Liigat

EräViikingeillä vahva 26 pelaajan kokoonpano – mukaan 12 uutta nimeä

02.06.
2017
19 Kommenttia
3
Liigat

EräViikinkien ensi kauden joukkueessa on vahva pelaajarinki. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit julkaisi perjantaina ensi kauden naisten Salibandyliigan joukkueensa. Ryhmässä on tällä hetkellä peräti 26 sopimuspelaajaa.

Uusista pelaajista nimekkäin lienee maajoukkuevahti Laura Loisa, joka siirtyy EräViikinkeihin Tampereen Classicista. Sarjapaikasta luopuneesta M-Teamista joukkueeseen liittyvät Pinja Jaakkola, Taru Nordman, Trine Sällström, Maura Paajanen sekä Elina Vanhanen.

SB-Pro:sta helsinkiläisseuraan suuntaavat Daniela Westerlund, Daniela Markelin, Mirva Laitinen, Mathilda Lindström. Sara Piispa saapuu Helsinkiin Sveitsistä ja PSS:n Iina Latvala on myös uusi pelaaja joukkueessa.

– Olen todella iloinen, että saimme juuri ne pelaajat, jotka valmennus halusikin mukaan: eteenpäin meneviä, tavoitteellisia pelaajia sekä useampi maajoukkuekokemusta omaava pelaaja, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kommentoi seuran sivuilla.

Lisää joukkueesta voit lukea EräViikinkien sivuilta

Maalivahdit:
Milla Jaatinen
Laura Loisa (Classic)
Sanna Viitanen

Kenttäpelaajat:
Minttu Broström
Pinja Jaakkola (M-Team)
Liisa Kantokorpi
Nea Korhonen
Mirva Laitinen (SB-Pro)
Iina Latvala (PSS)
Matilda Lindström (SB-Pro)
Daniela Markelin (SB-Pro)
Milla Murtomäki
Liisi Muurinen
Taru Nordman (M-Team)
Maura Paajanen (M-Team)
Sara Piispa (Zug, Sveitsi)
Tuuli Rannala
Leena Rusanen
Milja Saarikoski
Silja Stolpe
Sara Suur-Hamari
Trine Sällström (M-Team)
Noora Tervonen
Aino Tuokkola
Elina Vanhanen (M-Team)
Daniela Westerlund (SB-Pro)
Anna Yli-Kojola

Päävalmentaja
Markus Huhtimo

Valmentajat:
Timi Suonpää
Marko Vaittinen
Tony Bäcksbacka

Joukkueenjohtajat:
Tiina Heinänen
Ilkka Levä
Matti Pasanen
Janne Murtomäki

Hieroja:
Jouni Hämäläinen

Huoltajat:
Ari Paavilainen
Maarit Rastas

Media:
Juho Kojima (Videot)


Oheiselta videolta näet Daniela Westerlundin haastattelun:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hih
02/06/2017
Ehkä nyt voi tulla jo vähän menestystä, kun ei omilla ole pärjätty aikaisemmin. Pron tytöt (myös Loisa) on kovia vahvistuksia.
HEH
02/06/2017
Ei nyt ihan kaikkia kuitenkaa ErVikään saanut. Toki yritys oli jälleen kova moneen suuntaan. Kuten aikoinaan Pronkin suuntaan. Jännä nähdä miten käy kauden päätteeksi. Moni tulee pettymään saamaansa rooliin?
Hmm
02/06/2017
Piispa ei taida olla Prosta!
Turkulainen
02/06/2017
Eiköhän tuolla ringillä jaksa 18 runkosarjapeliä ja kymmenkunta pudotuspeliä käydä lätkimässä?
Clasfem
02/06/2017
Pelaajia hyvä määrä. Koutsit tuntien kokoonpano lyödään lukkoon lokakuussa ja sen jälkeen viltissä olevat pelaavat hajaminuutteja jos niitäkään. Silloin kaikilla on selvä rooli. Jos pelaat niin pelaat ja jos olet viltissä niin sitten puret tuppea koko kauden.
Just
02/06/2017
Kateelliset ainakin ehtivät kommentoimaan........
Just, just
02/06/2017
Hyvä heittää näitä kateelliset kommentteja! Ainoat älylliset pelaajat Loisa ja Rannala - joka jo kuittasikin maajoukkuepaikan :) Muiden osalta tarvitaan tukea ja paljon jos meinataan pärjätä!
Hurme
02/06/2017
Suuri nippu kasassa. Valmennus tulee heittämään puolet vilttiin ja siellä ne pelaajat pysyvät. Kova kilpailu pelipaikoista...
Juu
02/06/2017
Ja sitten kun pelipaikat jaetaan näiden kaverin tyttöjen kesken, niin siinä täytyy muiden pään kestää!
Tylsyys
02/06/2017
Kivasti näyttää kiinnostavan... Muiden joukkueiden julkaisut ei oikein tunnu ketään kiinnostavan. Toki ei paljon kerrottavaakaan... Ervi satsaa selkeästi tulevaisuuteen. PSS menetti pari kovaa ja sai Lampisen. Koovee vahvistui hieman,. Prolla hyvä hyökkäys, mutta puolustus heikkeni huomattavasti,. SSRA heikkenee selkeästi... TPS vahvistuu ja parempi valmentaja jatkossa. O2 ei kiinnosta ketään... NST heikkenee... Åiffi on Åiffi... Classic menee menojaan, eikä häviä ensi kaudellakaan yhtään peliä. Todennäköisesti raahaavat vanhan veskarin Lakkalan arkistoista takaisin, kun Loisa vaihtoi maisemaa... Classic kultaa, PSS hopeaa ja Koovee pronssia...
onko tarpeeksi hyvä??
03/06/2017
Jääkiekko valmentajan tytär pitää tietysti palkata ja raahata myös maajoukkueeseen ,onhan kuitenki Erkan tytär...
Hyvä mutta paljon sukunimen ansiosta saanut..
On hyvä
03/06/2017
Daniela on oikeesti hyvä, ja voittaa mennen tullen ne hänen tieltään ulos majusta lentäneet sentterit. Ja nuori mimmi, tästä vaan paranee!
smiley coaches
03/06/2017
Karavaani kulkee koirat haukkuu
don't judge team before any game. You told me cannot win and thats why we win.

Ne tietää ketkä tietää, i take my poppers and sit back
Just
03/06/2017
Pari huomiota. Niille, jotka epäilee Westerlundin taitoja, kannattaa käydä kattomassa pelejä. Hän on todella taitava pelaaja. Sara Piispa kävi välillä ulkomailla, pelasi, sitä ennen Pro:ssa loistava vahvistus EräViikingeille. Monet Ervin uusista pelaajista kuuluvat maamme parhaimmistoon. Väitän, että siirtoruletissa voittivat O2 ja Ervi. Hävinneet ovat SSRA ja Pro.
Iisi
03/06/2017
Ja luonnollisesti ainoa joukkue, jota tiedottaminen kiinnosta on *tättädädää ja rumpujen pärinää* CLASSIC :D huvittavaa
kolmen joukkoon
04/06/2017
Ervi voitti todellakin siirtoruletissa kaikkki mennen tullen Eikä epäselvää ettei taistelis mitaleista. Alkukausi voi olla hieman hakemista mutta loppuu kohden tahti kovenee ja keväällä pystyy haastamaan kenet vaan. Piispa, Westerlund, Loisa, Jaakkola, Lindström, Markelin, Paajanen, Nurdman, Sällström, Vanhanen Ja Latvala Suomen huippuja. Siinä jo 2 kentällistä+mv jotka kolkuttelevat naisten maajoukkueen ovia tai on jo siellä. Mitä tollaiselta joukolta voi muuta odottaa kuin mitallia, mutta en sano että kultaista, mutta siihenkin on mahdolisuus. Pro, Pss, Koovee joutuu kevällä koville näitten tyttöjen kanssa. Ervillä alkaa olemaan niin laaja pelaajamateriaali, että yksittäisessä pelissä jopa Clasulla tulee olemaan vaikeeta pelata 2 kentällä näitä vastaan.
Ja Danskua arvostelijoille, siinä on hyvä pelaaja jolla on hyvä peliäly ja taktinen osaaminen puhumattakaan maila tekniikasta.
Säm Killström
05/06/2017
Mahtavaa et Liiton mies tämän uutisen sai myös Liiton sivuille mutta muiden naisjengien juttuja sinne ei tule. Ai mutta kun oli se oma tytär täällä...

**Tyttö- ja naissäbän piiripienipyörii**
isänsä jorman näköinen
07/06/2017
Ai tarkoitat mister besserwisseriä? Camoon jos heppu on ollut koko joukkueen kasaamisen sydän teemalla "oman tytöt kaverit samaan joukkueeseen" niin kyllähän sitä saa vähän hehkuttaa.
speedy
07/06/2017
Wauu, Erä. Nyt näyttää upealta. Mielenkiinnolla odotan kauden alkamista, jep.
Joidenkin tytöt eivät näköjään mahtuneet rinkiin, isien kommenteista päätellen. Treeniä,treeniä......

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.