Liigat

Kooveen pelaajarunko näyttää tältä – ”Joukkueen ei tarvitse olla smurffilauma samanlaisine ominaisuuksineen”

07.06.
2017
2 Kommenttia
3
Liigat

Tiina Röningin (vas.) ensi kauden joukkue on kasassa. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Kooveen naisten liigajoukkue julkaisi tulevan kauden pääasiallisen kokoonpanonsa keskiviikkona. Kooveen mukaan joitain muutoksia voi vielä tulla opiskelupaikkojen varmistumisen myötä.

Uusia pelaajia Kooveessa ovat Sara Aaltonen (SSRA), Henriikka Keinänen (SSRA), Emma Taponen (Steelers), Elvira Tyrmi (viime kausi JoKa/Steelers), Milla Vähälä (Steelers), Senni Hietanen (Steelers) ja Emma Rantanen (Malmö FBC).

– Olen tyytyväinen meidän joukkueeseen, jossa runko koostuu meidän omista junioreista, jotka odotetusti alkavat kasvaa aikuisten mittoihin fyysisesti ja pelillisesti. Istuimme talvella tiimin kanssa alas ja mietimme, mitä toivomamme vahvistukset tähän pohjaan olisivat ja teimme listan, mitä pelaajan mukana kentälle pitäisi tulla.

– Listassa oli muutamia kriteerejä: syntynyt vuosina 90-96, urheilullisuutta ja fyysisyyttä, selkeitä profiilipelaajia (rightin hyökkääjä, aikuismaalivahti, maaliruisku, sytyttäjä jne). Kun toiveet oli määritelty, oli helppo lähteä keskustelemaan mahdollisten uusien pelaajien kanssa ja kiinnittää heitä mukaan oman junnujunan jatkoksi.

– Täytyy sanoa, että jo nyt jokainen tulija on tuonut jotain edellä kuvattua lisäarvoa yhteiseen tekemiseen. Joukkueen ei tarvitse olla smurffilauma samanlaisine ominaisuuksineen, olennaista on se, että jokaisella on annettavaa yhteiseen prosessiin ja se on rakentavaa, päävalmentaja Tiina Röning kommentoi seuran sivuilla.

Kooveen naisten sopimustilanne 7.6.2017

Pelaajat:
Aaltonen Sara
Aho Tuulia
Hapuoja Emmiina
Haverinen Henna
Hietanen Senni
Homi Johanna
Huotari Ellinoora
Kauppi Oona
Kauppi Veera
Keinänen Henriikka
Laakso Noora
Lintula Juulia
Männistö Elisa
Puolakka Hanna
Rantanen Emma
Ruostila Jemina
Ruostila Julia
Ruusiala Martta
Salmela Roosa
Silvennoinen Pauliina
Taponen Emma
Tyrmi Elvira
Vallenius Mia
Viteli Marianne
Vähälä Milla

Päävalmentaja Tiina Röning
Valmentaja Kim Takala
Fysiikkavalmentaja Jari Halonen
Maalivahtivalmentaja Olli Tuomarla
Joukkueenjohtaja Elina Palonen

Lue myös:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jenni
07/06/2017
Listassa oli muutamia kriteerejä: syntynyt vuosina 90-96

Älytön ajattelutapa..
No jo on kumma
07/06/2017
Tyrmi siirtyi Jokasta. Eikö tämä mene jakeluun?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.