Classicilta jälleen tempaus – liigaotteluita pelataan kauppakeskuksessa

Classic pelaa ensi kaudella kotiotteluita Ideaparkissa. Kuva: Salibandyliiga

Classic pelaa ensi kaudella kotiotteluita Ideaparkissa. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classic tiedotti torstaina, että seuran miesten ja naisten liigajoukkueet pelaavat ensi helmikuussa sarjaottelut Lempäälän Ideaparkissa.

Ideaparkiin on valmistumassa elokuussa 4000 neliömetrin Ideapark Sport, jossa on mahdollista harrastaa yli 30 eri urheilulajia. Salibandy on Ideapark Areenan ykköslaji, sillä lajia voi harrastaa uusissa tiloissa peräti neljällä kentällä.

Ideapark ja Classic toimivat jatkossa yhteistyökumppaneina ja Classicin tiedotteessa väläytellään jopa mahdollisuutta pelata kansainvälisiä otteluita kauppakeskuksessa.

Classicin miehet pelaavat tulevalla kaudella myös toisen sangen mielenkiintoisen runkosarjan ottelun, kun joukkue kohtaa marraskuussa TPS:n Singaporen kamaralla. Viime kaudella joukkue pelasi yhden kotiotteluistaan Loimaalla.

Sekä Classicin miehet että naiset ovat hallitsevia Suomen mestareita.

Classicin tiedote

9 comments

  1. Nyt on komiaa. Toivottavasti taviskansaa saadaan koukutettua lajin pariin. Uudet kentät ei kuulosta huonolta jutulta Tampereen seudulle. Varsinkin LeKille hieno juttu.

  2. Vikatikki. Ei amperelaiset lähde Ideaparkkiin pelejä katsomaan.
    Singaporeen lähtisinkin, jos Clasu maksaa matkat!

  3. Classic näyttää taas esimerkkiä kuinka säbä tuodaan tutummaksi suurelle yleisölle.
    Toivotaan että myös täällä pääkaupunkiseudulla nähdään vastaavia tempauksia..

  4. Helsingissä huippu-salibandy on kohtuullisen huonosti näkyvillä, superfinaali on ainoa liigatason matsi vuoden aikana.
    Espossa sensijaan on vähänparempi meininki, derby pelattiin jäähallissa ja kaksi seuraa liigassa eli tarjontaa on.
    EräViikingit voisi tuoda muutaman ottelun jäähalliin?
    Kauppakeskukset ovat juuri oikeita paikkoja missä salibandy voi kohdata potentiaallista kannattajaa. Classic osaa markkinoinnin jo on jo vuosia näyttänyt esimerkkiä muille seuroille.

  5. Passo rakentaa. Vain uusilla avauksilla saadaan kehitystä urheilussa, liikemaailmassa jne. Joillekin on vaan todella vaikeaa ottaa uutta vastaan. Iso käsi lajin kehittäjälle nro yksi.

  6. Täytyyhän Classicin nyt jotain keksiä, kun Kooveekin pelaa omat pelinsä upouudessa hallissa. Ei voi tässä kohtaa jäädä kakkoseksi.

    Ei vaan, hienoa jos asioita viedään ihmisten luo. Toivottavasti myös yleisö löytää paikalle.

  7. Lempäälä, tuo Pirkanmaan Kerava. Hyvä keino tuoda uutta hallia ja salibandya näkyville.