Liigat

Indiansin joukkue valmis tulevaan kauteen – kasassa 21 sopimusta

21.06.
2017
31 Kommenttia
1
Liigat

Kuva : Esa Takalo

Westend Indians julkaisi tulevan kauden joukkueensa tiistaina. Tällä hetkellä ryhmässä on 21 sopimuspelaajaa.

Uusia pelaajia ovat TPS:sta siirtyvä Janne Jaanus sekä Divarin ÅIF:ssa viime kaudella esiintynyt Teemu Karesniemi. Indians voitti viime kaudella A-poikien SM-pronssia ja tuosta ryhmästä mukaan nostetaan Kaarlo Mahlberg, Lauri Näränen, Tuukka Vesa ja Tuomas Harjula. Kaksi viimeiseksi mainittua ovat jo aiemmin esiintyneet liigaotteluissa.

– Meillä on joukkueen runko pysynyt pitkään kasassa ja sen pohjalta oli helppo lähteä kasaamaan joukkuetta. Meillä on olemassa erinomainen pohja joukkueelle, mikä antaa loistavat mahdollisuudet tuleville kausille.

– Try-outtien kautta päästiin hyvin vertailemaan nykyisen rungon, ulkopuolisten ja omien juniorien välistä osaamista ja sitä kautta pystyttiin kasaamaan hyvin kilpailukykyinen joukkue. Viimeisten paikkojen valitseminen oli joukkueen kasauksen haastavin osuus pelaajien tasaisuuden ansiosta, joukkueen penkin taakse palannut Mikko Laurikainen kertoi seuran sivuilla.

Ensi kaudella Indians luottaa eritoten pallolliseen osaamiseen.

– Ensi kauden Heimo tulee olemaan pallollisena erittäin vahva. Palloton peli meillä oli menneellä kaudella jo erittäin hyvässä kuosissa, joten pallollisen pelin kehittäminen on eritoten valmennuksen päätavoitteena tulevalle kaudelle. Varsinkin nyt kesäkaudella meillä on aikaa hioa pallollista peliä timanttiseen kuntoon, minkä ansiosta joukkue tulee olemaan pallollisesti todella hyvässä kuosissa, kun kausi alkaa, Laurikainen vakuutti.

Indiansin kokoonpano kaudella 2017-2018
Aarnio Aku
Arkkila Olli
Astala Aaro
Föhr Joonas
Granlund Samuli
Harjula Tuomas
Iiskola Heikki
Jaanus Janne
Kainulainen Valtteri
Karesniemi Teemu
Kirvesniemi Mikko
Lehkosuo Otto
Mahlberg Kaarlo
Nykänen Eetu
Näränen Lauri
Sievänen Mikael
Summanen Miko
Toropainen Santeri
Venäläinen Teemu
Vesa Tuukka
Westerholm Lauri

Indiansin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Joonas Naamat
21/06/2017
Miska Mäkinen ei saa pelata Indiansissa eikä LASBissa, olisivat tällöin liian hyviä. Voisi mennä puolestani Welhoihin. Ne ei EVtä voita. VICTORY!!!
Arto Kilponen
21/06/2017
Näissä olisi mukava, jos tehtäisiin samalla pieni analyysi lähtijöistä. Edes tasolla "lopetti/neuvotellaan/siirtyi joukkueeseen X". Auttaisi varsinkin meitä, jotka eivät ole kyseisen joukkueen sisäpiirissä.
Naamaton Joonas
21/06/2017
Ylempänä hyvä provo, tosin vaatisi hiukan avaamista. Oliko Mäkinen tällä kaudella lainalla inkkareissa ja ensi kaudeksi ervi (Naava) ei halua poikaa päästää inkkareihin tai lasbiin?
Jonninmoinen friikki
21/06/2017
Sarjapaikan luulisi säilyvän tuolla rosterilla, mutta pleijaripaikka on jo kovahko saavutus.
Ihme, että Kainulainen jäi vielä - ajattelin isoveljen Espoosta kaappaavan hänet.
Mäcine
21/06/2017
Miska Mäkinen siirtyi lainalle heimoon kun oli sopimus erään ja paikkaa ervin liigasta ei lohjennut. Nyt huhujen mukaan mosanmäen päällikkö ei päästä hyviin jengeihin, mutta ei mahdu ervin liigaan hyvään rooliin taaskaan (Ailio&Surakka). Kusetusta since 2011!
Naamaton Joonas
21/06/2017
Aika perinteinen situation, kukaan ei voita yhtikäs mitään.
Napaton Joonas
21/06/2017
En myöskään halua päästää penkillä istuvia maalivahtejamme muualle, esim. Inkkareihin.
Nenätön joonas
21/06/2017
Onko joukkueessa lähtijöitä/lopettajia vai onko kaikki jäänyt joukkuuseen
Junnu#8
21/06/2017
Antti Aarnio ainakin lähti Steelersin liigajoukkueeseen.
21/06/2017
Onko tarkempaa tietoa Marek Öigen tilanteesta? Lopettaaa, siirtyy muualle?
ggdd
21/06/2017
Ainakin viime kaudesta listalta puuttuu. Mäkinen.Hirmasto.Niskanen.Väyrynen.
Naamat On Joonas
21/06/2017
Ens viikolla ilmestyy mun ja kurren uus LP: Ollaan kaikki naamat. Kuuntele spotifystä keskiviikkona 00:00 !
Joonas on naamat
21/06/2017
Naava päästi sitten 97 kaartin lähtemään Lahteen (Surakka ja lapsenvahti Ailio) Mäkinen tulee kuluttamaan kolmoskenttää ensi kaudella ervissä surkealla motivaatiolla. Sen jälkeen vain taivas on rajana kun Mäkisen poika lähtee ervistä.
LÄRVI
21/06/2017
MäkisMiska paukuttaisi maaleja kuin #kurrepyssyt konsanaan mutta haluan pitää hänet pihdeissä. Ei siitä sen enempää.
JOONAS NAAMIO
21/06/2017
Olen pilannut jo monia pelaajia. Ette tiedä siitä mitään. Olkaa vain hiljaa. Osaan tämän kyllä.
BananaSplash
21/06/2017
EERO NUUTINEN RILLAA!!!!!
JutiPumppu95
21/06/2017
Hannu Jortikka kuulema on kuulema penkinpäässä tulevana kautena
joo
21/06/2017
Melko huumoriksi mennyt kommentit
#faktoi
22/06/2017
Ei mene montaa vuotta kun Eräviikingit nimestä putoaa viikingit pois. Halveksun koko kyseistä organisaatiota.
Teiniangsti
22/06/2017
Miskalle varmaan tosi harmi ettei pääse kavereittenkaa lahteen.. ittepähän on noin pitkän sopimuksen tehnyt. Tuskin kukaan pakotti? Ja eiköhän miskakin irtoiaisi ervistä jos tarpeeksi rahaa maksettaisiin
Ervi
22/06/2017
#FreeMäcine
Teiniangsti
22/06/2017
Vai pitäisikö asian mennä niin että eka tehdään esim 5v sopimus. Sen jälkeen pelaaja saa ilmottaa vaikka kauden jälkeen et mää lähren ny muuhun jengiin. Jonka jälkeen seuran pitäisi olla vaan asia selvä. Kun seuralla on vielä mahdollisesti tulevaisuuden suunnitelmissa iso rooli kyseiselle herralle
Jonninmoinen friikki
22/06/2017
Säbähistorian sivut täynnä tapauksia joissa lipeväkieliset managerit & kaiken maaiman 'geeämmät' vie nuoria lupauksia 5-0...ja hupsista, pistettiin nimi 2+1 vuotiseen nollasoppariin.
TEINIANSTI2
22/06/2017
Minun korviini on ainakin tullut huhua, että Mäkinen olisi ollut itse valmis maksamaan tuhannen euron ulososto summan sopimuksesta. Tällöin Ervi olisi voinut päästää pelaajan siirtymään toiseen seuraan. Naava ei tähän kuitenkaan suostunut ja tämän vuoksi Mäkinen joutuu olemaan ensi kauden Ervissä.
Teiniangsti
22/06/2017
Asia selvä olin siis väärässä. Valitettava tilanne missä ei yleensä voittajia ole.
Nää on näitä
23/06/2017
Ollaan "huippulahjakkuuksia" ja kaikki pitäis saada ilmaseksi. Sitten vielä kun tulee niitä törkimyksiä jotka ei ole huippulahjakkuuksia ja ne treenaa ja vie pelipaikan. Tuleehan siin itku. Nykypelaajien kuva tuossa, ei osata kuin itkeä, duunia ei tehdä jos ei heti tarjota ykkösruutua
Etelän vetelät
23/06/2017
Miska poika on katkera kun ei pääse irti allekirjoittamassa an sopimuksesta. Päätti sit laittaa kaverit spämmäämään tänne, jotta manageri murtuisi julkisen paineen alle. Kertoo kyllä kyseisen junnun älykkyydestä hyvinkin paljon. No ehkä poika vielä joskus oppii miten asioita hoidetaan, tai sit vaan ei riitä.
Junnu#8
23/06/2017
Ja tekee aina vain vuoden sopparin . Niin voi siirtyä seuraavalla kaudella. Toiseen seuraan jos haluaa. Ihmetyttää muuten Salibandyliigassa tehty viidenvuoden sopimus aikanaan. Tai ymmärtäisi jos tehdään seuraan. Missä mahdollista menestyä. Ihan vaan esimerkkinä...
Urpo
23/06/2017
Mitä te mietitte, kun lähetätte näitä viestejä? Sä, joka olet tietävänäsi jostain mitään tarkaa, älkää kirjoittaka mitä luulette tietävänne. Olisi kiva tietää, kuka tätä shittiä kirjoittaa. Tää oikeesti vaikuttaa myös tämän "miskan" elämään. Kuka teistä tuntee häneet oikeesti?
Jeppe
24/06/2017
Mikä tilanne Sami Niskasen kanssa? Lopettaako liigatasolla?
mäcinen
27/06/2017
Mäkisellä oli sopimus Erään, Naamat pakotti signaamaan jatkon ja päästi muualle. Nyt haluaa äijän johonkin paskaan jengiin supertähdeksi tai EräViikingit akatemian tähdeksi, liigatähdeksi EräViikkareissa ei asiaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.