Liigat

LASB hankki kaksi nuorta hyökkääjää EräViikingeistä – joukkueessa 24 sopimuspelaajaa

02.06.
2017
18 Kommenttia
4
Liigat

Joonatan Surakan peliura jatkuu LASBin riveissä. Kuva: Juhani Järvenpää

LASB julkaisi kesäkuun ensimmäisenä päivänä ensi kauden joukkueensa pelaajarungon. Joukkoon liittyy kaksi uutta hyökkääjää, kun EräViikinkien Tuure Ailio ja Joonatan Surakka jatkavat peliuriaan Hämeessä.

Surakka, 19, juhli keväällä 2015 nuorten maailmanmestaruutta. Salibandyliigassa hän on edustanut Erää ja EräViikinkejä 20 kertaa runkosarjassa ja 12 ottelun verran pudotuspeleissä. Tehoja kevään hopeamitalistille on kertynyt kaikkiaan 4+2. Surakka on pelannut myös 14 Divarin ottelua Erä Akatemiassa. Surakan henkilökohtaisia tilastoja voit tarkastella täältä.

Ailio, 19, on ehtinyt esiintyä jo 85 (67+18) Salibandyliigan ottelussa. Sentteri on edustanut Erää sekä EräViikinkejä ja pokkasi keväällä SM-hopeamitalin toiseksi mainitun riveissä. Pisteitä näissä otteluissa on kertynyt kaikkiaan 17+11=28. Divarin pelikokemusta löytyy kahdeksan ottelun verran Erä Akatemiasta. Ailion henkilökohtaisia tilastoja voit tarkastella täältä.

Joukkueen valmennus uudistui tulevalle kaudelle, kun vetovastuun ottivat Teemu Varis ja Ray Backman.

– Meillä on nuori, taitava ja vastaanottavainen ryhmä kasassa. Lähdetään viemään Reiskan (Backman) kanssa urheilijoita eteenpäin ja auttamaan heitä matkalla kohti lajin huippua. Resepti on yksinkertainen. Pidetään hauskaa, tehdään yhdessä kovasti töitä ja huolehditaan päivittäisestä laatutasosta, kommentoi päävalmentaja Teemu Varis LASBin kotisivuilla.

LASBin uutisen voit lukea kokonaisuudessaan linkin takaa.

Hyökkääjät
Justus Kainulainen
Rasmus Kainulainen
Roope Kainulainen
Tino Nivala
Tuure Ailio
Joonatan Surakka
Vili Näveri
Joni Puolakka
Arttu Tolonen
Elmo Lavonen
Vili Ahola
Atte Savolainen
Miika Rinne

Puolustajat
Henri Vilén
Miikka Pentikäinen
Matti Korhonen
Aki Syrjälä
Juuso Mutikainen
Atte Mustjoki
Miro Hellsten
Jesse Mäkelä

Maalivahdit
Kaapo Kettunen
Wili Hämäläinen
Verneri Weckman

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Seuraaja
02/06/2017
Toivottavasti Kettunen ei loukkaannu :D
Arto Kilponen
02/06/2017
Hyvä siirto kaikkien osapuolien kannalta.
Junnu#8
02/06/2017
Seuraaja samoilla linjoilla. Riski lähteä noinkin nuorilla maalivahdeilla liigaan! Kun loukkaantumisia tulee yleensä aina. No jospa Kettunen pysyy kunnossa. Onneksi paikkaajia aina löytyy hyviä. Versus SPV ja Hannes Hannula.
Pelasko joku pajatsoa
02/06/2017
Mites Eräviikingit näin tyhjenee? Aro, Hyvönen, Söderling, Surakka, Ailio,... Mikään tällä kaudella pelanneista kentistä ei säily ehjänä. Mikäs juttu tää on?
Pomo
02/06/2017
Aika nuori joukkue ja taitaa olla mukana myös liigan ensimmäiset 02 ja 01 pelaajat.
mato
02/06/2017
Pari hyvää liigatason puolustajaa ei varsinaisesti haittaisi - ihan kaikkien listalla olevien puolustajien ei varmaankan ole tällä kaudella tarkoitus vielä liigapelejä pelailla....
ErVi
02/06/2017
EräViikingeissä ei miehissä eikä naisissa vedetä niitä haalareita päälle vaan rekrytään muualta parhaat. Se on tullut selväksi. Nämä ulos vuodot saavat vaan vähemmän huomiota kun signattavat tähdet. Viimeistään viimeisten pelaajauutisten jälkeen Huhtimosta on tullut tämän maan epäuskottavin salibandypersoona. En sanoisi edes valmentajaksi.
ERVILLE
02/06/2017
ERVI, onko EräViikingissä poikkeuksellisen paljon muualta tulleita pelaajia miehissä ja naisissa? Tai oikeastaan poikkeuksellisen vähän omia (Erä/SSV) kasvatteja? Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon missäkin joukkueessa on omia ja lasketaanko omaksi kasvatiksi 1, 2, 3, vai kuinka monta junnukautta seurassa pelanneet.
Jarkko
02/06/2017
Kylmää on kyyti tällä jengillä..
Vallu
02/06/2017
Onnetonta näyttäisi olevan LASB:n saalis pelaajamarkkinoilla. Pari kilpailukykyistä hyökkäyskenttää mahtavat saada aikaan mutta muilla osa-alueilla tullaan kaukaa perässä. Varsinkin kokenutta osastoa tuo nippu suorastaan huutaisi. Variksella ja Backmanilla riittääkin pähkäiltävää jotta LASB jollain ilveellä välttäisi kauden päätteeksi M-Teamin kohtalon.
Seuraaja
03/06/2017
Vallun kanssa samoilla linjoilla laiturit on hyvällä tasolla kainulaiset nivala surakka. sentterit? Onko muita kuin ailio? Ja puolustuksessa 2-3 liigatason puolustajaa. Maalivahti tilanne ok niin kauan kun Kettunen on kunnossa. Huolestuttavaa
NeulaMake
03/06/2017
Aika vitsiltä näyttää koko jengi:DD
RaynTodellaPikainenPokeri
03/06/2017
Tälle porukalle vähän lisää kokemusta niin on parin vuoden päästä taas divarin kärkijengejä!
Junnu#8
03/06/2017
Joku Ilari Talvitien tyyppinen kaveri ainakin puolustukseen. Olisi todella hyvä saada. Ei ole kovin vanha. Kuitenkin jo kokenut liigapelaaja. Toisi myös pallollista osaamista puolustukseen. Olikohan LASB liigalla tänä keväänä try out päiviä? A ja B junnuilla oli ainakin. Lasbista Steelersiin lähteneet pelaajat olivat paha menetys. Ainakin Mäkinen ja Järvinen. No saa ainakin nuoret pelaajat vastuuta.
FBI
03/06/2017
Jos saavat pelinopeuden pidettyä ylhäällä niin tulee tuhoisaa jälkeä
Varmasti
03/06/2017
Hyvä siirtä erän kaksikolta, divari nähty ja liigassa Lasbin paidassa tulee todnäk runsaasti nuorten pelaajien tarvitsemaa vastuuta.
????
03/06/2017
missä juuso kainu?
Junnu#8
04/06/2017
Käsittääkseni Juuso asuu pääkaupunkiseudulla. Luultavasti ei jaksa reissata Lammille/Lahteen. Ei tietoa. Mutta näin luultavasti???

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.