Junioreiden SM-karsintojen lohkojaot tulevat tässä

SC Urbans juhli keväällä C1-poikien Suomen mestaruutta. Kuva: Juhani Järvenpää

Valtakunnallisten juniorisarjojen karsinnat pelataan elokuun lopussa kahden viikonlopun aikana. Karsintojen lohkojaot on arvottu Maajoukkuetie-valmentajien tekemien joukkuerankingien pohjalta.

Valtakunnallisten juniorisarjojen karsinnat pelataan 19.-20. ja 26.-27.8. Karsintojen lohkojaot on arvottu Maajoukkuetie-valmentajien tekemän joukkuerankingin pohjalta. Karsintojen otteluohjelmat julkaistaan pe 16.6. Sarjajärjestelmät löytyvät kunkin sarjan omalta sivulta.

B-pojat, 1. vaihe, 19.-20.8.

B-poikien karsintaan osallistuu 49 joukkuetta. Lohkoparien (A ja B, C ja D jne.) lohkovoittajat pelaavat pääsystä SM-sarjaan. Lohkokakkoset jatkavat karsinnan 2. vaiheeseen. Lohkoparien lohkokolmoset pelaavat pääsystä karsinnan 2. vaiheeseen. Karsinnan 2. vaihe pelataan 26.-27.8.

SM-sarjaan 12 joukkuetta ja 1. divisioonaan 12 joukkuetta.

C1-pojat, 1. vaihe, 19.-20.8.

C1-poikien karsintaan osallistuu 35 joukkuetta. Lohkovoittajat SM-sarjaan. Lohkojen 2. ja 3. sijoittuneet karsinnan 2. vaiheeseen. Karsinnan 2. vaihe pelataan 26.-27.8.

SM-sarjaan 12 joukkuetta ja 1. divisioonaan 12 joukkuetta.

C2-pojat, 1. vaihe, 19.-20.8.

C2-poikien karsintaan osallistuu 43 joukkuetta. Lohkovoittajat SM-sarjaan. Lohkojen 2. ja 3. sijoittuneet karsinnan 2. vaiheeseen. Karsinnan 2. vaihe pelataan 26.-27.8.

SM-sarjaan 16 joukkuetta.

A-tytöt, 19.-20.8.

A-tyttöjen karsintaan osallistuu 19 joukkuetta. Lohkovoittajat SM-sarjaan. Lohkojen 2. ja 3. sijoittuneet pelaavat pääsystä SM-sarjaan. Otteluparit A2-B3, B2-C3, C2-A3, D2-E3 ja E2-D3.

SM-sarjaan 10 joukkuetta.

B-tytöt, 26.-27.8.

B-tyttöjen karsintaan osallistuu 24 joukkuetta. Lohkovoittajat SM-sarjaan. Lohkojen 2. ja 3. sijoittuneet pelaavat pääsystä SM-sarjaan. Otteluparit A2-B3, B2-C3, C2-A3, D2-E3 ja E2-D3.

SM-sarjaan 10 joukkuetta.

C-tytöt, 19.-20.8.

C-tyttöjen karsintaan osallistuu 18 joukkuetta. Lohkovoittajat SM-sarjaan. Lohkojen 2. ja 3. sijoittuneet pelaavat pääsystä SM-sarjaan. Otteluparit A2-B3, B2-C3, C2-A3, D2-E3 ja E2-D3.

SM-sarjaan 10 joukkuetta.

467 comments

  1. Classic, Ervi, Lasb ed, Tps, koovee, ols,Scu, oilers ng

  2. Eiköstä OLS hävinnyt jo Tiikereille FBA:ssa, joten OLSn jatko ei ole kirkossa kuulutettu

  3. Ols vei peliä aivan täysin FBA:ssa mutta ei olsin mokke vakuuttanut.

  4. Classicin sijasta Näädät B menee suoraan SM sarjaan!!

  5. Kuka tietää voima/nst onko kova joukkue tai entä koovee?

  6. Miten ajattelitte Lasbin pääsevän suoraan sm sarjaan, kun joukkuuen suurimmat tähdet vaihtaneet pelicans sbn riveihin? Nähtävästi spv kuitenkin kasannut aika kovan nipun kun nurmon jymyllä ei ole edes joukkuetta karsinnoissa. Luulisin että sieltäkin tähdet siirtyneet spvn riveihin.

  7. Miten lasb voidaan rankata noin ylös kun periaatteessa mestaruuden tuonut 99 ikäluokka on poissa?

  8. B-pojissa Urbansilla kävi lohkojaossa oikein munkkien munkki. Onnittelut nuorelle joukkueelle suorasta SM-sarja paikasta Turenkiin.

  9. B-poikien karsintojen mustahevonen SC Hawks

  10. LASB:lla on haastetta. Neljä pelaajaa teki joukkueen runkosarjan tehoista 55 % viime vuonna. Olivat juuri tuota 99 ikäluokkaa. Jatkanevat LASB:ssa korkeammalla tasolla. 00 ja 01 ikäluokan tehopörssi oli yht. 21 %. Osa näistä pelaajista on kuitenkin siirtynyt Pelicansiin, kuten Arska oli havainnut. Toivottavasti LASB:n 01 pojista ( viime vuoden SM-sarjan viimeinen ) löytyy kehitystä ja korvaavia pelaajia, jotta maajoukkuetie-valmentajien ranking ei olisi täysin hakusessa.

  11. Ketä kovia junnuja on siirtynyt pelicansiin ja onko pelicansilla jopa mahdollista päästä sm sarjaan suoraan ?

  12. Mite on mikä mahtaa päästä i tai j lohkosta sm sarjaan onko kooveella ja nst/voimalla kovat joukkueet?? Josbasta tai m-teamista ei varmaan tarpeeksi kovaa haastajaa näille?

  13. Jokerit SB kävelee SM-sarjaan, ovat saaneet keväällä mielenkiintoisia -01 syntyneitä pelimiehiä Oilers NG:stä, ErVi Black hopeamitallisteista ja joitain kovia C1 1.divari pelaajia Vuohijoki show’n esiintyjiksi. Paljon kovempi kuin Tiikerit tai OLS tulee olemaan

  14. Miten niin Helsinkiin? Jokerithan pitää majapaikkaa Vantaalla ja sitäpaitsi koutsina aivan noviisit, joten tiukkaa tekee

  15. Krp on selvä b SM sarjaan, Classic ja koovee tuurilla. Kahdella jälkimmäisellä sekavaa peliä. TPS mun suosikki.

  16. Onko Pelicans-sb 02 kova? Ketä pelaa

  17. Onkohan rangersin riveissä ketään jotka olisi jäänyt samaan joukkueseen? Vai onko huhut totta että pelurit ois kaikki lähteny omaa tietään?

  18. Kiva nähä kun jokerit ei pääse divariin eikä myöskään sm:ään:))

  19. C1 pojissa taitaa kaikki ykköskorin joukkoeet päästä suoraan

  20. Kovasti mielenkiintoinen on aina tuo C2 sarja. Uutena valtakunnallisiin. Korit on ainakin aika mukavasti ymmärtääkseni osunut kohdilleen kaikissa ikäluokissa. Parhaat ykköskorissa ja niin edelleen. Aina ei näin ole ollut.

  21. Löytyykö tietoa C2 ikäluokasta??? Ovatko ykköskorin joukkueet vahvoilla vai löytyykö yllättäjiä ??? Oma veikkaus näin kylmiltään on että kaikista muista lohkoista menee Ykköskorinjengit paitsi G-lohkosta jossa Josba on Erviä vahvempi.

  22. Happee menee sm ja krp nöyryyttää clasun. O2jkl menee myös 2 vaiheen kautta divariin. #varmatieto

  23. Kuka tietää onko b pojissa ponovo 01 mennyt pelaajia tuohon Voima/nst?

  24. C2 A: Koovee voi pudottaa Merikosken, B: 3 ensimmäistä voi pelata ristiin. C: pelataan Oilersin takana pääsystä 2. kierrokselle. D: Vantaalla mahdollisuudet voittaa OLS. E: Blackbirds on hyvä, mutta Classic silti liikaa. F: ÅIF-Naantali ehkä ennakkoon tiukin pari. Toinen jatkoon 2 kierrokselta. G: ErVin pitää laittaa parastaan vaikka kevyehkö lohko. H: Karhuille tyrmäyksellä. I: GriFK tai Tiikerit. Molemmilla tulee tekemään SM-sarjassa tiukkaa. J: riippuu Inkkarien kokoonpanosta. Jos parhaat pelaa 02 sarjassa niin TPS vie.

  25. pelicans sb suurin este sm sarjalle on valmennus. harjoitukset on hippaleikkejä ja ryhmähaleja. Aika monella pelaajalla alkaa olemaan mitta täynnä ja siirtoajan puitteissa voi tulla vielä isojakin yllätyksiä.

  26. C2 Lohkossa J tasokkain suora puotaja.

  27. Indians kuulemma vahvistunut parilla kovalla siirrolla rangersista ja runko hyvällä mallilla. Saattaa yllättää karsinnoissa ja taistella SM paikasta

  28. Uskon vahvasti että Rangers on lohkonsa musta hevonen sillä siellä on yksi pk-seudun paras -00 syntynyt peluri, mutta kysymys kuuluu nähdäänkö tänä vuonna Lepa Show ;)?

  29. Rangers menettänyt avainpelaajansa siirtomarkkinoiden haaviin nähtäväksi jää miten ryminällä pelaava joukkue pärjää. Kapteeni tutusti loukissa ja mainittu ”lepa show” ei ole penkkiä pidemmälle päässyt viime kauden joukkueessakaan

  30. uskon vahvasti rangersin mahdollisuuksiin taistelemaan sm-sarjan voitosta

  31. Nähtävääksi jää jos inkareitten rangers vahvistukset saavat tehdyksi mitään… koska uskon että säbän juha matti aaltonen teki sopimuksen inkkareiden kanssa niin jää nähtäväksi jos se poika saa mitään tehdyksi…

  32. Saisiko pyytää, että kommentoidessanne lisäisitte tekstiin mihin ikäluokkaan viittaatte.

    Kyseinen toiminta helpottaisi kummasti kohdentamista niiden seurojen kohdalla joilla on joukkueita useammissa ikäluokissa.

  33. Selkeästo viittaukset osuvat B junnujen sarjaan

  34. 00 ikäluokasta pelicansin riveihin on ainakin siirtynyt lasbin suomenmestareista J.Lehto ja M.Pietinen. Lisäksi heinolasta on siirtynyt muutama osaava pelaaja. 01 ikäluokasta taas lasbista siirtynyt Tähtipelaaja H.Munne sekä myös ykkösketjun V.Parkkinen ja V.Joenranta. uskon että joukkueella on hyvät mahdollisuudet haastaa sm paikasta

  35. Mitkä ovat ennakkoon voimasuhteet uudessa C2-ikäluokassa ? Mitkä ovat ennakkoon kovimmat joukkueet eri alueilta ?

  36. Pelicansilla on melkein B sm paikka taskussa siellä on jo s.lehto t.hiltunen ja j.karppinen kaverit pyörittelee peliä silmät kiinni ja pohkeet isommat ku muuleilla

  37. Joo! Oon kuullu et pelicansin kaverit on tunnettu isoista pohkeistaa ja nopeista jaloista pelsuilla on myös kovan luokan pikakiituri Asalonen joka on varmasti vaarallinen kentällä sanoisin ett pelsu menee heittämällä sm ja taistelee playoff paikasta.

  38. Näätä b on varmasti ensi kaudella 1 sm mitalikandidaatti vahvan viimekauden esiintymisen jälkeen ja mitä tuohon pelicansiin tulee nii mitä oon kuullu niin vahvoja uusia pelaajia saapunut joukkueeseen mutta riittääkö se sm se jää nähtäväksi

  39. Tarkoittaako tuo oukkuerankin et lohkoihin sijoitettu ylimmäksi se parhaaksi oletettu joukkue ja alimmas heikoin? Eli ylärivien oletetaan menevän läpi?!

  40. Mielestäni homma menee juuri niin että ne joukkueet joita ennakoidaan korkealle ensikaudella ovat lohkojen ylimmät joukkueet.

  41. s.lehto on joukkueen pelicans sb ehdoton punttihirmu…

  42. Sanon suoraan ettei Pelicans SB tasoisella joukkueella mennä sm sarjaan jos 00 ja 01 pojat pelasivat viime vuonnaki divaria huonolla menestyksellä

  43. Pelicans SB ei varmaankaan yllä b-junioreissa sm sarjaan. Eikä kyllä yllä mikään mukaan Lahden seudun joukkue lähivuosina mikäli ei tajuta yhdistää voimia.

  44. Ihmetyttää B:eessä että miksi Happee on sijoitettu ”ykköskoriin”. Onhan heillä ihan ok nippu kasassa mutta suurin kysymerkki on valmennus ja seuran junioripuolen panostus. Huhujen mukaan O2 on saamassa myös ihan kelpo nipun kasaan. SM sarjaan ei taida vielä rahkeet riittää mutta pitäisin Divari paikkaa lähes varmana. O2:seen on siirtynyt useampi pelaaja viime vuoden Happee C1 divari joukkueesta, kuten myös viime kauden ykkös moke.

  45. Lasb menee heittämällä B-sm sarjaan, spv 00 ei ole kuin muutama kova peluri ja 01 pelasivat viime kaudella c-poikien aluesarjassa. Pelicanssilla ei mitään mahdollisuuksia erviä vastaan.

  46. Kannattaa käydä kattoo spv b rosteri sivuilta ja miettiä uudestaan 🙂

  47. Etelä suomen kovimmat jengit:
    Ervi, Tiikerit, Blackbirds, Oilers, Åif ja Indians

  48. Pelicansin joukkueeseen on siirtynyt useita tautavia pelaajia lähiseudun joukkueista. Pelicans voi hyvinkin haastaa sm paikasta, vaikka sitten jatkokarsinnoissa

  49. Kyllähän se niin on, että ensi kaudella BSM sarjassa Koovee vie ja muut vikisee. Liian kova. Kyllä te tiiätte.

  50. Tietääkö kukaan mihin seuroihin on viime vuoden Hifk:n 00-pojat siirtyneet, muut kuin lepa?

  51. Krp, ervi, spv, tps, voima/nst, tiikerit, scu ja oilers

  52. Pelicansin absoluuttinen maksimi lienee divari. Realistinen eliittisarja tjsp. Huomenna hyvä mittari kun voima/nst harkkapeli. Siitä näyttävä voitto niin voidaan haaveilla muusta.

  53. 03 ikäluokassa tapahtunut paljon muutoksia vs viime kausi.
    Tiikereistä suuntaa terävin kärki ErViin, ei missään nimessä enää ykköskorin jengi.
    Samoin Naantalista lähti kaksi tärkeintä palasta Tepsin riveihin, ei tule haastamaan ÅIF:ää.
    D- lohko tulee olemaan tasainen, esim. OLS ei täysin selkeä ykkönen ole ja Happee ei tosiaankaan ole niin heikko kuin viime kausi näytti, jos saa otteisiin tasaisuutta kesäreenillä niin D- lohkossa on kaikki auki.
    Sitä en ymmärrä miksi SPV on sijoitettu ns viimeiseen koriin??

  54. Edelleen jypinkylän huhuille.
    Viime kauden Happeen C1 kärkiukot kuitenkin meni Happeeseen ja pari -02 ukkoa O2 C1 joukkueeseen.
    Ykkösmolari tosiaan meni O2, kun edessä oli pari sellaista muuria, että valinta oli varmaan ihan oikea.
    Eiköhän Happeen vienyt ykköskoriin aika pitkälti Kaapeli.

  55. Tosissaan tiikereissä tapahtunut paljon muutoksia. Koko ykkös kenttä lähtenyt muualle eikä joukkue saanut samantasoisia pelaajia korvaamaan menetyksiä. Myös 2 maalivahtia lähtenyt pois.

  56. Voimasuhteet C2 ikäluokassa hieman elänyt. Onko tietoa Muhoksen pojista? Siirtyneet? Miksi ei karsinnoissa? LFT hajonnut ja pojat pelaavat ilmeisesti tuossa Rss fosu viritelmässä. Muuten en käsitä miksi ykköskorissa tämä viritelmä. Jos Lopen pojat tuolla, niin siten ilman muuta oikea kori. Karhut pelanneet vahvan kauden, mutta riittääkö materiaali? Toivottavasti löytävät maakunnista jonkun täsmähankinnan rinkiin lisää. Vaikeeta voi olla. Toisaalta voi olla myös vahvuus, että pääsevät samalla ryhmällä vuodesta toiseen. Hoitelee oman lohkonsa kuitenkin, jos ryhmä terveenä. Tps saanut kuulemma pari Naantalin avainpelaajaa nippuunsa, sekä muutama 02 pelannut poika siirrelty 03 ryhmään.

  57. Lopen pojat ovat tuossa RSS/Fosu ryhmässä. ÅIF:n mukana on harjoitellut iso tukku entisen SSV:n pelureita, Ne jotka ei ole mennyt ÅIF:ään on sitten Ervi:ssä. Muhoksen pojat luultavasti siirtyneet muualle, ei ole haluja lähteä pyörittämään omin päin tällaista valtakunnallista sirkusta. Blackbird kuulemma myös hieman vahvistunut kevään aikana ja Tiikereiden entinen päävalmentaja on nyt Blackbirdsin Valmentaja.

  58. Vielä HJC turnauksessa joukkue oli LFTFosu mutta nyt toi LFT nimi näköjään tipahtanut pois mutta tosiaan oli kova joukkue ja pärjäsi hyvin vuotta vanhempien sarjassa.

  59. Heittäkääpäs joku nyt spekulaatioita/”tietoja” C1 sarjasta myös?

  60. B-poikien ensimmäisestä vaiheesta sarjaan menee suoraan:
    Nokian KRP
    ErVi
    SPV
    TPS
    KooVee
    Tiikerit
    Indians
    Oilers NG

    Eipä muuta!

  61. C1 sarjassa ainakin Granissa on ollut imua tulevalle kaudelle. Voi olla, että jää silti parhaiden pelaajien laadussa muille koville.

    C2 sarjassa vähintään kolme joukkuetta hajonnut atomeiksi: SSV -> ÅIF ja Erä. SB-Pro -> ainakin Indiansiin. Loiske -> Oilers (kerma), Indians (loput) ja lätkän parissa jatkavat. Tiikereistä kovimmat yksilöt Erään (ErVi), mutta paperilla ja HJC:n tulosten perusteella tulevan kauden ErVi huomattavasti heikompi nippu kuin viime kauden Tiikerit. Sääli, sillä ollut kuitenkin ikäluokan johtava jengi etelässä perustamisestaan lähtien. ES alueen kovimmat jengit nyt heittämällä Oilers ja ÅIF. Varsinkin Oilersissa on hengästyttävän pitkä lista ikäluokan parhaita pelimiehiä ja kirsikkana vielä super veskari.

  62. Olen samaa mieltä että Ols menee helposti suoraan! Jokerit tulee olemaan välipala Ols joukkueelle ja luultavasti Tiikerit Vantaalta voittaa oman lohkonsa ja Olsille se on suht helppo peli hoitaa kotiin. Myös Krp Ervi Urbans ja tietysti Oilers menevät suoraan
    Mutta melko varmasti Oilers tulee olemaan ensi kauden mestari B:ssä Ervi -01 tähti ja Ifkin parhaat -00 kundit kun siirtyivät Oilersiin niin muuta vaihto
    ehtoja ei sitten ole.

  63. C1 sm sarjaan pääsee ervi, grani, koovee, tps, oilers, nokian krp, ols, steelers, karhut, åif, tiikerit, indians ja tossa on myös missä järjestyksessä.

  64. Huhujen mukaan Nokian Krp C1 on levähtänyt käsiin ja pelaajia ainakin KooVeeseen.. ehkä jopa B-poikiin..

  65. C1 Divariin pääsee Hifk, o2, spv, sb welhot, classic, loiske, josba, nst, wirmö, ervi 2, pelicans, sb heinola

  66. Nuo kooveeseen lähdöt otin huomioon mutta sitten b junnuihin tai muihin joukkueisiin lähtöjä en voinut otttaa huomioon koska en ole saanut tietooni näitä

  67. Oilersille menee kirkkain mitali kaikissa ikäluokissa

  68. Mitkä joukkueet etenevät b poikien divariin joka joukkueen kohalle jos sais pienen perustelun?

  69. Väitätkö että oilers parempi kuin classic c2 ikäluokassa. Älä viittI 😀

  70. Itse en ainakaan yllättyisi, jos C2 Oilers voittaisi Classicin. Omissa papereissa suosikkina näistä.

  71. No ei ehkä aivan selvä tapaus, mutta erittäin kovat ringit kasassa kaikissa ikäluokissa.

  72. KRP:n B-junnut on julkaissut facebookin puolella joukkueensa eikä siinä näytä ainakaan olevan C1-junnuja mukana. Kooveessen ilmeisesti sieltä lähti kai 3 pelajaa, muut pysynyt, mitä itse kuullut.

  73. Spv:llä todella kova nippu tälle kaudelle. Nurmosta tuli kovat vahvistukset. Epäilisin että jopa mitalleille.

  74. Ja C2 Oilers. Mikäs siinä on veskan pelatessa kun edessä kaikki toimii. Superista en nyt tiedä…veska siinä missä muutkin…

  75. Steelers-Karhut tulee olemaan kova vääntö, tosin kummallakaan ei mitään palaa tps:ää vastaan. B sm kyseessä. Tiikerit-Ols tulee myös olemaan tiukka matsi, hyökkäys ja puolustus tikruille, maalivahtipeli Olsille

  76. B:n sm karsinnoissa Tiikerit-Ols tulee olemaan kova vääntö. Hyökkäys ja puolustus ovat tikrujen puolella ja maalivahtipeli Olsille.

  77. Spv tulee B:ssä olemaan yksi kovimmista joukkueista, muita kovia jengejä ovat Tps Oilers, Krp ja Koovee

  78. Ottakaa huomioon että ervi ollut kasassa 2kk ja muut alueel huippujengit vuoden tai useammankin joukkueella paljon potentiaalia kasvaa ohi ohi muista joukkueista

  79. Ervi: joo, otin huomioon. Erän ja Ssv:n pojat viime kaudella sen verran lopputurnaukessa esiintyneitä nippuja perässä, ettei se taida muuksi muuttua vaikka lyödään yhteen.

  80. En kyllä menisi aliarvioimaan erviä vaikka alotus ollut vaikea

  81. SPV menee suoraan b pojissa liigaan.Nurmosta taitaa olla melkein kaks kentällistä kahden edellis kauden sm-sarja poikia ja loput spvn omia toissa kauden sm-sarjalaisia.Näin ainakin kun nimilistaa katselee kotisivuilta.

  82. Itse en keksi, mistä se Ervin kasvu tulisi. Tuskin nuo muut joukkueet jäävät paikoilleen odottelemaan, että Ervi ulosmittaa potentiaalia. Tiikerit jäi viime kaudella Classicin, Oilersin ja ÅIF kyydistä. Erä ja varsinkin SSV jo todella kauas. Ei kai se potentiaali siitä kasva, että jaetaan samat pelaajat uusiksi. Ei asiaa mitaleille.

  83. KEITTIÖSKOUTTI on oikeassa, Tiikerit ei omalla nipulla viime vuonna pysynyt noiden 3 kyydissä. Lisäksi jos huhut pitävät paikkanssa niin ainakin puolet SSV:n kermasta ei ole liittynyt Ervin vahvuuteen, vaan lähtenyt ÅIF:ään. Kaikki on urheilussa mahdollista , mutta kyllä työmaata riittää… Ja tosiaan kun katsoo viime kautta niin uskon että hikeä vuodatetaan kesäkaudella Tampereella, Espoossa ja Sipoossa myös ainakin yhtä paljon kuin Mosalla.

  84. -00-ikäluokan mitalistit toissa kaudella olivat
    TPS
    Koovee
    SPV
    (Tiikerit 4.)
    Ei tarvi olla kummoinen veikkaaja arvioidessaan nämä vahvoiksi kanditaateiksi SM-sarjaan tällä kaudella. Krp myös hyvä -00-joukkue viime kauden Ilves-vahvistuksillaan ja Oilers toki, kun katsoo viime kauden B-SM -00-pelaajia ja -01 menestystä. SCU myös vahva Panthers -00-vahvistuksilla. Tämä ennakointi siis vain karsintoihin, moni joukkue kun muuttaa hieman muotoaan, kun A-junnut, miesten divari ja jopa liiga kutsuvat.

  85. Karsinnoissa voi vielä onnistua yksilötaidolla, mutta sarjassa ei sillä sitten enää pärjätäkään. Jos joukkuepelaaminen ei kesän ja kauden mittaan mene eteenpäin, niin menestys jää laihaksi. Toivottavasti sarjaan pääsevät ne, joilla tekeminen ja valmennus ovat SM-sarjatasoa.

  86. Tuo krp on kyllä vahva suosikki tuosta lohkoparista SM-sarjaan. Onko Ilveksen parhaimmisto siirtynyt krp riveihin? Ilveksellä ei siis saumaa edes divariin? Kooveella kova nippu -00 pelaajia ensi kaudelle ja onkin varmasti mitalikannassa. Sanoisin että ensi kauden kovimmat ovat Koovee, Tps, Krp, Oilers ja Spv

  87. Liian isoa nippua ei saa olla. Peli menee sekavaksi ja peliaika jakaantuu liian monille. Peliin ei pääse sisälle. Krp on kova tänä vuonna.

  88. Eilinen pelicans sb vs nst voima harkkapeli päättyi pelicansin 5-4 voittoon. Tosin matsi oli melkoista säätämistä molemmin puolin, kun ilmeisesti ei ole vielä pelitaktiikkaa ehditty käymään. Lisäksi molemmilta joukkueilta puuttui tärkeitä pelaajia

  89. Arskalle: Aika mitäänsanomaton peli. Nst jalalla pari napsua edellä. Pelsuilla muutama hyvä peluri jotka viimekaudella pelasi lasb:ssa sm sarjaa. Erottuivat selvästi muusta porukasta.

  90. Salban b junnut menee vähintään divariin.

  91. Beessä steelersin ja karhujen välillä ei tule vääntöä. Karhujen 00 on heikohko ikäluokka, vain Ollikainen ja ehkä pari muuta sinnepäin edes. Karhujen 01 ikäluokka on Ceen sm sarjoja pelannut, mutta käyrä on viime kaudet ollut kovasti laskeva. Kun taas Steelers saa kyllä kovan ryhmän jalkeille.

  92. Kun salba pääsis valtakunnalliseen sarjaan

  93. Åif oilers, Classic ja Tps. Kakkoskori Merikoski, Ols, Karhut ja Ervi. Kolmoskori Indians , Fosu, Hatsina ja Naantali neloskori blackbirds, tiikerit, koovee ja Josba

  94. 03 Naantali menetti pari tähteään, mutta on saanut mukavan paketin poikia Maskusta tilalle. Enpä tiedä onko joukkue oikeastaan heikentynyt. Saattaa olla jopa Vahvempi. Haastaa Åifin suorasta paikasta.

  95. Edellisen edelliselle: Korit menneet sekaisin 🙂

  96. Oma näkemykseni. SB vantaa ja Grani korkeintaan pystyy haastamaan luetellut joukkueet.

  97. Riittääkö Ilveksellä B-junnuissa divariin?

  98. Millainen on C2 Pelicans. Pystyykö haastaa Karhut? Entä pystyykö welhot tai Josba haastamaan tämän paljon puhutun ErVin?

  99. Tps sarjan kovin joukkoe jos saa 02 ikäluokassa pelaavat tähtipelaajat käyttöönsä

  100. tps oli jo 02 joukkueen 03 mukana maajoukkuetie tapahtumassa

  101. Tarkoitin 02 joukkoeen avainpelaajiin kuuluvaa kaksikkoa kemppainen&koskinen

  102. Kemppainen & Koskinen tuskin 03 mukana. Muut varmaan siirtyy 03 mukaan, mutta ei merkittävästi vahvista 03 tepsiä.

  103. Tiikereitä aliarvioidaan joka vuosi ikäluokasta riippumatta mutta tänä vuonna B-ikäluokka menee vähintään välieriin

  104. C2 sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Esille nostettu Classic, TPS, Oilers, ÅIF… Oilersista ja TPS:stä vähän tihkunut perusteluita. Minkälaiset porukat on nuo Classic ja ÅIF ? Ja löytyykö vielä muita nippuja tähän ns. kärkikoriin???

  105. Ervi kyllä ehdottomasti kuuluu tuohon ryhmään vaikka sitä kuinka täällä haukutaan

  106. C2: Ervillä on vielä paljon tekemistä jos meinaa pärjätä. HJC ei näyttänyt ainakaan Ervin osalta vielä valmiilta. 4 uutta pelimiestä ei tee vielä Suomen kärkijengiä

  107. Tiikerit B:llä vahva nippu kasassa, mutta en usko välieräpaikkaan, toki mahdollista. Maalivahdeissa antavat jonkin verran tasoitusta muihin kärkijengeihin. Esim, Tps, Koovee, Oilers, Spv, Eräviikingit, Krp

  108. Tiikereitten maalivahtiosasto hieman kyseenalainen. Joukkue kokonaisuudessa hyvä. Eräviikingit sen sijaan niin löytyy kovia pelimiehiä ja valmennus kuuluu kärkiluokkaa .

  109. Kaikki sähly nipat jotka ei tiedä lajista yhtään mitään voisivat ystävällusesti poistua tältä keskustelu palstalta!!!

  110. Karhut C2 on varmasti ihan hyvä. Voittivat mm. Tallinnan turnauksen kilpasarjan hetki takaisin. Laskin, että voittaneet tällä kaudella muista ykköskorin joukkueista classicin, Tepsin, Merikosken, Tiikerit ja Fosun.

  111. C2 Pelicans menee suoraan sm sarjaan ja voittaa Karhut

  112. Ensimmäiseltä kierrokselta B SM-sarjaan:

    Classic
    EräViikingit
    LaSB
    TPS
    Koovee
    Tiilerit
    SC Urbans
    Oilers

  113. Kärki lienee juurikin tuo lueteltu Classic, Oilers, TPS ja ÅIF. Muuten on aika tiukkaa takana, todella paljon kovia nippuja. ErVi täysin arvoitus vielä, samoin sitten Tiikereiden ja Naantalin iskukyky muutosten jälkeen. JosBaa en SM kandidaatiksi juurikaan lue, paljon riippuu kaksikosta Holopainen&Naakka, veikkaan että ovat C1 mukana, jolloin Josban rosteri ei kyllä SM:ään riitä. Samoin Hatsinalla kärki on aika kapea.
    Paljon täällä hypetetään Panthers/Fosu yhdistelmää näköjään; on siinä taitoa joo, mutta ainakin Lopen pojilla (joita joukkueen pelaajat suureksi osaksi ovat) pää ei kyllä pysy kylmänä ja monta peliä on kaatunut turhaan pelleilyyn.

  114. Ervi B on käytännössä viime kauden c poikien pronssimitalisti ervi blue (erä). Joukkue ei ole saanut kovin kovia 00 vahvistuksia mutta sillä kävi tuuri kun c poikien hopeamitalisti Black hajosi ja sieltä suunnalta tuli muutama todella kova pelimies. Joukkuuen maalivahdit ovat tosin B poikien sarjan kärkiluokkaa ja joukkue hyvin organisoitu.

  115. Pakko ottaa kantaa jokereitten b poikiin kun tuntuu olevan kuuma aihe. Joukkue saanut bbusta kovan luokan pelimiehiä ja ervi blackin ykkösmaalivahdin sekä muutaman hyvän puolustajan ja pari hyökkääjää. Jokerit sb siirtyneillä ervi blackin pelaajilla on potentiaalia ja voivat todella yllättää sillä viime kaudella osalla jäi peliaika blackin kovan hyökkäyskaluston takia vähemmälle. Tasoa ei siis välttämättä vielä tiedetä. Sm sarja pelaajia ovat kuitenkin. Jokerit voivat hyvällä pelisysteemillä edetä sm sarjaan mutta todennäköisintä divari. Ps. Kannattaa jokereissa kiinnittää huomiota keravan kolleihin vilpakseen takalaan ja autioon

  116. Taitaa jokeripoikien vanhemmat tänne kirjotella

  117. Miksi ei vanhemmat saisi kirjoittaa. Tuo Jokerit kommentointi yllä on ihan asiallinen.

  118. Ei oo Classicilla saumaa B:ssä, kyllä Näätä jyrää sen yli!

  119. Toisesta vaiheesta B: sm-sarjaan menevät Classic, Steelers, Ols ja Fosu.

  120. Jokereiden B:stä 2 koutsia jo ehditty erottamaan ennen kuin edes kautta on saatu kunnolla käyntiin. Pakka ja valmennus on yhtä pahasti kuutamolla kuin toissakaudella, jolloin B:n SM:ssä jakelivat pisteet ympäri Suomea. Nyt (taas) muutama ihan pelimies tulee pitämään yhden kauden ajaksi jokerilippua ylhäällä ja projekti päättyy ensi kevääseen.

  121. Miks ihmeessä B-pojissa TPS ja Welhot on samas lohkos? Nämä kaksi joukkuetta ovat aina olleet joko ekalla tai tokalla kierroksella vastakkain? AINA! Voitasko ens kaudella nämä kaks joukkuetta erottaa kerrankin toisistaan, kohtaisivat esim. sm-sarjassa???

  122. C1 SM-karsinnan 1.vaiheesta suoraan menee läpi:
    Karhut, Steelers, OLS, TPS, Tiikerit, O2JKL, ErVi, Oilers ja Indians.

  123. C1 Oilers ja Indians sm-sarjaan. Jälkimmäinen vahvistunut naapurihallin lähtijöistä. C2/Oilers kova mutta onko menestymispaineet liian kovat. Nähty viimekaudella kun totuttu voittamaan niin tappio tilanteessa liikaa puristusta. Yllättäjä tästä (C2) sarjasta löytyy naapuri hallilta.

  124. Olis kyllä jättiyllätys, jos Inkkarit pudottaisi Granin. Jos oletetaan, että korit on oikein niin loput 3 paikkaa luultavimmin joukosta spv, tiikerit, åif, hifk ja indians. Kyllä siinä saumat on, mutta haastetta riittää.

  125. eikö Huusko olekaan enää jokereiden b-junnujen koutsina? Oliko toinen kenkää saaneista?

  126. Uskon että rangersin bellä menee paremmin kun uskottaan, siellä on monta pelaaja kenellä on potentiaalia pitkälle.
    Uskon että se oli hyvä että sinne tuli uusi nuori valmentaja jolla on varmasti uudempi pelikirja kun viime vuoden rangers koutsilla joka oli mun mielestä aika vanha ja nähty tapaus.
    Toivottavasti Vuorenjuuri, Hytönen ja Nyberg pelaavat omalla tasollaan nii eiköhän nähdä yllätys siinä lohkossa. #aliarvostettujapelaajia

  127. Miten joku voi edes vitsillä laittaa että Fosu menee sm sarjaan #BSM

  128. Huusko lähti/sai kenkää Jokereista jo vuosi sitten.

  129. Vetäköön käteen kaikki arvostelijat ervi ykkönen c2 karsinta-lohkossaan. Ja helposti mitali ehdokas

  130. Rehellisesti sanoen Jokerit tulee olemaan D1vari joukkue B-junioireissa 90% varmasti. Porukassa on korkea taitotaso ja jos joukkuepeli saadaan kuntoon, ei divarissa hyvin pärjääminen ole mikään mahdottomuus. SM-sarja tason joukkue ei tällä hetkellä missään nimessä ole, mutta jos tietyt nimeltämainitsemattomat taiteilijaluonteet saataisiin pelaamaan 100% joukkueelle, olisi mahdollisuuksia kiusata mitä vain suurseuraa..

  131. Tämä Niko Autio on kyllä ihan vitsi, pelaa liian pitkällä mailalla ja liian isolla egolla. Jokereita pidetään parempina kuin ovat mutta hei keravalaiset on liian keravalaisia ei niistä ole mihinkään.

  132. Joku aivoton sanoi että indiands voittaa lohkonsa ja näin tekisi jos ei Tps olisi samassa lohkossa, jää lohkossaan sijoille 2-3

  133. B:ssä KrP:tä on hypetetty täälläkin ehkä enemmän kuin pitäisi, mutta kyllä he selkeästi jatkoon menevät. Joukkue on hyvää SM-tasoa vaikkei oikea mitaliehdokas. Kuulin huhun että Ilves olisi hajoamassa? Classicin tätä ikäluokkaa ei ole nähty kovissa peleissä, joten divari on maksimi.

    Kuka tietää mitä Ervissä tapahtui? B:ssä oli netissä vielä reilu kuukausi takaperin kaksi joukkuetta. Mikä hajotti Blackin? Joku meni Oilersiin, muutama jatkaa Ervissä mutta missä on liki joukkueellinen SM-mitalisteja?

    SCU on varma jatkaja, jos se saa vielä Panthersista parin-kolmen vuoden takaisia SM-mitalisteja. Arpaonni oli tosiaan kohdallaan. Valliaro näkyy tosin olevan TPS:n listoilla, joten turkulaiset saavat lisää leveyttä omaan puolustukseensa. Niin kuin he sitä tarvitsisivat.

    B:ssä FoSu on ihan vakavasti otettava ehdokas SM-sarjaankin. Oilers vie niukasti suoran paikan, mutta kakkosviikonloppuna FoSU on suosikki, jos vaan voittaa oman lohkonsa ensimmäisessä vaiheessa. Veikkaan että voittaa kyllä.

    C1:ssä Koovee on vahvistunut hieman. Nokialla maaleja mättänyt Turunen pääsee vihdoin oikeaan valmennukseen. Katsotaan, tuleeko monipuolisuutta peliin. Tähän asti nopeus ja laukaus ovat nekin riittäneet koviin tehoihin.

  134. A ja B lohkosta Classic suoraan toki Nokian KRP pystyy haastamaan, C ja D lohkosta jatkoon EräViikingit jotka saavat todella kovan vastuksen Happeesta, tämä ottelu tulee olemaan kovien maalivahtien taistelu, lisäksi EräViikingeillä runko koostuu nuoremmista 01 pelaajista joten hyvin tasainen peli luvassa, E ja F lohkoista suoraan jatkoon SPV jolla Lasbin kanssa tiukka peli, tosin lasbin viimekauden avainpelaajat olivat 99 ikäluokkaa, G ja H lohkoista jatkoon TPS joilla todella tiukkaa tekee Steelerssin kanssa toki Steelersin kovimmat pelaajat ovan nuorempia 01 ikäluokan pelaajia, I ja J lohkoista jatkoon menee KooVee jolla luvassa kova vastus NST/Voima, lisäksi M-team saattaa haastaa nuorella joukkueella KooVeeta, lohkoista K ja L jatkoon menee Tiikerit joilla verinen taistelu OLS vastaan, OLSilla on suomen yksi parhaista 01 pelaajista Tuukka Haudanlampi ja Tiikereillä yksi suomen parhaista 01 pelaajista Joakim Lund, lisäksi molemmilla joukkeills kovat 00 pelimiehet runkona, lohko M ja N ei ole niin taputeltu kuin voisi olettaa SC Urbans menee jatkoon mutta saa kovan vastuksen karsintojen mustasta hevosesta eli SC Hawksista joilla on yllättävän kova ryhmä pelureita ja kokenut valmentaja, SC Urbans silti yksi varmasti Suomen kovimpia joukkeita mutta tiukka peli luvassa, lohkoista O ja P jatkoon pitäisi lähinnä marssia Oilers NG, joukkueesta odotetaan tällä kaudella vähintään finaalijoukkuetta, sillä kasassa on tähtisikermä

  135. Jokereiden B-poikien valmennuksessa on ehkä etelä-Suomen tunnetuin tuittupää. Viimekaudella C1-divarissa oli enemmän kädet levällään tuomarin suuntaan kuin olisi keskittynyt itse tekemiseen. Pelaajat BBU:sta ovat ihan valmentajansa näköisiä ja tekevät kentällä mitä sattuu… ei jatkoon!

  136. EV Black hajoaminen oli monen asian summa, mutta yhtenä tekijänä oli todennäköisesti mm. koko kauden peluutus, jossa mentiin todella vahvasti tulos edellä, ykkös- ja kakkoskenttiä suosien.
    Kun sitten kauden jälkeen kävi ilmi, että jokunen pelaaja ”alemista kentistä” oli jo tehnyt päätöksen joko lopettamisesta tai siirtymisestä muualle ja ykkösentteri lähti Oilersiin ja ykköslaituri Tiikereihin, eikä ulkopuolisia joukkueeseen tullut, alkoi pakka leviämään.

    EräViikinkien nykyiseen B:hen (eli entinen Blue) siirtyi kolme pelaajaa ja yksi pelaaja hyppäsi suoraan EräViikinkien A:han.
    Tämän lisäksi pelaajia lähti siis Oilersin ja Tiikereiden lisäksi Jokereihin, SC Hawksiin ja Blackbirdseihin.

  137. Omasta mielestä Niko autio on se kaveri joka tuo SM mitalin jokereihin

  138. Eräviikingit voivat nuorella joukkueellaan yllättää sillä heillä todella kovat maalivahdit ja monia 01 pelimiehiä. Joukkue tarvitsee hyvän pelitaktiikan ja onnistuneet kentät jottai kärkipelaajat pystyisivät tekemään tehoja. Hyvä ketju voisi olla bluessa viime kaudella eniten maaleja tehnyt Henri tyllinen joka laittaa hyvällä prosentilla paikoista sisään, keskellä nopea ja ovela Kasperi nykänen ja oikeassa laidassa ervi blackista tullut pistelinko Tapio halonen. Uskon joukkueen menevän suoraan sm sarjaan, happeeta vastaan tulee tosin tiukka peli mutta se käänty erville. Maalivahtien ja kärkipelaajien onnistuessa joukkue pystyy mihin vain.

  139. Täällä puhutaan Classikkia BSM-sarjaan. Onko joukkueeseen saatu vahvistuksia ulkopuolelta? Ainakin 00 ikäluokka on aina pelannut vain aluesarjoja, eikä nuorempi ikäluokka vielä oikein riitä Divaria korkeammalle. Mahdottomuus SM-sarjaan nousu ei ole, mutta jos vahvistuksia ei ole, niin onnea vaatii. Veikkaan KRP:n menevän AB-lohkon ykkösvaiheesta selvästi läpi ja varmaan pärjäävät runkosarjassakin ihan hyvin. Playoffseissa nousee sitten tie pystyyn, kun isojen seurojen ASM-pelaajat tulevat mukaan Been peleihin.

  140. C2- sarjasta Naantalista lähti 5 poikaa joista kaksi kärkiketjuista/ tilalle 6 maskusta ja yksi HFT-02 = mv osasto vahvistui, kilpailu pelipaikoista kasvoi. Saa nähdä mihin asti riittää. 2016-2017 Kauden loppu meni vähän alaknttiin koska tulevat seurasiirrot, loukkaantumiset vaikuttivat. Nyt usko on kova tulevan osalta

  141. Miten c1 lohko d? Millaiset joukkueet spv:llä ja wirmo/maskulla?

  142. Wirmo / Masku vihdoin toteutunut ja tulee yllättämään. Molemmissa ihan ok. Pelaajia ollut.

  143. Nyt on niin moni jo hehkuttanut lasbin menevän b-junnuissa suoraan SM-sarjaan niin voisiko joku vähän valottaa lasbin pelaajamateriaalia? Viime vuonna 99-ikäluokka toi mestaruuden, mutta siitä ei nyt 00-01 ikäluokille ole kuitenkaan apua.

  144. Näin ennakkkoon näyttäisi siltä, että lasb voittanee kyllä oman lohkonsa, mutta SPV vie kyllä suoran paikan mennen tullen. Jatkokarsinnoissa oman lohkon voittamalla pääsisi pelaamaan sm-paikasta todennäköisesti steelersiä vastaan. Steelers myös tästä parista ennakkoon mielestäni vahvempi, mutta urheilussa yllätyksiä tapahtuu. Lasbin täytyy siis käydä todella pitkä ja kivinen tie jotta pääsee sm-sarjaan? Divari lienee lähempänä!

  145. Onko kenelläkään tietoa tuosta SC Hawksista?

  146. Jokereiden topias lyly on niin ihana <333

  147. Koostuu lähinnä Ac Hakin viime kauden 00 ja 01 ikäisistä. Joukkue saanut myös pelaajia Åifista, Tiikereistä ja Ervistä.

  148. Ervi II tulee olemaan parempi kuin pss, tippuu kuitenkin 2. vaiheessa

  149. Kyllähän C2:ssa Ervi pohjoinen on heittämällä mitalipeleissä keväällä. Parhaat Erästä, Tiikereistä ja SSV:stä. Erä olisi viime kaudella ollut jo korkeammalla mutta kaatui päävalmentajaansa.

  150. Jaa’a…monesti nähty että fuusioiden alkukausi aina hankalaa…katsotaampa pääsevätkö (ervi pohjoinen) edes karsinnasta…

  151. C2. Katotaan sitten keväällä, kuka niitä mitaleita pokkailee:)

  152. C2: onkos Ervin päävalmentaja vaihtunut tälle kaudelle, jos nyt homma alkaa toimimaan?

  153. C1
    Karhut, Steelers ja OLS menevät helpolla lohkoistaan jatkoon. SPV:sä ei ole kiusaamaan TPS:aika. Tiikerit voittanee pahoja menetyksiä kokeneen ja jo ennestään kapealla rosterilla pelanneen KRP:n. O2:n kohtaloksi koituu vahvistunut KooVee. ErVi tuntee ÅIF:n peltyylin niin hyvin ettei sorru hölmöilyyn niitä vastaan. HIFK ei pysy Oilerssin vauhdissa ja vahvistunut Grani menee helposti jatkoon. Divariinkin tulee jäämään kovia jengejä.

  154. Mistähän tää Jokereiden ”hypetys” tulee..? Ainoa joka homaan uskoo ja henkseleitä paukuttaa jo nyt, on Jokereiden oma valmennusjohto. Eikös toi oo aika höntsäporukka parilla ”tähdellä” varustettuna. Kun ei liian korkealta putoais…

  155. C2 On vaihtunut ja ulkopuolisen silmin parempaan.

  156. Todennäköisesti C1-karsinnoissa tullaan näkemään vähintään pari yllätystä, jos mietitään tuota ennakkoasetelmaa.

    A lohkossa Karhut ei ole itsestään selvä jatkoon menijä – ykköskentän jälkeen rosteri on aika tasaista massaa ja hyvin joukkueena pelaavalla Welhoilla on yllätyksen paikka.

    B lohko on Steelersille paraatimarssi suoraan SM:ään, vastustajista ei tule olemaan estettä suoralle sarjapaikalle.

    C lohkossa ennakkosuosikki on tottakai OLS, mutta Classic on vahvistunut huhujen mukaan 01ssä pelanneilla 02-pelaajillaan ja ratkaisuottelussa kaikki on mahdollista vaikka OLS vahva suosikki on.

    D lohkossa SPV on pitkään yhdessä pelannut joukkue ja vahvutunut alkavalle kaudelle ainakin Nurmon ja Alajärven suunnilta, mikäli kuulopuheet pitävät paikkansa. TPS on suosikki ja todennäköisin suora SMään menijä SPV:n hyväsyä tasosta huolimatta. Yllätys saattaa piillä myös Wirmo/Masku porukassa, mutta divari-paikka lienee maksimisuoritus kaikesta huolimatta tälle jengille. OFBC menetti pelaajia OLSiin ja ei tule pysymään kyydissä.

    Lohko E on mielenkiintoinen. Nokian KRP on ollut aina tässä ikäluokassa murheenkryyni sekä sisäisesti että vastustajilleenkin. Erittäin persoonalliseen tapaan johdettu joukkue ja alkanut nyt jälleen kerran vuotamaan ulospäin. Ei tule olemaan viime kauden tasolla, joka siis oli päättyneellä kaudellakin erittäin ailahteleva. Tiikereillä on hyvä mahdollisuus kävellä yli hyvänä päivänä. Josbaa haastaa, mutta ei pysy kahden kärkijoukkueen tasossa mukana.

    Lohko F on monen kirjoissa ennakkoon menossa KooVeelle. KooVee sai 3 pelaajaa Nokian KRPstä ja aika näyttää, saako KooVeen valmennus uudet tulokkaan pelaamaan joukkueelle sooloilun sijaan. O2JKL on tehnyt nykyisellä nipullaan pitkäjänteistä työtä ja viime kaudella taso nousi jo merkittävästi. Ratkaisevaan peliin KooVee aavistuksen verran ennakkosuosikki, mutta kotiyleisön edessä jyväskyläläiset ovat yllätyksen äärellä.

    Lohkossa G ErVi on selvä ennakkosuosikki vaikka ”maakuntajoukkue” ÅIF onkin hyvä haastaja. Taso ei tule riittämään ja tämä lohko ennakkosuosikille.

    Lohko H on varmasti monen kirjoissa selkeästi menossa Oilersille. HIFK on mysteeriporukka – ilman kunnon juuria operoiva seura säbä-rintamalla on altis ristiriidoille ja ongelmille. Tässä ikäluokassa ns. ostopelaajilla viime kauteen lähtenyt porukka pärjäsi ennakkoa paremmin ja pieni yllätyksen mahdollisuus tässäkin lohkossa muhiin. Rahat kumminkin selkesäti Oilersille tulosvedossa.

    Lohko I on etelän hedelmien paikallisvääntö. Viime kauden perusteella Grani on selkeä ennakkosuosikki ja on saanut siirtyjiä tälle kaudelle muista joukkueista, mm saman lohkon Loiskeesta joka jatkaa viime kauden tapaan tappiolinjalla. Indians hävisi harjoituspelissä vain maalilla Granille pari-kolme viikkoa sitten, joten päivän kunto saattaa ratkaista tässä paikallisväännössä paljon.

    Ennustus, SM:ään suoraan menee: SB Welhot, Steelers, OLS, TPS, Tiikerit, O2JKL, ErVi, Oilers, Indians.

  157. Jokereissa hyvä mahollisuus divariin
    Niko Autio, Elmeri Vilpas, Veeti Takala ja Jere vuohijoki ovat juokkueen parhaimmistoa. Kun he ottavat homman haltuun niin joukkueesta on mihin vaan.

  158. Jokereissa on asenne kohdallaan ja joukkueen valmentaja on tehnyt huippuhankinnat Elmeri Vilpas ja Niko Autio. Nämä kaverit saavat palloa reppuun moneen otteeseen karsinnoissa ja ÄLKÄÄ unohtako comebackin tekevää Jooa Tuunasta!

  159. Missä SBS Sisu?? Joukkue täynnä tähtiä eikä edes sm karsinnoissa. Olisi selvästi sm sarjan kärkijoukkue joukkueen tähden Jimi Kainulaisen johdolla.

  160. Taitaa landelaiset jäädä kekkereistä ulos kun heinät viljelemättä

  161. Niin taitaa ja eikös lammikin ole aika landea?

  162. Joo on kyllä mutta siellä keskitytään enemmän pelaamiseen kuin viljelyyn…

  163. Haluaisin vähän kertoa joukkueiden pelaajamateriaaleista…
    TPS omaa todella laajan ja hyvän nipun. SCU:sta TPS:ään siirtynyt huippupuolustaja tuo varmasti lisää varmuutta alakertaan.Lisäksi Welhojen tähtipelaaja siirtyi TPS:ään Tps omaa myös todella tulivoimaisen hyökkäyksen ja ykköskentän kapellimestareina Jasper Juuti ja Tuomas Ojala.

    Classicin 00 syntyneiden tilanne on heikko. Heillä ei ole tarpeeksi 00 ikäisiä ja parhaat pelaajat koostuvat 01-02 ikäisistä pelaajista saa nähdä mihin se riittää…

    Samoin Eräviikingit heillä ei ole tarpeeksi 00 ikäisiä ja joukkue koostuukin pääosin viime vuoden eräviikingit blue joukkueesta. Tarvittaessa heiltä löytyy taitoa A:n puolelta (Markus Salmi, Juho Räsänen) jotka tuovat joukkueeseen varmasti tarvittaessa paljon hyviä asioita.

    Tiikerit on saanut värvättyä itselleen tärkeitä hankintoja. Joakim Lund siirtyi Ervi Blackistä Roni Lehtimäen kanssa Tiikereihin ja uskon että jo valmiiksi hyvä nippu tulee pääsemään pitkälle ensi kaudella. Tiikereillä on muutamia huippu 00 jätkiä kuten Timi Kauneela, Niklas Kuisma ja Victor Nyberg. Materiaali on silti aika niukka ja jos kaudella tulee loukkaantumisia niin pelaajamateriaali joutuu tiukille…

    SCU omaa loistavat 01 pelaajat ja viime vuoden c1 sm sarjan voittajat ovat saaneet vahvistuksia RSS panthersista esm Niko Einiön. Jukka Jaakonsaari, Osku Sipilä ja Henri Stenberg ja uudet hankinnat johtavat joukkuettaan pääosin pelistä toiseen. Riittääkö SCU:n pelaajamateriaali pitkälle sillä heiltä löytyy todella niukasti pelaajia. Viime kaudella pelasivat aika paljon kahden kentän varassa…

    Spv huippupelaajat ovat niukilla 01 pelaajista Juho Repo Ja Konsta Haukkala ovat melkein ainoita pelaajia jotka pystyvät ratkomaan pelejä… Myös Miika Latvala Ja Jeri Heikkilä ovat loistavia pakkeja, mutta riittääkö näin vähäinen huippupelaajien määrä pitkälle…

    Ols omaa loistavat 01 pelaajat kuten Tuukka Haudanlampi ja Paulus Räsänen. Haudanlampi esiintyi viime vuonna todella hyvin Bsm sarjan puolella takoen maaleja pelistä toisen. 00 pelaajista mainittakoot Riku Ruonakangas joka esiintyi viime kaudella Bsm sarjassa edukseen. Pelaajamateriaali on hyvä ja Ols voi päästä vielä pitkälle tämän kauden aikana…

    Viimeisenä tämä kaikkien puhuma tähtisikermä Oilers NG. Joukkueesta löytyy tällä hetkellä 4-5 kentällistä Bsm sarja tasoista pelaajaa. Viime kauden 00 starat Eetu Manninen, Nemo Sipilä, Niko Laiti ja Viljami Hanhisalo ovat joukkueen kulmakiviä ja todennäköisesti esiintyvät ennemin A ikäluokassa ainakin runkosarjassa.Kuitenkin todella loistavia pelaajia ja tärkeitä joukkueelle. Oilers on saanut jäätäviä vahvistuksia kuten Kalle Laakso, Jani Rauhala,Emil Backberg, Aleksi Huttunen ja Jasse Tuunanen,jotka ovat aivan uskomattoman hyviä pelimiehiä jokainen. Ei tietenkään pidä unohtaa viime kauden c1 sm sarjan ketjua Kallio-Hagberg-Fredman joka piti joukkuetta pystyssä pelistä toiseen ja ratkoi pelejä kerta toisensa jälkeen.Kallio ja Hagberg esiintyivät myös viime kaudella edukseen Bsm sarjan puolella. Myös muut joukkueen 00 syntyneet pelaajat kuten Oscar Mikola ja Viljo Tolsa ovat todella huippujätkiä joista Mikola esiinyi viime kaudella todella edukseen. Oilers omaa siis jäätävän hyökkäysvoiman ja todella hyvän puolustuksen. Itse asettaisin Oilersin PELAAJAMATERIAALIN perusteella ennakkosuosikiksi Bsm sarjassa ensi vuonna, mutta se on ihan eri asia miten saada tämmöinen tähtinippu pelaamaan yhteen…

    Maalivahdeista:
    Eräviikingit, Tps ja Oilers omaavat sarjan parhaat maalivahdit ja tämä on joukkueille tietysti suuri etu katsoen ensi kautta…

  164. Suoraan jatkoon: karhut, steelers, ols, tps, koovee, krp, ervi, oilers, grani. Kakkoskierrokselta jatkopaikasta vahvimmin taistelee: åif, hifk, indians, spv. Divariin vahvasti tyrkyllä: loiske, ervi2, josba, nst, welhot, tiikerit, classic.

  165. 00-ikäluokkaa paljon seuranneena on todettava, että hyvin kattava kirjoitus tulevista B:sm joukkueista. Pakko kuitenkin kommentoida, että Koovee ja Krp ovat molemmat huippuluokkaa materiaaliltaan ja täysin vertailtavissa esimerkiksi Spv:n ja Eräviikinkien kanssa. Parhaat niput materiaaliltaan ovat mielestäni Tps ja Oilers. Krp on täksi vuodeksi vahvistunut Ilveksestä tulleilla täsmähankinnoilla ja sillä on muutenkin 2 kenttää 00 ikäluokan kärkijätkiä.

    Kooveella pullat ovat vähintään yhtä hyvin uunissa ja heillä myös erittäin tasainen nippu muutamilla kärkiyksilöillä varustettuna, lisänä vielä ehdottomasti 00-ikäluokan yksi parhaista maalivahdeista, joka kestää vertailun keneen tahansa.

  166. C2 Naantali on erinomainen joukkue. Ja pelannut vuosikaudet yhtä 03 ikäluokan kovimmista sarjoista, eli Länsirannikko/sisäsuomi eliittisarjaa. Edellisvuoden kakkonen tuossa sarjassa ja tänä vuonna koovee hieman yllättäen pudotti Naantalin puolivälierässä. Naantali menetti pari ykköstähteään Tepsille, mutta sai Maskusta kentällisen ihan laadukkaita pelaajia tilalle. Joukkue on ihan lajitaitava ja osaa pelata. Veikkaan Naantalille sm sarjapaikkaa vähintään jatkokarkeloistq.

  167. ”Ilveksestä tulleilla täsmähankinnoilla”, hieman kyseenalainen sillä ilves pelasi aluesarjaa kuluneella kaudella. Voiko tätä kutsua vahvistumiseksi?

  168. No onhan Ilveksen 00-pojat pelanneet CSM-sarjoja aikaisemmin ja näkyi siinä jokunen pojista pelaavan kakkosdivaria viimekaudella. Ilveksen 99-pelaajista ei vaan ollut viime kaudella apuja, jotta olisivat päässeet SM-sarjaan tai edes divariin. Kyllä sinne silti ihan ok pelimiehiä jäi ja KRP jos mikä tarvitsee varsinkin pakkeja kokoonpanoonsa.

  169. Janne Åker ja Peetro Hagström tulevat yksin voittamaan BSM-sarjan Jokereille. Saa laittaa ylös.

  170. TESTING nimimerkki sanoi että 4 uutta pelimiestä tee kärkijengiksi niin tässä sulle vastaus ervissä on noin kymmenen uutta kovaa pelaajaa että siinä sulle mietittävää selvittäisit asias pikkusen paremmin ku tuut tänne haukkumaan

  171. Pehmoisia ovat. Tuossa joukkueessa ei todellakaan pelaa 3 joukkueen parhaat pelaajat. Kannattaa siellä Malmilla löysät pipoa ja alkaa jo valmistautua aluesarjaan.

  172. C2 Tiikereitten osalta näköjään löytyy viime kauden tilastot…… taisi sieltä muuta pistemies lähteä!

  173. Samaistun täysin kyseisiin joukkueisiin, mutta mites esimerkiksi paljon puhuttu lasb? Todella moni täälläkin rankannut lasbin sm-sarjaan kuitenkin ja itse olen vähän pihalla heidän kokoonpanoistaan.

  174. Eli 2. Tuleeko Ervissä yhtä paljon peliaikaa kuin Tiikereissä? Kyllä toi HJC näytti, että mitään maagista ei ole luvassa. Lisää rekrytointia tarvitsee Ervi, jotta edes kohtalaisesti pärjää. En tosin usko, että imua riittää. Ensin pitäisi olla menestystä.

  175. Jos en ihan väärin ole kuullut niin Lasbin kärkijätkät ovat siirtyneet pelicanssiin. En oikein tiedä onko Lasb edes sm-sarja tason joukkue, sillä 4-5 kärkijätkää siis lähti pois (Munne,Lehto,Parkkinen) esimerkiksi…

  176. TPS ja Oilers taitavat olla myös valmennuksen osalta kärkijoukkueet b sm sarjassa, joten kumpikin vahvoja mitalliehdokkaita. Fiksua peliä ja pallotaitavia pelaajia.

  177. Heittäkäähän kommenttia happeen b poikien ringistä aika kovan luokan Pelureita löytyy ja yksi suomen kovimpiin 00 kuuluva pelaaja löytyy ringistä toki reenaa miehissä ja pelaa a junnuissa mutta tulee karsintoihin. joukkueella 2kenttää ovat helvetin kovia

  178. Tämä ponovon ylivoimasin maalikanuuna tulee voittamaan kaikki pörssit ja ponovo tulee pelaamaan sm miffe aka fatrik laine omistaa tulise kudin

  179. Joukkuetta pelaa sm koska kivenkova ykköspakki sepa tekee ainaki 50häkkiä

  180. Nibacos B menee suoraan SM, jos #21 ja #25 ovat pelaamassa. Huhujen mukaan molemmat loukkaantuneita tällä hetkellä

  181. Ei tulla kyl pääsee ees divarii t tähtihyökkääjä nibbareist

  182. Kommentteja mielenkiinnolla lukiessa huomaa, että eri joukkueiden vahvuus saattaa muuttua paljonkin edelliskauteen verraten, kun ”pelaajia on siirtynyt”.

    Tarkoittaako pelaajan siirtyminen seurasta toiseen, että muun kuin kasvattajaseuran valmentaja soittelee taitaviksi katsomilleen alaikäisille pelaajille ja houkuttelee vaihtamaan toiseen seuraan? Vai katselevatko pelaajat joka kauden aluksi itselleen parasta uutta seuraa ja siirtyvät omasta aloitteestaan? Mitä uudella seuralla on tarjota vaikkapa C-ikäiselle pelaajalle?

  183. Olisko niin, että hyvän C junnun pitää jo C junnuikäisenä siirtyä isomman seuran valmennukseen. Valmennus laadukkaampaa, harjoitusvaste parempi ja valtakunnan sarjoihin pelaamaan. Usein pienempien seurojen pelaajia joudutaan soittelemaan, kun valmentajat eivät pelaajien kehitystä lopulta ajattele, vaan pitävät omista ykköskavereistaan kiinni. Kuitenkin heidän pitäisi nimenomaan ohjata parhaat pelaajansa kunnon polulle ja olla ylpeä siitä, että oma kasvatti pääsee eteenpäin.

  184. Varmaan sekä että. On ainakin omia lapsia sekä kyselty valkkujen että muiden joukkueiden pelaajien taholta. Lopulta kuitenkin kavereilla voi olla yläasteella tosi iso merkitys, kun pelipaikkaa valitaan. Kyllähän nuo juniorit itsekin haluavat menestyä ja laskevat asioita yhteen ainakin paikkakunnilla, missä on vaihtoehtoja. Kaveri lähtee, minäkin lähden. Valmentajat sitten kuiskuttelevat meidän vanhempien suuntaan, että sitä ja tätä kannattaa miettiä. Tuosta ison seuran valmennuksesta olen eri mieltä. Kyllä meillä on tosi heikkoa valmennusta tiettyjen liigan top-4 joukkueiden ikäluokissa ja samaan aikaan naapurin pikkuseurassa valmennuksellisesti mennään ihan eri tasolla. Pääsääntöisesti toki isoissa seuroissa myös juniorivalmennus on kohdillaan, mutta ei nuo kaikki tuossa karsintoihin osallistuvalla listallakaan olevat joukueet ihan hirveän kaksisesti valmennettuja ole, vaikka materiaalin puolesta olisi miten kovia ryhmiä. Nimi kuitenkin vetää rationaalisesti ajattelevia mukanaan. Iso on kaunista. Kuitenkin aina välillä junnuissa joku pikkupaikkakunnan seura menee päätyyn asti. Ja ihan kohtuullisa pelimiehiä siellä on kasvanut maajoukkuetasoa myöten.

  185. Happee taistelee mielestäni sm-sarjapaikasta tosissaan, 2 vaiheeseen joutuvat. Edarissa reenaavasta huippupelaajasta toteaisin, että ei tehnyt ihmetekoja viime vuonna B-poikien divarissakaan näkemissäni peleissä.

  186. Tuossa on perää. Onhan noita hyviä ikäryhmiä ja joukkueita pienissäkin seuroissa. Useinmiten syynä on se, että siellä on osunut joku sitoutunut ja osaava valkku ryhmälle. En vähättele olleenkaan näitä, mutta usein sitä polkua ei sitten kuitenkaan ole ylös asti. Pointti olikin, että jos olet lahjakas ja omaat halun pelata, niin kannattaako tässä kohtaa jäädä junnaamaan jotain aluesarjaa, jos naapurissa on tarjolla täysin eri maailma ja esim. Sm sarjan pelit.

  187. Olen Joonas sinällään asiasta ihan samaa mieltä. Itse asiassa tuosta omasta kommentista jäi pois yksi pikkusana eli osin eri mieltä. En kokonaan, niin kuin tuosta voisi oikeutetusti lukea. Pääsääntöisesti juuri näin ja usein iso seura on hyvä vaihtoehto, mutta ei tosiaan ainoa polku. LASB nyt varmaan sitten se poikkeus, jossa junnuista on päässyt omalla pikkupaikkakunnalla aika pitkälle ihan aikuisikään saakka.

  188. Jokainen viimekauden välieräjoukkoe on menettänyt tärkeitä pelaajiaan.

  189. Veikkailisin että ervi b tulee olemaan kova, jos vain Janne Mäkelä säilyttää viime kevään huippuvireensä. Kykenee kantamaan joukkuetta täysin harteillaan tiukan paikan tullen.

  190. C2 vaiheessa todennäköisesti isoin motiivi vaihtaa joukkuetta on mahdollisuudet päästä pelaamaan sm-sarjaan. Myöhempinä vuosina sitten näistä 25 pelaajan ringeistä lähdetään katselemaan suurempaa roolia naapuriseuroista kun petytään omaan rooliin muiden harrastuksen rahoittajana. Jotkut (pelaajat tai pelaajien vanhemmat) ehkä myös miettivät tätä fba/maajoukkuetie -kuviota. Ajatellaan, että pudotaan kehityksestä tai tutkan alle, jos ei olla joukkueessa, joka on mukana.

  191. Spv saanut erittäin kovia vahvistuksia nurmosta mm. Matias mäenpää ja muita osaavia pelimiehiä. Toissakauden runko on pysynyt lähes samana ja joukkueen valmennus ja työmäärä on aivan toista tasoa muihin joukkueisiin verrattuna. Treenaavat kesällä 6 kertaa tai enemmän viikossa mitä olen kuullut. Pakkikalustosta löytyy latvalan miikaa ja heikkilän jeriä jotka ovat aivan valtakunnan huippuja jotka pystyvät johtamaan joukkuettaan

  192. Täällä ollut paljon puhetta tiikereiden maalivahtiosaston heikkoudesta. Onko tämä mv-kaksikko Tienhaara Haarala kuitenkaan niin huono, vai onko kaksikko joukkueen heikkous? Eikö molemmat ole kuitenkin monena vuonna sm sarjaa pelannut?

  193. Tuo maalivahtiosastohan jää nähtäväksi, ilmeisesti muiden veskojen varjossa pelit jääneet vähemmälle. Paha sanoa etukäteen….

  194. Jep kaudellahan sen sitten vasta tosiasiassa näkee, millainen mv-kaksikko tiikereillä on. Toisaalta ei kaksikon torjuntaprosentit edellisiltä kausilta vakuuta, mutta nehän ei kuuluisasti aina kaikkea kerro

  195. En ihan Happeen SM-sarjapaikkaan jaksa uskoa B-junnuissa. Yhdellä ukolla ei sitä paikkaa oteta vaikka olisi millainen ihmemies eikä nuo 01-02-pelaajat kuitenkaan mitään sateentekijöitä ole verrattuna viime kauden B:n divariryhmään. Eikä sillä, en sen enempää O2:nkaan paikkaan SM-sarjassa usko, vaikka saikin määrällisesti merkittävästi 01-pelaajia Happeesta. Käsittääkseni seuraa vaihtoi ihan laatupelaajiakin, vaikka joku tuolla ylempänä olikin sitä mieltä, että vain kakkoskategorian jätkiä olisi siirtynyt. Tilalle tulleita ei huhujen mukaan kauheasti ole. Vuoden päästä sitten onkin mielenkiintoinen tilanne, kun Happeelta puuttuu ainakin tämän vuoden C1-karsinnoista 02-ryhmä. Mutta nuo koostumukset nyt ehtii vuodessa elämään railakkaastikin, niin kuin noista aiemmista viesteistä näkyy

  196. Pelaajat jotka ratkaisevat Sm-sarja paikan Happeelle ovat Siekkinen,Mäkelä,Hämäläinen,Saukkonen ja tietekin molemmat maalivahdit ovat hyviä.

  197. Ihan pelkästään noilla nimillä ei kyllä pitkälle pötkitä ainakaan sarjassa tosin 2 vaiheessa saavat todennäköisesti vastaan Classicin. joita vastaan on hyvät mahdollisuudet eteenpäin

  198. Ei taida ukot tietää uusien pelaajien tasoa..?

  199. Tänään Jokerit otti turpaan 16-4 :D. Taitaa jäädä sm-paikka haaveeksi. Divari on aivan maksimi

  200. Jokerit B SM-kultamitalit sulatukseen

    Harjoituspeli 14.6.2017; Jokerit B – Oilers B, lopputulos 4-16. Jokereiden päävalmentaja kuriton ja yllättäen myös pelaajat kurottomia ja peli ihan sekaisin. Oilers pelasi puoliteholla 2/3 pelistä, muuten lopputulos olisi ollut 0-alkuinen.

  201. Onneks Oilersilta puuttu käytännössä ykkösmiehet Manninen, Maurola,Laiti… karmeeta oli. On Jokereiden sm mitalit vielä kaukana.

  202. Jokerit B 14.6. todella kuriton joukkue ja valmentaja täysin kädetön. Valmentaja ei osaa pelin aikana reagoida muuhunkuin vaihtojen huutamiseen ja niistäkin huudoista 90% huudettiin väärään aikaan

  203. Tässä se oilersin laaja materiaali näkyy kun ”ykköstykit” ovat poissa niin nousee uusia jätkiä esiin ja tekevät maaleja hullunlailla… Oilers pyöritti 4 kentällistä pelaajia vaikka ykköstykit poissa… Jäätävä tulivoima joukkueessa on ja siis pelillisesti peli ois voinu päättyä vaikka 25-0 sillä ekan erän jälkeen peli oli 9-0 oilersille sen jälkeen alkoi pelleily ja ”chillailu”. Kyllä vaikutuin tuosta oilersin kauniista pelistä, sillä olihan se nyt ihan jäätävän kaunista salibandyä. Todella jäätävä nippu kasassa ja tulee menemään pitkälle ensi vuoden sm sarjassa! Mielestäni tulos kertoo enemmän oilersin hyvyydestä kuin jokerien huonoudesta, sillä Oilers vaan oli sen 10 askelta edellä ja Jokerit yritti ihan täysillä pysyä mukana… Tässä se tasonmittaus oli Jokereille ja eisiis kyllä ihan SM sarja tason joukkue kyllä ole… Oilers sitten taas on ehdottomasti BSM-mitalijoukkueita. Tuollaisella pelillä vaikea kyllä löytää oilersille pysäyttäjää.

  204. Samaa mieltä edellisen kanssa! Oilerssin peli oli todellista näytöstä ja vaikutuin siitä miten tuollainen tähtisikermä on saatu pelaamaan näin lyhyessä ajassa tuollaista taidetta. Pisteet siitä Aleksi Lammille! Ja siis joo ei jokerit ollut todellakaan huono, mutta oilers vaan on helvetin kova joukkue tällä kaudella sanoisin että todennäköinen finaalijoukkue ensi kaudella tuollaisella pelillä!Peliä oli ilo katsoa kun oilersin jätkät sahasivat hienoilla syötöillä jokerien puolustuksen riekaleiksi! En odottanut että oilers olisi noin kova vaikkakin tiesin että kova nippu on kasassa!

  205. Oilersin pelaaminen oli kyllä tähän aikaan nähden todella valmista. Pitää muistaa, että kun tempo nousee ja vastustajan valmentaja ei ole paikalla pelkästään huutamassa joko tuomarille tai vaihtoa, voivat myös taiteilijat joutua tiukempaan tilanteeseen.

  206. Myös Indians ja EräViikingit kohtasivat tänään harkkamatsin merkeissä Opinmäen liikuntahallin parketilla(!). Lopputulos 3-8 ja varsin selvä voitto vierailijoille.
    Ainakin vierasjoukkueen peli kärsi selvästi alustasta.
    Tiedä sitten miten alusta vaikutti kotijoukkueen esityksiin tai millaisella kokoonpanolla Heimo esiintyi, mutta tämän illan perusteella ei inkkareissa tarvitse hirveästi SM paikasta haaveilla…

  207. Jokerit suoraan sanottuna nöyryytti tänään oilerssia harjoitusottelussa. Suora sm paikka jokereille!

  208. Suurin osa Jokereiden pelaajista keskittyy siihen että ylähuulessa pullottaa ja juomapullossa on jotain muuta kuin vettä. Ei hyvältä näytä… Toivottavasti joukkueen urheilulliset pojat ymmärtävät siirtyä jonnekin muualle ennen kauden alkua.

  209. ”Sivusta katsoja” äijä et ees ite ime. Opettele talon tavoille

  210. Eikö nuuska siis parannakkaan suoritusta?

  211. Nuuskaa ei kyllä jokereiden joukkoeessa liiku! Sen näkee jo pelistä! Jos koko jengi imis ni oilers oisi kaatunut helposti.

  212. Mites Sb Vantaa ?? Hyviä yksilöitä vai joukkuepelin kautta pelaava joukkue?

  213. Nuuska antaa voimaa jokereiden peliin. Siinä on yksi etulyöntiasema muihin joukkueihin. Koko jengi imee=mitalleista pelataan sm sarjassa

  214. Ostakaa 30e tötsä sitä kuuluisaa odenssia. Sit vaa imemää ja kohti mitalleja

  215. Classicin 01 pojissa sitä vasta imetään. Jo viime kaudella joukkue sai lempinimen imukerho

  216. Muistuttaisin myös etta megaforce antaa myös todellisen supervoiman.

  217. No siinä tapauksessa arvostan joukkuetta!

  218. Viljo Tolsa <3. Sarjan dominoivin pelaaja varustettuna sarjan suurimmilla hauiksilla

  219. Grifk on yllättävän kovalla nipulla liikenteessä tulevalla kaudella joukkueeseen siirtyi Loiskeesta ykkösvitja laaksonen, valtanen, peippo ja karsinnoissa mukana varmaan A-joukkueessa pelaavan 00 kolmikon voidaan siis puhua jopa realistisesta divari paikasta

  220. Tosiaan yhdyn tuohon edelliseen että grifk on varteen otettava haastaja #17 Aaro valtasen johdolla todella iskukykyinen ryhmä

  221. Happeelle ei ole yhtään SM-sarja tason pakkia, Paitsi Hämäläinen, jonka takia tulee taas olemaan yksi divari vuosi Happeella edessä.

  222. Mutta älkää unohtako Veeti Frimanin tulista ja todella tarkkaa viiva rannetta!

  223. Jokerit aika kuraa. Huomaa Oilersin pelaajamateriaalin laajuuden ja lahjakkuuden siinä. Suoraan sanoen ”raiskaavat” Jokerit ilman viime kauden tärkeimpiä pelaajia Manninen, Laiti ja Sipilä. Oilersilla ilman heitäkin mahdollisuudet ihan mihin vain. Toki uskon heidän A-juniorien kauden päättyvän aikaisin joten viimeistään pudotuspeleistä tullaan näkemään pelottavan kova nippu superjunnuja.

  224. Ei taideta tietää happeen pakeistakaan täällä….

  225. Voisiko joku avata tuota Happeen hyvyyttä? Viime kauden 00-ikäluokka kera A:han siirtyneiden 99-junnujen kanssa ei ollut ollenkaan kärkipäätä kansallisella tasolla, 1. divarissa pärjääminen oli tiukassa. 01-junnuista tuli muutama pelaaja, mutta tähdet puuttuvat….

  226. Ihan samaan asiaan perustan tuon oman näkemyksen. Missään kohtaa nämä nykyiset B-junnuikäluokat eivät ole pelanneet aiemmin valtakunnallisissa sarjoissa divaria korkeammalla ja nyt aika kapeasti mukaan 01/02-pelaajia, joista nuoremmat toki ikäluokassaan varsin laadukkaita. En kyllä tiedä onko tuolla lähialueen seuroista sitten saatu vahvistuksia.

  227. Ei käy kateeksi B-junnujen G/H lohkojen tiimejä. Jo alkusarjassa molemmissa kaksi vähintään ok tiimiä, TPS/Welhot ja Steelers/Karhut ja siitä kakkosviikonlopusta vielä pahempi. Omien arvioiden mukaan Happee, Welhot ja Steelers/Karhut (kumpi jää kakkoseksi lohkossaan) kohtaavat kakkosviikonlopulla. Eli noista jää joku pois jopa valtakunnallisisti sarjoista. Karhut ja Happee väh 1div kärkitasoa, Welhoista ei itellä tietoa paljon tulevasta joukkueesta, mutta oletan heidänkin olevan väh 1div tasoa.

  228. Ei pidä unohtaa b-ikäluoksta tiikereitä! Siellä on kuitenki Roni Lehtimäki<333

  229. Toivon hartaasti, että tikrujen B hajoaa ennen kauden alku. Pääkoutsi Miro Mäkinen on aivan järjiltään. Nöyryyttää omia pelaajiaan treeneissä muiden edessä jatkuvalla syötöllä, sekä minkään maailman loukkaantuminen ei ole Mäkiselle tarpeeksi hyvä syy jäädä pois treeneistä. Noh, onneksi tuolla rosterilla ei sadetta tehdä

  230. Happeelta löytyy 00 ikäluokan kenties paras puolustaja, Akke pasane. Timanttiset liigareidet omaava alakerran luutija on pallollisesti täysin omassa luokassaan ja tulee hyvin suurella todennäköisyydellä voittamaan karsintojen ja bsm sarjan piste- ja jäähypörssin. Hieman jo yllätyin kun uuraisten urosta ei valittu maajoukkuetien kehityksen seuranta-leirille, mutta hän on jo u19 kisakoneessa, joten lisänäyttöjä ei todennäköisesti tarvita.

  231. Pelaajan, joka ei kestä tavoitteellista valmentamista, tulee vain vaihtaa joukkuetta itselle sopivampaan. Loppujen lopuksi aika helppo rasti.

  232. Miten lohko P. Millaiset jengit Fosu, LNM ja Joka?

  233. Fosu sm, lnm nipin napin divariin, joka mikä ihmeen vitsi miks ne tuhlaa rahaa näihin karsintoihi edes kun tietävät kuinka surkeita ovat joten joka aluesarjaan ja sielläkn ei vät pärjää?? joka on kyllä huonoin joukkue näissä karsinnoissa ihan naurettavaa??

  234. Millasia joukkueita Lohko i tarjoaa? Vantaa Mteam ja Koovee

  235. Kooveella on monta 00-ikäluokan kärkipelaajaa, mutta kuinka saada joukkue pelaamaan tuloksekkaasti yhteen? Materiaali pitäisi paperilla riittää vaikka mihin.

  236. Miro Mäkelää jos haukutte täälä, nii ei ole hänen vika, jos pelaajat ei hoida hommaansa kunnolla. Jos pikku loukkaantuminen, niin se tuskin treenaamista haittaa?

  237. Miro on oikeasti loistava valmentaja, ei todellakaan valittamisen aihetta.

  238. Tiikerit b:llä on kova vitja ensikaudella. Mukaan lukien huippulupaus Jaakko julkunen ja hänen maagiset kädet vievät tiikerit SM sarjaan

  239. Kannattaa edes opetella ihmisten nimet oikein, ennen kuin alkaa heitä haukkumaan netissä.. Miro on Mäkelä, ei Mäkinen. Ja loistava valmentaja.

  240. Tietääkö kukaan paljonko päättyi B-pojissa tps-fbc turku?

  241. Pelaajat suurimmaksi osaksi siirtyy omasta tahdostaan esimerkiksi kaverien ja peliajan perässä. Ainoa seura minkä tiedän soittelevan ja houkuttelevan pelaajia on jokerit.

  242. Huusin jo huhtikuussa hävittyämme SBS Sisulle ” älä huoli Joppe smkulta maistuu paremmalta” Täällä palstalla on irvailijoita ja flippaajia! Minä johdatan Jokerit menestykseen, huudaan vaan VAIHTOON ja seurajohto KÄMÖÖN. Minua ei edes haittaa että seurajohto on käyttänyt minusta sanaa RONKELI

  243. Jokereiden Ronkola voisi jättää valmentamisen osaavampiin käsiin ja keskittyä vain KePulointiin. Äijä jauhaa roskaa kuin pahimmat takinkääntäjät konsanaan.

  244. Onko Forssalaisilla mahollisuutta jatkaa siitä mihin parin vuoden takainen bsm joukkue jäi? Oli kauden suuri sensaatio ja pelillisesti ja taidollisesti sarjan parhaimmistoa! Onko siihen nyt mahdollisuutta?

  245. Mielenkiintoinen on Jyväskylän seutu…. Happeesta siirtoliikettä O2 suuntaan, mutta taisi lähtijät olla niitä kenellä vähemmän motia treenata. Onko Happee saanut miten ”uusia” lähialueelta…. Viime vuoden divari moke olisi ollut tällä kaudella kolmos mokena niin oli ihan fiksua siirtyä O2 leiriin jossa pääsee pelaamaan ja olemaan ykkönen. Karsinnat näyttää miten menee, mutta vahva epäilys on, että Happeessa laatu korvaa pelaaja määrän. Toki voin olla väärässäkin, mutta harvoin on niin käynyt.

  246. Viimeksi Forssalaiset menestyivät, kun melkein koko joukkue oli vanhempaa B ikäluokkaa. Nyt tilanne on toinen koska vain noin puolet on 00 ikäisiä ja pari 02 peluriakin on mukana. Sama porukka on pelannut yhdessä vuosia ja jokainen nyt rosterissa oleva pelasi koko viimekauden B divaria kevättä kohden kovasti parantaen. Menestys divarissa oli vain keskitasoa, mutta siis ilman 99 ikäisiä. Joukkueen keski-ikä on kovin nuori tulevanakin kautena, mutta viisi-kuusi pelaajaa on pelannut BSM sarjaa 98 ikäisten mukana aikoinaan. Itse asiassa taitaa joukkueen nuorinkin olla pelannut pitkälti yli puolensataa B ikäisten ottelua jo tähän mennessä, joten ihan kokemattomasta porukasta ei ole kyse. Rosteri on kovin pieni ja altis flussa-aalloille, mutta toisaalta valmentajia on lähes joka sormelle. Oilerssin tähtisikermä on liian kova pala purtavaksi ykkösvaiheessa, mutta kakkosvaiheesta menevät sarjaan.

  247. Ainiin, kyllähän jokerit myös houkuttelee kokonaisia joukkueita..

    Ronkolasta sen verran että kaveri ei oo koskaan sanonut jokereista mitään hyvää vaan haukkunut koko ajan. Ronkolakin on Jokereissa vaan sen takia ettei kukaan muu kyseiseen seuraan halua mennä..

  248. Miten OLS C1??
    Onko saanut minkäänlaisia vahvistuksia?

  249. Ei asiaa sm sarjaan mikäli maalivahtiosasto ei ole saanut vahvistusta. Viimekauden kaksikko Lehtinen, Laakso divarin keskitasoa eikä mitenkään pysty kannattelemaan joukkuetta sm:ssä kuten 98-99 ikäluokassa silloinen maalivahti. Jos maalivahtiongelma saadan Forssassa ratkaistua on joukkue kuitenkin potentiaalinen joukkue mukaan sm sarjaan. Pelaajien taitotason pitäisi riittä, mutta nippu on auttamatta pieni ja maalivahti kannattelee joukkuetta ja… No taas palataan alkuun FoSun veskat vuotaa:)

  250. Itse en näe Forssassa maalivahtiongelmaa laisinkaan. Joukkue viimeksi divarissa aivan surkealla puolustuksella, eihän siellä alla veskari voi edes pelata hyvin. Viime bsm kaudella (98-99) Forssan veskari oli huikea, mutta niin oli myös Puolustuskin. Jos Forssa saa puolustuksen kuntoon niin homma saattaa toimia. Onhan siellä tähtistatuksen omaavia pelaajia paljon. Toivotaan että heidän kupoli kestää, sillä varsinkin parilla kundilla se ei kestä, mitä katsomosta asiaa olen pari peliä nähnyt

  251. OLS C1 … tähtipelaajat siirtyneet B ikäisiin hakemaan kovempia pelejä… vahvistuksia ei juuri ole kuulemma tullut …

  252. Pääkaupunkiseudulta ei pahemmin viisauksia satele, mutta maalivahtiasioissa ollaan sentään hereillä. Ei tosiaan ole maalivahtien vika, jos kenttäpelaajat päästävät vastustajat paraatipaikoille. Moket vielä 00- ja 01-syntyneitä, joten ihan kohtuullisesti viime kauden been divarissa pelasivat. Vorssalaiset antoi muutenkin tasoitusta, kun 99-ikäisiä ei tainnut divaripelit liiemmin kiinnostaa, mitä vanhempien kanssa jutustin. Itse veikkaan Vorssalaisten pelaavan itsensä tulevalla kaudella SM-sarjaan ja siellä jopa pleijareihin asti. Hyviä suorituksia odotan maalivahtien lisäksi Remekseltä, Kainulaiselta, Väreeltä ja eritoten 02-ikäiseltä Kilveltä, josta tulee vielä kovan luokan pelimies.

  253. Mites Sb welhojen B, onko hyvä vai huono?

  254. Tarkennusta tuohon indian-ervi peliin. Indiansilta puuttui kuulemma ykköskenttä pelistä kokonaan matkojen, loukkien yms johdosta

  255. Joutsenon katajalta löytyy maailman huippupakki Markus Jäppinen.. Tällä jörkäleellä ne ”liigareidet” ovat isoimmat koskaan. Niillä voittaa sm sarjan vuonna 2018

  256. Kiitos tarkennuksesta, mutta tuskin olisi yksi kenttä kesää tehnyt, niin suuri oli tasoero joukkueiden välillä.
    Sitä paitsi puuttui ErViltäkin kaikkiaan 8 kenttäpelaajaa, mm. joukkueen viimekauden ykkösmaalitykki Tyllinen, joten ei se vierasjengikään ihan parhaalla rosterillaan liikkeellä ollut.

  257. Miltä b junnujen maalivahti osasto näyttää tällä kaudella?
    Onko ennakko suosikki maalivahtia,kuka heikoin kuka yllättäjä?

  258. Sb Welhot ainakin parempi kuin josba harkkapelejen perusteella

  259. Spv:llä näyttäisi olevan todella kova veskari kaksikko!!

  260. Kenelläkään tietoa miten päättyi Joensuussa Happeen ja Welhojen ja Josban väliset harkkapelit?

  261. Itse olen sitä mieltä että ErVillä kova kolmikko.

  262. …Tietäjän kanssa: ErVin kolmikko on erittäin hyvä.
    On toki muillakin hyviä, jopa loistavia veskoja, mutta jos mietitään kaikkia joukkueen maalivahteja tuskin kellään on ihan EräViikinkien kolmikon veroista.

  263. Kyllä oilersilla on 00-ikäluokan paras molari

  264. Kun nyt veskoja kehutaan niin kertokaapa myös C1 ja C2 veskoista. Hyvät ? Nousevat? Ketä kannattaa seurata? yms

  265. C1 veskarit:
    C1 sarjan parhaat veskarit ennakkoon taitavat olla Steelerssiin Ervistä siirtynyt Kontulainen, Erviin Hifkistä siirtynyt Hiltunen ja Hifkin Jaatinen.
    Lisäksi muista ikäluokista löytyy pari kovaa -02 ikäistä veskaria

  266. Sb naantalilla löytyy maalista Wulut kannattaa seurata

  267. Kumpi joukkue voittaa f lohkon

  268. Jaatinen ja Hiltunen eivät todellakaan ole sarjan parhaita veskareita.

  269. Åif tulee olemaan c2 todella kova!

    Lisäksi Hiltusesta, on erittäin yliarvostettu eikä todellakaan sarjan parhaita.

  270. Eikä jaatinenkaan sarjan parhaisiin kuulu..

  271. Sarjan kovimmat maalivahdit löytyvät hämeenlinnasta, espoosta ja turusta jossa sarjan kovin maalivahtikaksikko

  272. Espoossa Förbom hyvä mutta sylkee yllättävän paljon palloja. Hellsten on 03syntynyt ja vakuutti paljon paremmin kuin Förbom. Turun veskat kovin kaksikko? Älä naurata. 😀 Nikula ollut toki esim pikkupohjolassakin mutta sen jälkeen taso on mennyt vaan alaspäin. Ei todellakaan Turun veskat kuulu parhaimmistoon.

  273. Jos mielestäsi ketään edeltämainituista veskoista ei kuulu sarjan parhaimmistoon niin ketä sitten kuuluu

  274. Karsintojen isokokoisin joukkue. Nopeita hyökkäyksiä ja laadukkaita laukauksia. Joukkueessa taitaa olla aika monta lätkänpelaajaa, mikä näkyy, mutta ei huonolla tavalla. Rehtiä ja siistiä peliä pelaavat. Pallotaito ei kuitenkaan parasta a-ryhmää. Rosteri ollut aika niukka, mutta ilmeisesti SSV:n parhaimmistoa mukana ensi kaudella. Aluefinaalissa jäivät tosin jyrän alle. Naantali altavastaajana tähän pariin.

  275. Hyvät veskarit ainakin Hatsinalla, Indiansilla ja Porvoolla.

  276. Mainitsit jo Kontulaisen. Lisäksi tiikereiden Tom Fougstedt. Vaikkakin pelasi viime kaudella tiikereiden heikommassa 02porukassa niin silti hyvä veskari.

  277. Viimeinenkin uskottavuutesi katosi kun sanoit että Tom Fougstedt kuuluu sarjan parhaimmistoon.

  278. Oletko yhtään pelejä käynyt katsomassa koko viime kauden aikana? Kyllä, pelasi joukkueessa jonka ei todellakaan olisi kuulunut pelata sm:ässä. Silti pelistä toiseen vaikka turpaan tuli niin otti todella loistavia torjuntoja. Nyt tiikereiden sivujen mukaan siirretty 02-edustukseen niin saatpa nähdä ensi kaudella miten pelaa.

  279. Hetken mietittyäni asiaa niin sanotaan näin että ensi kaudella tulee fougstedt yllättämään monet.

  280. SSV:n ylimääräiset jotka eivät mahtuneet ErViin…

  281. Oliko ervissä 2 sokeaa koiraa pitämässä try outteja?

  282. Omasta mielestä nuo jotka åiffiin siirtyivät eivät todellakaan ole huonoimmasta päästä.

  283. Nokian krp, Evi, Rangers, Tps, NST/voima, SC Urbans, Fosu ja OLS

  284. Millä perusteella rangers b pääsee smään jos kaikki hyvät pelaajat on lähtenyt sieltä ja en usko että kislan haastaja sarja pelaajilla mennään smään

  285. Heti kun niitä perusteluja pyydetään niin sitten ollaankin ihan hiljaa 😀

  286. Mitkä joukkueet ovat kakkoskorin parhaimmat joukkueet

  287. Kakkoskorin parhaat joukkueet: indians, blackbirds, sb vantaa, welhot ja hatsina

  288. Naantali, Vantaa, Grani. Inkkareilla parhaat 02 sarjassa, joten ei ihan terävintä kyllä. Vantaalle tulvinut Nurmijärveltä, mutta saattaa muuttaa joukkuetta huonompaankin suuntaan.

  289. Kyllä se nyt vain niin tulee menemään,että SPV b-jun tulee ja pyyhkii rangersilla pölyt lattialta…..jonka jälkee tippuu lasb….toki lasb voi olla jo ulkona ennemmin jos ei otteet parane!!!SCU ilmeisesti vieny lasbia ku litran mittaa alku viikosta.SB-Vaasa voi olla silloin vastus,mutta pohjanmaan herruudesta ei taida olla epäselvyyttä….

  290. Tota…Inkkareilla 02 joukkueessa 2 03syntynyttä.

  291. En jaksa ymmärtää kyllä tätäkään, miksi Hatsinaa pidetään niin kovana. Todella kapea rosteri, ja peli pyörii muutaman huippuyksilön ympärillä. Welhot selkeästi edellä esimerkiksi. Valmennus myös heikentyi tälle kaudelle.
    Ja pelaajien asenne ei myöskään ole parhaasta päästä, melko ylimielistä sakkia ollut vuodesta toiseen.

  292. Onko jostain löydettävissä Talenttileirien palkitut viisikot ja MVP:t? 03 poikien ekan leirin palkitut löysin, mutta siinä ei kerrottu MVP:tä. 02 ja 01 poikien palkittuja en ole löytänyt. Osaako joku neuvoa mistä tiedot löytäisi?

  293. -01 pojista taidettiin palkita Ainoa ja Hagberg.
    Kylillä tällaista puhutaan.
    Ei liene julkaistu missään.

  294. -02 poikien all stars mv: Juuso Jokisalo Tiikereistä pakit: Juhani Jussila Lasbista ja Viljami Järvikangas spveestä sentteri: Oliver Sillanpää Åiffista ja laiturit: Matti Minkkinen jyväskylästä ja Matti Kuhanen Grifkistä

  295. Oliver Sillanpää yksi ikäluokkansa parhaista Suomessa!

  296. olihan noitten talenttileirien taso aivan hirveetä puolet hyvistä pelaajista ei jaksanut ees hakea tuonne

  297. No ohhoh ihan itsekkö tajusit, että Oliver on kova…? Varmaan aika moni muukin tietää jo… 🙂

  298. ”faktoille” en tiedä että oletko itseäsi täynnä oleva idiootti vai muuten vaan tyhmä? Eikö täällä saa mitään sanoa ääneen? Kaikille tuo ei varmaan tule itsestään selvyytenä toisinkuin kaltaisellesi salibandyjumalalle joka selkeästi kaikesta tietää kaiken.

  299. Millainen joukkue Fbc turun c1 joukkueella on, olivat kuulemman voittaneet wirmon harjoitus pelissä.

  300. Yhden nähdyn pelin perusteella ei paljon vaadi tuon Wirmon voittaminen. Mopolla moottoritielle jne.

  301. Ainahan talenttileirit on vajavaistuneet mitä vanhempaan ikäluokkaan mennään. Niin tänäkin kesänä: 01 ikäluokasta puuttuu monta pelimiestä, 02 jokunen, nuoremmissa on aikaslailla kaikki mukana. Leiri on vapaaehtoinen ja tänä vuonna vielä selvästi eriytetty ”maju-toiminnasta” sekä monella on parempaa käyttöä leirimaksulle, joten siihen nähden yllättävän hyvin on Talenttileirin vetovoima mielestäni säilynyt. Aiemmin on ollut jopa hankaluuksia saada vanhimpien ikäluokkien leirit täyteen, mutta mainio Ruotsin turnee on nyt korjannut tuon ongelman. Ruotsin reissulla voi olla varma, että vastus on riittävän kova. Meillä ainakin Talenttileiri on katsottu mukavaksi irtiotoksi arjesta jossa bonuksena on paljon pallollista treeniä muuten niin fysiikkapainotteiseen ajanjaksoon. Aivan sama onko ikäluokan parhaimmisto mukana vai ei.

  302. Lähes kaikki 00 ikäiset vaihtanut joukkuetta. Löydetty siirtolistalta

  303. Onko Hellsten oikeasti edes niin hyvä? Toki oli 02 sm:ssä kova torjunta prossa, mutta saa nähdä kun vaihtoi 03?

  304. On Hellsten hyvä! Toki aika pieni kokoinen mutta eipä kauden aikana loppuenlopuksi paljoa pienuus näkynyt.

  305. #Faktoi, onko tietoa ketkä olisivat tulevalle C2 kaudella parhaat veskarit? Ja entäs C1?

  306. Oilersilla juurikin yksi kovimmista mokeista C2

  307. Edelliselle. Nimenomaan…Loiskeesta siirtynyt.

  308. Milloin on siirtynyt loiskeesta oilerssiin?

  309. Alkavalle kaudelle. Pidän parempana kuin nyt hehkutettu.

  310. Et siis taida hellsteniä tarkoittaa? Koska hän pelasi menneellä kaudella vuoden vanhemmissa.

  311. Jep. Ja onhan noita muitakin vanhemmissa pelanneita.

  312. Onko Welhot B:llä mahdollisuuksia haastaa? Onko minkä tasoinen jengi?

  313. Welhot B:llä ei mitään saumaa sm-sarjaan, divariin ehkä pienet saumat.

  314. Onko tietoa keitä tuolla Ervin 2 jengissä tulee pelaamaan? Kaiketi sen oli tarkoitus ilmoittautumisen aikaan olla SSV:n jengi, mutta pajatso tyhjeni muihin joukkueisiin. Onko sinne saatu edes valmentajaa ja joukkueellista pelaajia raavittua kasaan?

  315. Ostakaa denssii ja ervi c2 || on kova jengi siel o yks hyvä vahvistus

  316. Arena centerin alue/talenttileirit ihan ok salibandyleirejä. Kalliita, mut ok. All star viikonloppu alkaa olemaan liian kallis hömppä. Kieltäytymisiä tulee vielä nimetyiltäkin pelaajilta kasapäin. Unohtakaa all star viikonloppu. Satsatkaa leireihin.

  317. Onhan Allstars kallis, siitä ei pääse mihinkään. 279e nimipainatuksen (=10e) kanssa tuosta suoritin, kun Maajoukkuetien vastaava kolme päivää (kuitenkin 2vrk ajallisesti) maksaa 145e. Allstar hintaan vaikuttaa nostavasti yöpymiset Helsingin hotelleissa, liput metroon, tuomarimaksut ja peliasusteet. Tuskin Myllypuron kenttämaksutkaan on Eerikkilää tai vastaavaa halvemmat. Toisaalta jos turnaus siirrettäisiin ”metsän keskelle” halvempien hintojen perässä, niin luulisi Helsingin kuitenkin toimivan jonkinlaisena vetovoimana ruotsalaispelaajille ja heidän mukana seuraaville vanhemmilleen.

    Toivottavasti Allstar turnaus jatkuu ja saa ikäluokkien parhaat mukaan molemmista maista tulevaisuudessakin. Loppujenlopuksi aika halpa keino saada kansainvälisiä pelejä hyvien pelaajien ympäröimänä. Baaritiskille tollasia summia tuli jätettyä aikanaan harva se viikonloppu, joten liian kalliina en vielä pidä. Ajankohta on vain tänä vuonna väärä, koska SM-karsinnat on liian lähellä.

  318. Millaiset ovat ErVi C1 veskarit ens kaudella ovatko hyviä? Kuka selvä ykkösveska?

  319. Ei parane unohtaa clässikin b:n tuhokaksikkoa rasmus haapaniemeä ja waltteri mäkelää molemmat helvetin kovia peli miehiä voi kääntä tiukemmatkin pelit voitoksi

  320. On hauska nauraa ku 85% ei tiedä mitään c2,c1,B sm sarjoista mut ei se mitää oikeesti!

  321. Kertokaas Tampereen seudun tietäjät, että mitä ihmettä krp:n -02:saa tapahtuu, kun joukkueen runko menee parin vuoden välein uusiksi?

    Jotain siellä täytyy tehdä oikein, kun pikkuseurojen ”starat” nostavat tasoaan siellä, mutta vastapainona on hurja kato pelaajistossa kauden päätteeksi.
    Laskeskelin, että joukkueessa ei montaa poikaa ole jäljellä muutaman vuoden takaisesta Starsista.

  322. Eli siis oon aika paljon seurannu sitä joukkuetta niin osa on lähtenyt koska tampereella on niin paljon hyviä muita seuroja että joukkuuen parhaimmistoa alkaa kiinnostaan kuten koovee c1 mihin meni nyt muummuassa viteli turunen suonsivu ja piironen ja mitä itse oon kuullu niin vanhasta starsista lähti kaikki sen aikaset parhaat helin laitila iso grekkilä haapasalo lahtinen classikkiin puhtaasti valmennuksen takia eli valmennus on ollut niin ankara ja ilmeisesti valmentajasta ei ole tykätty niin väkeä on lähtenyt. Siinä pieni tiiviste

  323. Ja valmentaja on pyytänyt pirkanmaalta muitten joukkueiden parhaita joukkueeseen. Niin siitä on hyvä runko aina tullut seuraavaan kauteen.

  324. Eikä krp 02 koostu muutenkin vanhoista classicin nollakakkosista jotka valmentaja vei riidan päätteeksi mukanaan?

  325. ervi c1 eli 02 veskat? veikkaisin että Vegelius ja Hiltunen jakaa aikalailla torjuntavastuun. Lamminpää on hemmetin laiska treenaamaan ja pilaa pelleilyllään joukkuehengen..

  326. Eli siis sen aikanen krp stars oli sama asia kun clässic stars

  327. Pelaajille allstars pelit olisivat hienoja kokemuksia, jos vaan seuravalmentajat päästäisivät pelaajia osallistumaan. Sivusta seuraavana ihmettelen miksi järjestäjä ja seuravalmentajat eivät tue toisiaan ja tee yhteistyötä pelaajien eduksi. Miksi joukkueen omat reenit ym. menevät allstats pelien edelle eikä päiviä voi vaihtaa. Eikö allstars pelejä suunniteltaessa tehdä yhteistyötä seurojen kanssa vai miksi homma ei toimi. Miksi tarvitaan edes talenttipolkua jos ketään ei kiinnosta…

  328. Sääli pelaajien kannalta joutua jättämään Allstar väliin oman joukkueen yhtäaikaisten tapahtumien vuoksi, mutta SM karsinnat painavat päälle. Tämä on juuri sitä aikaa, kun moni joukkue palaa parin viikon kesälomalta ja treenin painopiste siirtyy enempi pallolliseen tekemiseen. Ei ole mielestäni ihme, ettei seuravalkut anna juuri tuossa kohtaa parhaille pelaajille mahdollisuutta poissaoloon. Tiedä sitten miten suhtautuvat Maajoukkuetien pelaajaseurantaan, joka ainakin meillä osuu Allstars tapahtuman jälkeiseen viikonloppuun. Tuo on vielä lähempänä karsintoja, mutta uskoisin Maajoukkuetie tapahtumiin kuitenkin kaikkien pääsevän. Ajankohtia ehkä pitäisi vastaisuudessa miettiä uudestaan, koska SM karsinnat on kuitenkin junnujen vuoden tärkeimpiä tapahtumia ja yksi karsinta vaikuttaa koko kauden pelaamiseen/pelaajakehitykseen ratkaisevasti.

  329. luulempa että fosu b menee suoraan jatkoon ja oilers jää nuolemaan näppejään tähtisikermänsä kanssa

  330. JoKa ehkä tuntee kotihallinsa tarpeeksi hyvin, mutta liminkalaiset tarvitsee kartan löytääkseen hallista ulos Fosun pyörityksen jälkeen.

  331. Vieläkö lerssillä on koutsina se väätäinen tai joku sellainen? Se vasta on vekkuli kaveri. Ainakin kun ollut eerikkilässä mukana noissa pelaajapolku tapahtumissa niin sen touhut aiheuttaa enemmänkin hymyilyiä muiden valmentajien suunpielissä.

  332. Ketä hyviä pelaajia löytyy bbu b:stä?

  333. Joukkueen johtava pelaaja henri stenberg, on vain pieni mikki, joka siitä huolimatta saa lappilaisilta tytöiltä!

  334. Ja se tyttö on emilia joka taitaa pelata itsekkin

  335. ja huhujen mukaan pelaajat henri ja emilia seurustelevat

  336. Mielestäni jonkun joukkueen pitäisi varata vapaista pelaajista steelerssin vanhoista pelaajista tuttu Joona Mäkelä

  337. uusien tietojen mukaan Juuso Laine ok tehnyt paluun strippiklubi steelerssiin

  338. Huhujen mukaan viimekauden B-sm voittajista Suutari siirtynyt LaSBista Happeeseen

  339. Onko bbuussa ketään huomion arvoisia pelaajia?

  340. Jos tosissaan joku väittää etteikö Forssa hoitaisi omaa lohkoaan niin saa olla kyllä sekaisin. FOSUlla on kuitenkin paljon laadukkaita yksilöitä ja joukkueenakin kova. Oilers on sitten asia erikseen, mutta uskon että tiukka matsi tulossa siitäkin.

  341. Hifk -00 siirtyneet kyseisiin joukkueisiin:

    Jasse Tuunanen Oilers
    Jani Rauhala Oilers
    Bruno Virtanen SC Hawks
    Aleksi Huttunen Oilers
    Juuso Tienhaara Tiikerit
    Oliver Bäcksbacka PSS
    Janne Blomqvist PSS
    Emil Backberg Oilers
    Jerry Tainio M-Team
    Rasmus Lepistö LoSB

  342. Äskeisen viestin HIFK pelaajista en tunnistanut kuin muutaman ja kyseinen Bruno Virtanenkin toi mieleeni vain samalla etunimellä kulkevan humoristisen elokuvan… (nevähöörd kavereita)

  343. Mitä B-poikien maalivahteihin tulee on odotusarvo Oilerssin ja Tepsin kohdalla aika korkealla. Welhoilla Kosti Jolkkonen myös mielenkiintoinen kaveri en sitten tiedä kuinka paljon mukana nuorempien ikäluokkien rostereissa. Esiin voi myös nostaa Tiikerit joiden maalivahtitilanne näyttää aika lohduttomalta. Molemmat Tiikereiden maalivahdit olleet aiemmilla kausilla aika suurella painotteella joukkueidensa kakkos- ja kolmosmaalivahteja. Toivotaan että Tiikereiden puolustus pitää pallot pois maalilta tai että joukkueen maalivahdit tekevä ihmepetrauksen vielä ennen sm-karsintoja.

  344. Mitkä joukkueet eivät päästä junnujaan all-stars tapahtumaan? Onko nimiä heittää?

  345. Miltäs pelicansin B rosteri näyttää muiden silmissä? Kohtalaisen leveä hyökkäyskalusto näyttää löytyvän, mutta todelliset huiput puuttuvat, kuka tekee siis maalit? Kuulisin mielelläni myös muiden mielipiteitä joukkueesta. Potentiaalia joukkueesta varmasti löytyy, mutta muutaman pelaajan on otettava suuria askeleita ja kannettava joukkuetta tiukoilla hetkillä, jotta mahdollisuudet menestykseen pysyisivät realistisina.

  346. Hyökkääjät:
    Tommi Turunen, Koovee
    Waltteri Vesterinen, TPS
    Matti Minkkinen, O2

    Puolustajat:
    Vertti Leppävuori, ErVi
    Peetu Toivonen, TPS

  347. Juoruämmä voisi käydä joku kerta katsomassa treenejä. Kaikkea muuta kuin perseilyä. Siellä mennään todella kovaa ja viikonlopun tapahtuman voi yhtä lailla laittaa valmentajien väsymykseen, tuossa vaiheessa oltiin menty 20 tuntia kahteen päivään. Tänään taas tuntikaupalla.

  348. taitaa juoruämmällä olla nyt vähän värää tietoa!
    taisi kyllä mennä silleen että valmennus päätti jättää viimeisen pelin pelaamatta koska pojat olivat raskaan leirin jälkeen aivan puhki ja törkeätä minun miielestä oli käyttää nimeä kun ei itse ollut paikalla vaan tiedon saannut joltain ei niin luotettavalta henkilöltä luulen että tämä juorutäti on jostain toisesta joukkueesta ja oli toivonut että nimi joka mainittiin olisi tullut heidän poikien joukkueeseen

  349. Eiköhän jokainen tiedä mistä toimistolta ylempi viesti on tullut, vinkkinä sijainti: Rajakylä, Vantaa

  350. Kiitos teille Pääkallon väki että seuraatte ja poistatte näitä asiattomia kirjoituksia mitä välillä pomppaa esille ?

  351. Minkkisen pelasi vielä viime kaudella Happeessa.
    Ensi kausi menee ookakissa.
    Matti oli Happeen C1 divarijoukkueen kolmanneksi paras maalimäärässä ja viides joukkueen sisäisessä pistepörssissä tehoin 25+4.
    Matin tavoin ookakiin loikkasi liuta -02 syntyneitä pelimiehen alkuja, jotka eivät arvelleet pääsevänsä pelille Happeen beessä.
    Happeessa tuota C1 joukkuetta ei tulevalla kaudella ole.

    Loistava pelimies !

  352. Pyry Kauppinen, Steelers
    Oliver Sillanpää, ÅIF
    Otto Kilpi, Fosu

    Topias Ilmivalta, Oilers
    Juhani Jussila, LASB

  353. Mitä joukkueita tuonne C1 SM: ään on vahviten tyrkyllä tuosta karsinnan kakkosvaiheesta? ; Spv, Tiikerit, HIFK..

  354. C1 ikäisistä Otto Kilpi on suomen paras pelaaja tällä hetkellä.

  355. Mitä luulette miten käy c2 A-lohkossa? Sijoituksia?

  356. Kuulin kaverilta huhuja, että Ilveksen B on saanut jonkin verran uusia pelaajia, kenties jopa vahvistuksia. Ainakin joku on Vaasan suunnasta muuttanut Tampereelle, sekä ilmeisesti Lekistä tai Kooveesta on joku vaihtanut Ilvekseen. Ilveksen tilanne on kuitenkin heikohko, eikä näin joukkueella ole mitään mahdollisuuksia sm:ään, mutta mahdollisesti divaripaikasta voitaisiin taistella.

    Kooveen tilanne on erittäin hyvä ja joukkue tulee pelaamaan todennäköisesti alkavalla kaudella sm:ää. Kuten varmasti moni tietää, on Kooveen 00-ikäluokka ollut jo pitkään maamme yksi parhaista tämän ikäluokan porukoista, lisäksi valmennuksen vaihduttua takaisin tuttuun parin vuoden takaiseen mitalivalmentajaan Ilja Pantzariin, pitäisi kuvioiden olla melko tuttuja pojille. Kooveen B ei kuitenkaan hirveästi vahvistuksia saanut ainakaan oman seuran 01 junnuista, sillä sehän porukka hajosi jo pari vuotta sitten, mutta ilmeisesti jostain muualta, kenties Nokian Krp:stä olisi näitä vahvistuksia tullut.

    Classicilla on melko vahva jengi B:ssä kasassa, muttei tule riittämään karsinnoissa Krp:tä vastaan. Sain myös kuulla, ettei Classic kevään try-outeissa hyväksynyt ketään oman seuransa ulkopuolelta porukkaan. En tiedä oliko se hyvä asia, sillä Classicin 00-ikäluokka on aina pelannut aluellista sarjaa, eikä näin ollen järin kova nippu ole. Sen sijaan 01 osasto Classicissa on vahva, muttei taida pojilla siltikään vielä riittää kun vastaan tulee erittäin vahva Krp. Näistä try-outeista ulkopuolelle jääneet hakiat ilmeisesti jakaantuivat Kooveeseen ja Ilvekseen. Classicille lienee divari oikea paikka.

    Nokian Krp:stä tuskin paljoa tarvii puhua, sillä siellä on erittäin valmis ja kova nippu sm-sarjaan. Veikkaan että tämä tiimi nähdään vähintäänkin playoffeissa.

    Tämän viikon lauantaina eli 22.7 on mielenkiintoinen harjotuspeli Tampereen joukkueiden välillä, kun Koovee ja Ilves pelaavat vastakkain. Todennäköisesti Koovee tulee viemään selkein lukemin ja hallitsee peliä jokaisella osa-alueella, mutta Ilveksellä on nyt näytönpaikka näyttää, onko joukkueesta mihinkään.

  357. Hyvät kommentit ”Tampereelta tullaan” nimimerkille, kiitos.
    Nyt kun on harjoituskauden ja samalla spekulaatioiden aika olisi kiva kun porukat täällä laittaisi harjoituspeleistä kommentteja, tai ainakin tuloksia, niin saataisiin lisää spekuloitavaa…kuka pelasi itsensä suosikiksi ja kenellä riittää vielä treenattavaa.

  358. Voi olla yllättävän kova, tuskin vielä riittää SM: ään, mutta divarissa jopa kärkisakkia.

  359. SM- paikka voi jäädä niukasti vielä haaveeksi, mutta tulee olemaan todella kova nippu Divarissa. Minkkinen tuo hurjan määrän lisää maalintekovoimaa, vaikka siitä joukkueen peli ei ole ennenkään jäänyt kiinni, oma puolustuspää ja etenkin maalivahdit isoja kysymysmerkkejä. Minkkisen lisäksi mainittakoon yksilöistä jo viime kaudella B:ssä ja miesten pelejä 3. divarissa pelannut Patrik Salmensaari. Kovia tekijöitä se on joukkue tosin täynnä ja leveyttä löytyy rosterista.

  360. Pelaako Minkkinen siis C1 vai B sarjaa ookakkosessa? Hyvä pelimiehen alku on kyllä.

  361. Grifk ja Oilers todella kovia C1 sarjassa ensi kaudella. Steelers varmaankin pääsee sm sarjaan, mutta heikoille jää, jos kuulopuheet parhaan pistemiehen lopettamisesta pitää paikkansa, toki suomen yksi parhaista maalivahdeista painaa paljon. KooVeesta ei osaa sanoa kun ei tiedä pelaako turunen b vaiko c sarjaa.

  362. Koovee B:hen ei ole tullut vahvistuksia Nokialta, vaan pari peluria Classicista, toinen paluumuuttaja.

  363. Pistäkääpä c1 mitalijärjestykseen.

  364. Oliko Oilerssilla millainen jengi pelaamassa tuossa harjoituspelissä?

  365. Oilersilla puuttui paras pelaaja+ kolme avainpelaajaa ja ykkös maalivahti ja Tiikereiltä pari tähteä.
    Yllättävän valmiin näköistä oli kumminkin Tiikereiden peli ja maalissa heillä oli -02 junnu

  366. Oli siellä Manninen, Maurola, Hanhi etc.. Ei tainnut puuttua kun Laiti ja Laakso?

  367. Niinkuin edellisessä kommentissa oli niin paras pelaaja puuttui+huippu pakki ja pari avainpelaajaa,Selvästi molemmat joukkueet kokeili viellä eri juttuja

  368. Oilerssilta puuttui Rauhala, Laiti ja Laakso ja Tiikereiltä puuttui Kauneela ja Nyberg ja heillä oli -02 maalivahti. Ensimmäinen erä Oilerssin pyöritystä ja Tiikereiden onneksi maaleja tuli vain yksi. Toinen ja kolmas erä Oilerssilta huonompaa pelaamista ja Tiikerit pääsivät ohjaajan paikalle. Molemmilta joukkueilta valmiin näköistä pelaamista ja on mielestäni hyvä juttu, että Oilerssin joukkue ei nimilistasta huolimatta pyöritä kaikkia joukkueita mennen tullen tällä kaudella. Oilers loi kuitenki pelin aikana huomattavasti enemmän maalipaikkoja, mutta Tiikerit rokottivat enemmän paikoistaan ja pitivät palloa alakerrassa suuren osan pelistä eikä esimerkiksi sen takia Oilers päässyt enää mukaan kolmen maalin takaa. 7-5 Tiikereille, oikein viihdyttävä peli. Suurin huomionosoitus Tiikereiden -02 maalivahdille erittäin onnistuneesta pelistä ja taas toiseen suuntaan myös onnistunut peli Emil Backbergille Oilerssin päädyssä.

  369. Tiikerit myös varteenotettava joukkue tällä kaudella. Joukkueesta löytyy monta ikäluokan kärkijätkää. Joukkueessa tällä kaudella silmällä pidettäviä pelaajia ovat:
    Niklas Kuisma
    Jooa Keränen
    Roni Lehtimäki
    Jocke Lund
    Victor Nyberg
    Oliver Bäcksbacka
    Timi Kauneela

  370. Ei riitä O2:lla mitenkään fyysisyys KooVeeta vastaan. Divari kutsuu

  371. Taisit unohtaa/tiennyt että Kallio puuttui myös Oilersin riveistä ja tähti veskari Nemo.
    Emil oli maalissa ensimmäisen puoliskon ja piti nollan.

  372. Harkkapeli, titaanien taistelu, Oilers NGB-ErVi B perjantaina 28.7.2017 klo 18 Esport-Center.

  373. EräViikinkien kotisivujen mukaan B-junnut pelaavat ensi viikolla kolme harkkapeliä neljään päivään.

    To 27.07.2017 19:00 Tiikerit B Edustus – EräViikingit B, Tiger Sport Arena
    Pe 28.07.2017 18:00 Oilers NG – EräViikingit B, Esport Arena
    Su 30.07.2017 15:30 SC Urbans – EräViikingit B, Janakkala

  374. Eikös Nemon sukunimi juuri ole Sipilä ja tietääkseni enemmän A-junnujen toiminassa mukana.

  375. Lauantaina 22.7 pelataan myös harkkaturnaus jyväskylässä jossa Happee, KrP ja O2 testaavat toisiaan

  376. Tänään Forssassa FoSu vs Steelers. Tsemppiä kummallekin joukkueelle.

  377. Ei tuo emil kallio mitään tuo sinne Oilersin joukkueeseen kaveri on aivan liian pieni.

  378. Ei ole maisteri nähnyt Emiliä hommissa, hänhän on mr pelisilmä!

  379. Kova pelimieshän Emil Kallio on, mutta mikäli kaverille ei tule kasvupyrähdystä tai muuten saa vähän lihasta luiden ympärille, niin vaikeaa tulee olemaan isompien kanssapelaajien riennoissa.

  380. Oli varmaan taas tämä 02 pelaaja jonka ansiosta fosu voitti tänään, arvelisin, olenko väärässä?

  381. Tiedoksi! Saku Koivu olimyöd pieni kokoinen mutts taitava ja nopea kuten myöskin Emil Kallio

  382. Tiedoksi! Saku Koivun leuka kasvoi mömmöistä kulmikkaaksi vuodessa ja todennäköisesti samoista mömmöistä sai myös syövän. Pitäisikö siis Emilinkin hommata mömmökuuri? Jotain rajaa.

  383. Onko kellään tietoa steelersin B ryhmästä? Millainen nippu nykyään? Missä joukkueessa 00 ykkösmies Jose pelaa tulevalla kaudella, Steelers A/miehet?

  384. Siekkinen ja hämäläinen ovat ainakin Happeen parhaimmistoa. Joku paremmin tietävä voi täydentää.

  385. Molemmat hyökkääjiä? Minkäs ikäisiä nuo pojat ovat?

  386. Siekkinen 00 ja kh ja hämäläinen puolustaja 01

  387. onhan tuo jose takala pelannut jo viime kaudella pari peliä liigassa, uskoisin että pelaa sekä A että liigassa ensi kauden.

  388. Steelers ei taida pelata Jose liigassa. Viime vuonna pelasi yhden ottelun 6-7 vaihtoa tulos -3
    Ei kuulu edes edustuksen rinkiin missä 6-kentällistä miehiä.
    Ei riitä nopeus ja voima vielä . Luultavasti pelaa a-sm ja ehkä kakkosessa miesten pelejä.

  389. Tietääkö kukaan paljonko Scu:n ja Kooveen harkkapeli on mennyt?

  390. C1 sm viimeisen harkkapeli Åif – Grani päättyi selkein lukemin åiffille. Grani toki vahvistunut viime kaudesta mutta tekemistä on paljon. Kontulainen oli maalissa.

  391. B poikien peli. Fyysinen, vauhdikas harkka-peli, joka ratkesi Kooveelle vasta kolmannessa erässä Kooveen hyödyntäessä paremmin tuomareiden sallivaa linjaa.

  392. Totta. Koovee alkoi hyvin mutta jälleen lukuisat tyhmät jäähyt tasoittivat pelin ja SCU pääsi hyvin mukaan peliin. Tasapeli ei olisi ollut vääryys.

  393. B junnujen reenipelissä Happee voitti Nokian krp:n 6-3

  394. 02jkl ja happee pelasivat B Junnupelissä tasan 4-4 ja Krp voitti 02:n 11-2

  395. Happee pelasi niin sanotulla kakkos joukkueella O2:sta vastaan

  396. Veikkaan että Happee menee 2 vaiheesta Classicia vastaan sm-sarjaan

  397. Happee ja classic ei pelaa vastakkain 2 vaiheessa

  398. Ketkä pelaa vastakkain sitten, Ervi ja Krp vai?

  399. Ja 2 karsintaviikonloppuna Sm-sarjapaikasta pelaavat Happee ja Classic B-pojissa.

  400. Bbu pyyhkii classicilla lattiaa 2 vaiheessa

  401. Bbu:lta löytyy mahtava hyökkäyskalusto johon kuuluu Santeri ”megis” Kolehmainen Ja Alex Törmä jotka ovat uusia vahvistuksia AC Hakista. BBU:n oletetaan nousevan SM-sarjaan aivan tajuttoman helposti näiden kahden pelaajan ansiosta ja maalivahti pelaamisen loistavuudesta ja tietenki valmentajan ansiosta joka on loihtinut timanttiset taktiikat ensi kautta varten !

  402. Vierumäen turnauksessa jokainen joukkue pyyhki jokereilla oman takapuolensa ja muistutan yleisöä siitä että otatte korvatulpat mukaan jokeri peleihin sillä jokereiden ihana valmentaja kiljuu kuin pikku tyttö jolle ei ole tullut äänenmurrosta vieläkään!

  403. Voisiko osan näistä keskusteluista siirtää takaisin sinne salibandy.org puolelle? Pääkallo ei taida olla paras paikka käydä läpi kaikkia junnukarsintoihin liittyviä juttuja. Näistä ei saa mitään selvää mihin ikäluokkaan mikäkin liittyy. Menkää orgiin ja määkin voin tulla sinne taas.

  404. Näistä saa ihan hyvin selvää jos on perillä näistä asioista!

Comments are closed.