Liigat

Liigajoukkue sai jo neljännen siskosparinsa – Heidi Lirkki vahvistamaan SB-Prota

24.06.
2017
0 Kommenttia
9
Liigat

Heidi Lirkki (oik.) palaa kolmen Lappeenrannassa vietetyn vuoden jälkeen pääkaupunkiseudulle. Kuva: Markku Taurama

Naisten liigassa viime kaudella hopealle jäänyt SB-Pro julkaisi uuden pelaajasopimuksen torstaina. Joukkuetta saapuu vahvistamaan Lappeenrannan NST:tä kolme kautta edustanut Heidi Lirkki.

Hyökkääjän sopimus pääkaupunkiseutulaisten kanssa on yksivuotinen.

Lirkki on pelannut Salibandyliigassa 103 ottelua tehoin 38+35=73. Toissa kaudella hän oli voittamassa Suomen mestaruutta NST:n kanssa. Lisäksi hänellä on palkintokaapissa yksi SM-pronssi.

Ennen Lappeenrantaan lähtöä hän edusti Tapanilan Erää.

– Hän on taitava ja älykäs pelaaja, pelikäsityksen ansiosta hän nostaa koko viisikon pelinopeuden tasoa. On varmaankin sanomattakin selvää, että Heidi on meille merkittävä vahvistus. Ensimmäisissä treeneissä ja treenipeleissä olemme kokeilleet sopivuutta Hietamäen siskosten sentterinä ja toistaiseksi on näyttänyt lupaavalta, SB-Pron päävalmentaja Matti Kaipio kehui Lirkkiä seuran sivuilla.

SB-Prossa pelaa jo entuudestaan Lirkin sisko, Jaana. Sitäkin paljon erikoisempaa kuitenkin on, että joukkueessa nähdään ensi kaudella yhteensä neljä siskosparia.

Lirkkien lisäksi kokoonpanossa ovat Elina ja Karoliina Kujala, Mirja ja Laura Hietamäki sekä tälle kaudelle uusina saapuneet Marianne ja Marjut Kinnunen.

Linkki:
Uutinen SB-Pron sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.