Indiansin joukkue valmis tulevaan kauteen – kasassa 21 sopimusta

Kuva : Esa Takalo

Kuva : Esa Takalo

Westend Indians julkaisi tulevan kauden joukkueensa tiistaina. Tällä hetkellä ryhmässä on 21 sopimuspelaajaa.

Uusia pelaajia ovat TPS:sta siirtyvä Janne Jaanus sekä Divarin ÅIF:ssa viime kaudella esiintynyt Teemu Karesniemi. Indians voitti viime kaudella A-poikien SM-pronssia ja tuosta ryhmästä mukaan nostetaan Kaarlo Mahlberg, Lauri Näränen, Tuukka Vesa ja Tuomas Harjula. Kaksi viimeiseksi mainittua ovat jo aiemmin esiintyneet liigaotteluissa.

– Meillä on joukkueen runko pysynyt pitkään kasassa ja sen pohjalta oli helppo lähteä kasaamaan joukkuetta. Meillä on olemassa erinomainen pohja joukkueelle, mikä antaa loistavat mahdollisuudet tuleville kausille.

– Try-outtien kautta päästiin hyvin vertailemaan nykyisen rungon, ulkopuolisten ja omien juniorien välistä osaamista ja sitä kautta pystyttiin kasaamaan hyvin kilpailukykyinen joukkue. Viimeisten paikkojen valitseminen oli joukkueen kasauksen haastavin osuus pelaajien tasaisuuden ansiosta, joukkueen penkin taakse palannut Mikko Laurikainen kertoi seuran sivuilla.

Ensi kaudella Indians luottaa eritoten pallolliseen osaamiseen.

– Ensi kauden Heimo tulee olemaan pallollisena erittäin vahva. Palloton peli meillä oli menneellä kaudella jo erittäin hyvässä kuosissa, joten pallollisen pelin kehittäminen on eritoten valmennuksen päätavoitteena tulevalle kaudelle. Varsinkin nyt kesäkaudella meillä on aikaa hioa pallollista peliä timanttiseen kuntoon, minkä ansiosta joukkue tulee olemaan pallollisesti todella hyvässä kuosissa, kun kausi alkaa, Laurikainen vakuutti.

Indiansin kokoonpano kaudella 2017-2018
Aarnio Aku
Arkkila Olli
Astala Aaro
Föhr Joonas
Granlund Samuli
Harjula Tuomas
Iiskola Heikki
Jaanus Janne
Kainulainen Valtteri
Karesniemi Teemu
Kirvesniemi Mikko
Lehkosuo Otto
Mahlberg Kaarlo
Nykänen Eetu
Näränen Lauri
Sievänen Mikael
Summanen Miko
Toropainen Santeri
Venäläinen Teemu
Vesa Tuukka
Westerholm Lauri

Indiansin uutinen

31 comments

  1. Miska Mäkinen ei saa pelata Indiansissa eikä LASBissa, olisivat tällöin liian hyviä. Voisi mennä puolestani Welhoihin. Ne ei EVtä voita. VICTORY!!!

  2. Näissä olisi mukava, jos tehtäisiin samalla pieni analyysi lähtijöistä. Edes tasolla ”lopetti/neuvotellaan/siirtyi joukkueeseen X”. Auttaisi varsinkin meitä, jotka eivät ole kyseisen joukkueen sisäpiirissä.

  3. Ylempänä hyvä provo, tosin vaatisi hiukan avaamista. Oliko Mäkinen tällä kaudella lainalla inkkareissa ja ensi kaudeksi ervi (Naava) ei halua poikaa päästää inkkareihin tai lasbiin?

  4. Sarjapaikan luulisi säilyvän tuolla rosterilla, mutta pleijaripaikka on jo kovahko saavutus.
    Ihme, että Kainulainen jäi vielä – ajattelin isoveljen Espoosta kaappaavan hänet.

  5. Miska Mäkinen siirtyi lainalle heimoon kun oli sopimus erään ja paikkaa ervin liigasta ei lohjennut. Nyt huhujen mukaan mosanmäen päällikkö ei päästä hyviin jengeihin, mutta ei mahdu ervin liigaan hyvään rooliin taaskaan (Ailio&Surakka). Kusetusta since 2011!

  6. Aika perinteinen situation, kukaan ei voita yhtikäs mitään.

  7. En myöskään halua päästää penkillä istuvia maalivahtejamme muualle, esim. Inkkareihin.

  8. Onko joukkueessa lähtijöitä/lopettajia vai onko kaikki jäänyt joukkuuseen

  9. Onko tarkempaa tietoa Marek Öigen tilanteesta? Lopettaaa, siirtyy muualle?

  10. Ainakin viime kaudesta listalta puuttuu. Mäkinen.Hirmasto.Niskanen.Väyrynen.

  11. Ens viikolla ilmestyy mun ja kurren uus LP: Ollaan kaikki naamat. Kuuntele spotifystä keskiviikkona 00:00 !

  12. Naava päästi sitten 97 kaartin lähtemään Lahteen (Surakka ja lapsenvahti Ailio) Mäkinen tulee kuluttamaan kolmoskenttää ensi kaudella ervissä surkealla motivaatiolla. Sen jälkeen vain taivas on rajana kun Mäkisen poika lähtee ervistä.

  13. MäkisMiska paukuttaisi maaleja kuin #kurrepyssyt konsanaan mutta haluan pitää hänet pihdeissä. Ei siitä sen enempää.

  14. Olen pilannut jo monia pelaajia. Ette tiedä siitä mitään. Olkaa vain hiljaa. Osaan tämän kyllä.

  15. Hannu Jortikka kuulema on kuulema penkinpäässä tulevana kautena

  16. Ei mene montaa vuotta kun Eräviikingit nimestä putoaa viikingit pois. Halveksun koko kyseistä organisaatiota.

  17. Miskalle varmaan tosi harmi ettei pääse kavereittenkaa lahteen.. ittepähän on noin pitkän sopimuksen tehnyt. Tuskin kukaan pakotti? Ja eiköhän miskakin irtoiaisi ervistä jos tarpeeksi rahaa maksettaisiin

  18. Vai pitäisikö asian mennä niin että eka tehdään esim 5v sopimus. Sen jälkeen pelaaja saa ilmottaa vaikka kauden jälkeen et mää lähren ny muuhun jengiin. Jonka jälkeen seuran pitäisi olla vaan asia selvä. Kun seuralla on vielä mahdollisesti tulevaisuuden suunnitelmissa iso rooli kyseiselle herralle

  19. Säbähistorian sivut täynnä tapauksia joissa lipeväkieliset managerit & kaiken maaiman ’geeämmät’ vie nuoria lupauksia 5-0…ja hupsista, pistettiin nimi 2+1 vuotiseen nollasoppariin.

  20. Minun korviini on ainakin tullut huhua, että Mäkinen olisi ollut itse valmis maksamaan tuhannen euron ulososto summan sopimuksesta. Tällöin Ervi olisi voinut päästää pelaajan siirtymään toiseen seuraan. Naava ei tähän kuitenkaan suostunut ja tämän vuoksi Mäkinen joutuu olemaan ensi kauden Ervissä.

  21. Asia selvä olin siis väärässä. Valitettava tilanne missä ei yleensä voittajia ole.

  22. Ollaan ”huippulahjakkuuksia” ja kaikki pitäis saada ilmaseksi. Sitten vielä kun tulee niitä törkimyksiä jotka ei ole huippulahjakkuuksia ja ne treenaa ja vie pelipaikan. Tuleehan siin itku. Nykypelaajien kuva tuossa, ei osata kuin itkeä, duunia ei tehdä jos ei heti tarjota ykkösruutua

  23. Miska poika on katkera kun ei pääse irti allekirjoittamassa an sopimuksesta. Päätti sit laittaa kaverit spämmäämään tänne, jotta manageri murtuisi julkisen paineen alle. Kertoo kyllä kyseisen junnun älykkyydestä hyvinkin paljon. No ehkä poika vielä joskus oppii miten asioita hoidetaan, tai sit vaan ei riitä.

  24. Ja tekee aina vain vuoden sopparin . Niin voi siirtyä seuraavalla kaudella. Toiseen seuraan jos haluaa. Ihmetyttää muuten Salibandyliigassa tehty viidenvuoden sopimus aikanaan. Tai ymmärtäisi jos tehdään seuraan. Missä mahdollista menestyä. Ihan vaan esimerkkinä…

  25. Mitä te mietitte, kun lähetätte näitä viestejä? Sä, joka olet tietävänäsi jostain mitään tarkaa, älkää kirjoittaka mitä luulette tietävänne. Olisi kiva tietää, kuka tätä shittiä kirjoittaa. Tää oikeesti vaikuttaa myös tämän ”miskan” elämään. Kuka teistä tuntee häneet oikeesti?

  26. Mäkisellä oli sopimus Erään, Naamat pakotti signaamaan jatkon ja päästi muualle. Nyt haluaa äijän johonkin paskaan jengiin supertähdeksi tai EräViikingit akatemian tähdeksi, liigatähdeksi EräViikkareissa ei asiaa.