Divarit

Blue Fox -legenda Andreas Haglund on poissa

04.06.
2017
2 Kommenttia
0
Divarit

Andreas ”Antta” Haglund kaudella 2003-04 SBS Wirmoa vastaan. Kuva: Blue Fox.

Blue Fox -legenda Andreas Haglund on poissa. Haglund kuoli sunnuntain vastaisena yönä 21.5.

Andreas ”Antta” Haglund (s. 1975) oli yksi lahjakkaimmista koskaan Kovjoki UF:ia ja Blue Foxia edustaneista pelaajista. Haglund tunnettiin nopeana ja teknisenä pelaajana. Haglund pelasi vuonna 1989-1990 ensimmäistä kertaa Salibandyliiton sarjoihin osallistuneessa Kovjoki UF:n joukkueessa. Hän oli myös nostamassa joukkuetta Salibandyliigaan kaudella 1994-1995.

Viidellä liigakaudellaan hän pelasi 113 ottelua ja teki tehot 75+61=136. Divarissa hän pelasi Kovjoki UF:n ja Blue Foxin nutuissa yhteensä 135 ottelua ja teki niissä 229 tehopistettä. Lisäksi hän pelasi vuoden Norjassa, Nidaros IBK:ssa. Haglund pelasi uransa viimeisen kauden Blue Foxin paidassa sesongilla 2006-07.

Blue Foxin maratonpistepörssissä Haglund on kolmantena Johnny Ojalan ja Jori Isomäen jälkeen. Hän teki 16 kauden aikana seurassa yhteensä 250+193=443 tehopistettä.

Haglundia suremaan ja kaipaamaan lähimmäisistä jäivät kumppani Ida, kaksi tytärtä, sekä äiti, isä ja sisarukset perheineen.

Linkki:
Blue Foxin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
jerry
05/06/2017
Osaanotto
pera
06/06/2017
tais olla oma käsi... rip

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.