla on yksilövalmennus. Lisäksi Tommi Hiltunen tulee vahvistamaan fysiikkatiimiämme ja hän on rautainen ammattilainen. Seuran ja joukkueen kannalta loistava uutinen on se, että myyntimieheksi olemme saaneet kovan tekijän, kun Petri Taskinen keskittyy edustusjoukkueen resurssien parantamiseen, päättää Kainulainen.

Welhojen kesärinki. Sopimuspelaajat (25.5.2017) tummennettuna:

Maalivahdit:
Kosti Jolkkonen
Petri Lesch (M-team)
Roni Tuononen

Puolustajat:
Aki Kolari 
Jonni Koskinen 
Iiro Lankinen
Manu Rytkönen
Riku Tuononen
Matti Turunen
Niko Uurtio (B-juniorit)
Tuukka Varakas (B-juniorit)
Roni Väänänen

Hyökkääjät:
Jonne Antikainen (VehVe 2.div.)
Pauno Kajoksinen
Kalle Karvinen (B-juniorit)
Jesper Kauhanen
Kalle Keränen
Topias Kokkonen (B-juniorit)
Tero Korhonen
Henry Kuosmanen (Välivuosi)
Reijo Laitinen (A-juniorit)
Olli Laukkanen
Janne Pitkänen
Juha Rautiainen
Tuomas Rautiainen (Papas 2.div.)
Mika Rissanen (B-juniorit)
Eetu Sorvali (Josba)
Olli Taskinen
Eero Vepsäläinen

Valmennus:
Janne Kainulainen (Päävalmentaja)
Pasi Purhonen
Joonas Toikkanen
Henri Tuhkanen
Niko Frilander (MV-valmennus)
Tommi Hiltunen (Fysiikkavalmennus)
Mika Murtorinne (Joukkueenjohto)
Risto Tuononen (Huoltopäällikkö)
Petri Taskinen (Myyntipäällikkö)

Teksti ja tiedot: Welhojen tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Isoja liigatason pelimiehiä
25/05/2017
Itselleni ei isoja(ja vapaita) liigatason pelimiehiä tule mieleen kuin Tapio Kinnunen, Oliver Wardi sekä KRP-kolmikko Mäenpää-Kangasmäki-Merto. Olisiko siinä Kainun uudet värväykset?
karjalanhonka
25/05/2017
Kyllä itse Perttu Puskan lukisin edelleen tuohon kategoriaan, vaikka jäikin pienempään rooliin viime kauden EräViikinkien armadassa. Welhoissa tarjolla iso rooli, ja ympärille Kajoksisen ja Lankisen kaltaisia pelimiehiä, niin tulostakin voisi kuvitella tulevan. Muista nimistä torikahvilassa ei ole huhuttu, joten ässiä Kainulaisella selvästikin on vielä hihassa.
Neiti
25/05/2017
Divari kutsuu!
ROUVA
25/05/2017
Onhan siinä sentään just ja just kentällinen Liigatason pelimiehiä.
Rautiainen
25/05/2017
Tuomas Rautiainen on erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Tulee tekeemään yllättävän kovaa jälkeä hyvillä käsillä ja tarkalla ja kovalla kudilla
Samaa mieltä
25/05/2017
Tuomas Rautiainen on voittanut noin 8 kertaa putkeen 2div pistepörssin. Potentiaalia löytyy, vasta 20-vuotias taitaa olla.
Ai?
25/05/2017
Ai Rautianen voittanut 12-20v 2dv pistepörssin? Eipä kovin Numminen ukko sitten mahda olla jossei Liigaan ole mahtunut kun 12-vuotiaasta asti 2dv dominoinut.
Kuopijjoo
25/05/2017
On vain yksi Petri Taskinen!
Jokaasiaanmielipide2
25/05/2017
Sijat 11.-14 realismia. Suora sarjassa pysyminen olisi huippusuoritus - jos ei tule lisävahvistuksia
Puska
25/05/2017
Voinee olla mahdollinen ja omalla paikallaan oikeassa laidassa on varmasti lähes liigan top10 pelaaja! Ervissä vaan tasoa löytyi aika paljon. Mutta Puska oli aina pelaamassa, mikä kertoo omaa kieltään kaverin tasosta. Ja erville todellinen menetys jos lähtee
88
25/05/2017
Missä #88 Sami Aalto?
James
25/05/2017
Ei Welhoilla mitään hätää kun nappasivat Kuosmasen. Kolmosdivarin alle piste per peli tahti varmasti realisoituu liigassa järjettömään ilotulitukseen.
Teme
25/05/2017
Aikamoinen Talent jos on 12v dominoi 2 div
Käytöstavat
26/05/2017
Noille isoille liigatason pelimiehille voisi sanoa, että pöydässä ei saa istua ;)
Lanne11
26/05/2017
Onko öljylantio Määttä vielä tyrkyllä Welhoihin vai meneekö Happeehen?
Mielenkiintoista
26/05/2017
Eiköhän Määttä jatka steamersissä, taitaa olla hänen tasonsa siellä vielä nyt. Mut joo jännä nähä missä on Aalto ja pitääkö paikkansa että Kajoksinen loukkaantui Iisalmen hyväntekeeisyys geimissä?
Pelastaja
26/05/2017
Markus Olkkonenhan opiskelee Kuopion pelastusopistossa vielä vuoden päivät. Voisi laskea vonkaleeksi.
Koskelo
26/05/2017
Eipä vienyt Rautiainen pistepörssiä tänä vuonna. No, hopee ei oo häpee. ;)
Missä
26/05/2017
on Mikko Niiva?
Gaagamel
27/05/2017
Haastavaa voi olla tuolla porukalla liigaa vääntää. Vaatinee muurajin kuin pari vahvistusta. Josba rämpi aikoinaan samalla tavalla ja sielläkin saatiin porukka lukkoon vasta syksyllä. Toiki nykyään omat junnut siellä kantaa ja aika näyttää miten pitkälle. Ei Welhoilla ole vielä omista junnuusta liigatasolle, no saadaanpahan lisää "tasokeskustelua" tulevalle kaudelle.
jkl
28/05/2017
Eipä ne taaskaan Pääkallossa uskonu huhuja Rautiaisesta todeksi, kun huhuiltiin huhumaassa. Koskelolle sen verran, että eikö ne uskovaisten eväät oo yhteisiä, et periaatteessa voitti?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.